Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Τότε να σου δώσω αυτό...
Ολόκληρη η σειρά (από σειρά ξεκίνησε)... Έξι επεισόδια, 12 GB το ένα, 320 λεπτά σύνολο...
Τα πάντα όλα :smile:

κυριε συντονιστα τι ειναι αυτα που βλεπουν τα ματια μου;;;;; :flipout::flipout:

Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Υποθετω το εχετε στον σκληρο σας δισκο σε περιπτωση που παθουν κατι τα δισκακια, ετσι δεν ειναι;

Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Τότε να σου δώσω αυτό...
Ολόκληρη η σειρά (από σειρά ξεκίνησε)... Έξι επεισόδια, 12 GB το ένα, 320 λεπτά σύνολο...
Τα πάντα όλα :smile:

Τι το λες και δεν το κανεις?

Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Πως να το κάνω;´
Εγώ φταίω που έχεις εσύ αγοραφοβία; -bye-

ΩΧ! Κακο αυτό? Τι είναι?

Α! ΕΙδα και το ΙΟ αλλα δεν... Καποια -πολύ λιγα- επιστημονικα που μου αρεσουν αλλα τιποτα παραπανω

Ευχαριστώ για τα ζονγκ...

Δεν θέλω άλλες ταινίες που να μου κουνάνε το δάκτυλο, ούτε να μου επιβάλλουν να δω πράγματα που δεν υπάρχουν σε καμμία ανάγνωση...

Πείτε μου κάτι: Σας αρέσει, εν γένει, η Μαρία Κάλλας ?

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αν λέγατε την Diamanta Callas ναι
αν λέγατε τους αθηνέζους ποζερ The Callas οχι ιδιαιτερα

με την θεατρικότητα και τις χονδρές που τσιρίζουν (το δανειζομαι απο καποιον εδω γυρω) εχω αλλεργία
με την Μαρία Κάλλας, για να πω την αλήθεια, δεν εχω ασχοληθεί, ισως να ειναι εξαίρεση στον κανόνα.

6.call me by your name: Υπερεκτιμημένη τουριστική καρτ ποστάλ... Γελοίο το διδακτίστικο τελικό λογίδριο του πατέρα...

ηταν διδακτικό ή μια εξομολόγηση του παρελθόντος;
γιατί βλέπουμε σε ακρκετά πλάνα αγάλματα στο έργο;
γιατί το σπίτι και η τοποθεσία ειναι σχεδόν άχρονα και παραπέμπουν σε μια άλλη μεγάλη ιταλική ταινια;
γιατί εκεινη η υπέροχη και καταλυτική σκηνή με το μνημείο;
γιατί καποια στιγμή τον πηγαίνει σε ενα προσωπικό χώρο (σε μια λίμνη) οπου εκεί ονειροπολούσε καρτερικά να αγαπηθεί;
γιατί αυτό το τέλος;

τελικά ποιο ηταν το θέμα της ταινίας;
η αγάπη μεταξύ 2 γκέι;
ή κατι άλλο που υπερβαίνει τα φύλλα και εχει σχέση με το παρελθον;
γιατί αυτή η αντανάκλαση στον τίτλο της ταινίας;

ηταν διδακτικό ή μια εξομολόγηση του παρελθόντος απο τον πατέρα, που αγαπησε εναν άντρα αλλα τελικά παντρεύτηκε γυναίκα;
(σε μια απο τις πιο ειλικρινείς και όμορφες στιγμές διάλογου μεταξύ παιδιού πατέρα)

αλλα ας πάμε παρακάτω..

-bye-

ηταν διδακτικό ή μια εξομολόγηση του παρελθόντος απο τον πατέρα, που αγαπησε εναν άντρα αλλα τελικά παντρεύτηκε γυναίκα;
(σε μια απο τις πιο ειλικρινείς και όμορφες στιγμές διάλογου μεταξύ παιδιού πατέρα)

αλλα ας πάμε παρακάτω..

-bye-

Bro, αυτό το ''πιο ειλικρινείς και όμορφες στιγμές διάλογου μεταξύ παιδιού πατέρα'' άστο.... πιθανολογώ ότι δεν έχεις παιδιά ....

Θεωρώ ότι η ταινία έχασε το 50% της όποιας δυναμικότητας της από το συγκεκριμένο λογίδριο ...

Bro, αυτό το ''πιο ειλικρινείς και όμορφες στιγμές διάλογου μεταξύ παιδιού πατέρα'' άστο.... πιθανολογώ ότι δεν έχεις παιδιά ....

Θεωρώ ότι η ταινία έχασε το 50% της όποιας δυναμικότητας της από το συγκεκριμένο λογίδριο ...

θεωρείς οτι πρεπει να έχουμε, αλλιώς δεν γνωρίζουμε ή δεν μπορούμε να δουμε τα παραπάνω;
τι σε ενόχλησε στην σκηνή αυτή;

Ο Maurice Pialat μας έδωσε μια απο τις ομορφότερες σκηνές στο A Nos Amours, τότε που την γύρισε, δεν ειχε ακόμα παιδί.
υπάρχει σε βιντεο στο λινκ αλλα και στο youtube σε 2 part... A Nos Amours - Dimple Scene (part 1) [1983]

https://www.criterion.com/current/posts/5520-tabletop-intimacy-one-scene-from-nos-amours

Αν δεν έχουμε, είναι δύσκολο να αντιληφθούμε μια σειρά από πολύ λεπτές ισορροπίες στην καθημερινή αλληλεπίδραση των δύο μερών ... η κατάσταση δεν είναι ύφασμα μηχανής, αλλά ατέρμονη ψιλοβελονιά ...

Στην συγκεκριμένη σκηνή θα προτιμούσα να δω κάποια βλέμματα του πατέρα απόλυτα ενδεικτικά των πεποιθήσεων του, παρά αποτυπωμένα τα λόγια στον αέρα, καθώς έτσι ο διδακτισμός και το pointing έβλαψε την αληθοφάνεια ...

Τεσ 'πα, ας το συζητήσουμε άλλη φορά και σε άλλο νήμα, καθώς πρέπει να λείψω ...

Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Αν δεν έχουμε, είναι δύσκολο να αντιληφθούμε μια σειρά από πολύ λεπτές ισορροπίες στην καθημερινή αλληλεπίδραση των δύο μερών ... η κατάσταση δεν είναι ύφασμα μηχανής, αλλά ατέρμονη ψιλοβελονιά ...

Στην συγκεκριμένη σκηνή θα προτιμούσα να δω κάποια βλέμματα του πατέρα απόλυτα ενδεικτικά των πεποιθήσεων του, παρά αποτυπωμένα τα λόγια στον αέρα, καθώς έτσι ο διδακτισμός και το pointing έβλαψε την αληθοφάνεια ...

Τεσ 'πα, ας το συζητήσουμε άλλη φορά και σε άλλο νήμα, καθώς πρέπει να λείψω ...

Ασχετο αλλα, το Ladybird και να μην το δεις παντως δε χανεις και τιποτα...-bye-

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Color film was built for white people. Here's what it did to dark skin.

αν και αξίζει δικό του νήμα.

Ασχετο αλλα, το Ladybird ειναι ταινιάρα (ας το δειτε και μετά το κρίνετε)
9/10

Ζωρζ, η ερώτηση απευθύνεται στον Κο Auteur, στον οποίο από σέβας ομιλώ ενίοτε στον πληθυντικό.

εμενα βρε γιατι δεν με σεβεσαι ?

Υ.Γ απο κριτικη καλα παμε για πες μας και το δικο σου ΤΟP 10
αααααα ξερω δεν κραταω σημειωσεις

Εσύ μωρό μου είσαι ο τρολ της καρδιάς μου... Δεν χρειάζεται να σε σέβομαι, αφού σε αγαπώ...

Λίστες ξερές ξέρεις ότι δεν βάζω...

Αν έχω κέφι θα γράψω δυο λογάκια για κάποια που με συγκίνησαν...

Νομίζω όμως ότι καλύτερο από όλα ήταν το νο 1 σου, του Τούρκου...

Re: Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Ασχετο αλλα, το Ladybird και να μην το δεις παντως δε χανεις και τιποτα...-bye-
Κάνω συνειρμούς με το έξοχο bird gerhl του Αντώνη και δελεάζομαι....

Εσύ μωρό μου είσαι ο τρολ της καρδιάς μου... Δεν χρειάζεται να σε σέβομαι, αφού σε αγαπώ...

Λίστες ξερές ξέρεις ότι δεν βάζω...

Αν έχω κέφι θα γράψω δυο λογάκια για κάποια που με συγκίνησαν...

Νομίζω όμως ότι καλύτερο από όλα ήταν το νο 1 σου, του Τούρκου...

Δεν χρειάζεται να είναι ούτε με σειρά, ούτε απόλυτη, αφού αύριο αν ξανα έκανες, μπορεί να ήταν διαφορετική.

Στα γρήγορα μια 10αδα ή και παραπάνω..
να καούνε οι εχθροί σου..

Δεν χρειάζεται να είναι ούτε με σειρά, ούτε απόλυτη, αφού αύριο αν ξανα έκανες, μπορεί να ήταν διαφορετική.

Στα γρήγορα μια 10αδα ή και παραπάνω..
να καούνε οι εχθροί σου..

εσυ που εισαι ειδικος στις λιστες ....γιατι ντρεπεσαι ?