Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Freddy Vs Jason[2003]
maxresdefault.jpg

https://www.imdb.com/title/tt0329101/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1

Παραδοξως δεν ηταν κακη. Eιχα καποια κενα στο ολο backstory του Freddy αλλα μπηκα γρηγορα στο κλιμα. Ο Freddy σε αρκετα σημεια επισκίασε τον Jason αλλα στο τελευταιο μισαωρο και οι 2 περνουν τον ιδιο χρονο. Απο story μην περιμενετε τιποτα ιδιαιτερο αλλα το ολο VS των 2 κακων ηταν αρκετα τιμιο. Καποιες πολυ ωραιες σεκανς δεν κανει καθολου κοιλια και η τελικη μαχη με αρκετο gore. Κλεινει πολυ ωραια 2 franchises που δημιουργησαν 2 genres στη δεκαετια του 1980. Την τελευταια σκηνη την ειδα σαν παρωδια κυριως για τον Krueger. 6.1/10

Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Ειδα ενα φιλμ που μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις.
Ειναι το Κοκκινο Βιολι

314616_poster_scale_480x640.jpg

Eιναι ενα φιλμ με ομορφη και συγκινητικη ιστορια του ταξιδιου ενος "βιολιου" μεσα στον χωρο και τον χρονο απο την Κρεμονα στην Βιεννη μετα απο περασμα στα χερια των τσιγγανων απο τα βουνα ως τις ακτες του Ατλαντικου, στην Οξφορδη, στην Κινα και τελος σε μια διασημη δημοπρασια στο Μοντρεαλ...

Ολο αυτο το τραγικο ταξιδι μεσα απο ατομα που διαδεχονται ενα πεπρωμενο που αναγγειλεται στην εγγυο γυναικα του Μαιτρ Μπουσοτι και συγχεει την ζωη του βιολιου με την δικη της....

the-red-violin-01.jpg

3.jpg

red-violin-%241.jpg

Στην Κινα υπαρχει ηδη ενα ξεχωριστο ταξιδι, απο την παρδοσιακη στην κομμουνιστικη Κινα, οπου το βιολι οπως και η δυτικη μουσικη και αυτοι που την εκτελουν περνουν απο λαϊκο διακστηριο...

images

Le-Violon-rouge1.png

Ο Σαμιουελ Τζακσον σε ενα απο τους πιο επιτυχημενους και γλυκεις ρολους της καριερας τους σε ενα χαρακτηρα εξπερ που σε αγγιζει πραγματικα.

th

12 (2007) 6/10

Ρωσική διασκευή του 12 Angry Men (1957). Δεν έχει να προσθέσει τίποτα στο μεγαλείο της πρώτης ταινίας. Ξεχωρίζει λόγω καλων ερμηνειων και σεναριου.

8 Mile (2002) 6/10

Όχι κάτι ιδιαίτερο. Το τραγούδι Lose Yourself αξίζει.

Boy A (2007) 7/10

Καλή κοινωνική ταινία με καλές ερμηνείες. Πρωτότυπη.

The Shipping News (2001) 7/10

Καλή ταινία του Lasse Hallstrom. Ενδιαφέρουσα υπόθεση.

Χτες είδα επιτέλους το Bohemian Rapsody.

Υπέροχη μουσική όπως ήταν αναμενόμενο, αλλά πολύ ρηχή η παρουσίαση των χαρακτήρων.

Αποστειρωμένη κάπως.

Μέτρια.

Χρήστο, αν θέλεις πιο ωμή, δες αυτή των Motley Crue, το The dirt.
Το Rhapsody χάρηκα που είναι έτσι γιατί μπορώ να τη βάλω και στα παιδιά μου. :smile:
Το The dirt σε καμία περίπτωση.

Υπέροχη μουσική όπως ήταν αναμενόμενο, αλλά πολύ ρηχή η παρουσίαση των χαρακτήρων.

Αποστειρωμένη κάπως.

Μέτρια.

+1

Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Αποστειρωμένη κάπως.

Μέτρια.

Το ίδιο είχαμε πεί και εγώ με την αδελφή μου την πρώτη φορά αλλά όταν έτυχε και το ξαναείδαμε...κολλήσαμε :)

Χρήστο, αν θέλεις πιο ωμή, δες αυτή των Motley Crue, το The dirt.
Το Rhapsody χάρηκα που είναι έτσι γιατί μπορώ να τη βάλω και στα παιδιά μου. :smile:
Το The dirt σε καμία περίπτωση.

Σιγα μη δει το The dirt ο Χρηστος. Σιγα το συγκροτημα.
Τουλαχιστον το Rhαpsody σκιαγραφει την ιστορια μιας τεραστειας μουσικης. Οχι την τσαχπινια της Κατινας της κομμωτριας.

Καλά οι Motley Crue δεν είναι για πολλά,αλλά και οι Queen δεν είναι για περισσότερα...Δαντέλες...Αν ήταν κάτι άλλο θα το ήξερα. :)
Περί ορεξεως κολοκυθόπιτα βέβαια,ελα όμως που δεν μου αρέσουν τα κολοκύθια..(με την ρίγανη). :))

Captain Marvel[3D]
2019-Captain-Marvel-poster.jpg

https://www.imdb.com/title/tt4154664/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1

Κλασικη ταινια Marvel. Το back story της Captain Marvel χωρις να ειναι κατι ιδιαιτερο εδεσε πολυ ομορφα το ολο background της Agent of shield με καποια τιμια easter eggs. Η Larson στεκετε πολυ καλα στο ρολο της και φαινεται να απολαμβανει τον ρολο. Δεν πιανει την Gabot βεβαια. Jackson και Gregg 30 χρονια νεοτεροι και οπως παντα απολαυστικοι. O Jude Law ουτε κρυο ουτε ζεστη ως κακος της ταινιας. Σε αρκετες στιγμες γελασα με τα αστεια το Imax εξαιρετικο οπως και τα εφε και το 3D προσθετει αρκετο βαθος σε πολλες σκηνες. 7/10

Pet Sematary[1989]
pet-sematary-847513l.jpg

https://www.imdb.com/title/tt0098084/?ref_=nv_sr_2?ref_=nv_sr_2

Μιας και ειδα το remake πριν λιγες μερες ηταν ωρα για το original. Υπαρχει αρκετη διαφοροποίηση στο remake με κυρια οτι ανασταινεται αλλο παιδι και με τελειως διαφορετικο τελος. Η ατμοφαιρα μετραει ασχημα ο τυπος με τα μυαλα εξω σε σκιαζει καθε φορα που εμφανιζετε και το horror κομματι εχει αρκετο πιο gore απο το remake. Ανατριχιλα και ειδικα το τελος οσο πιο creepy γινεται. Το remake παιζει πιο εξυπνα με τα jump scares με το κοριτσακι να ειναι πιο τρομακτικο απο το αγορι στο original. Και τα 2 μου αρεσαν το καθενα για διαφορετικους λογους. Εξαιρετικη η εικονα της remastered εκδοσης. 7/10

Σιγα μη δει το The dirt ο Χρηστος. Σιγα το συγκροτημα.
Τουλαχιστον το Rhαpsody σκιαγραφει την ιστορια μιας τεραστειας μουσικης. Οχι την τσαχπινια της Κατινας της κομμωτριας.

Αυτά δεν τα βλέπεις για το συγκρότημα.
Και εγώ δεν μπορώ να πω ότι ξέρω πάνω από 1-2 τραγούδια των Motley Crue, και αυτά επειδή ήταν χιτάκια κάποια εποχή.
Σαν mood όμως, πιάνει αρκετά καλά το mood της τότε εποχής. Sex drugs and Rock & Roll.

Συν το ότι έχει και τον Ozzy μέσα. :eviltongue:

Α, θα διαφωνήσω! Σαν φαν του συγκροτήματος μπορώ να πω ότι πράγματι πιάνει το mood του τρίπτυχου sex, drugs &rock n roll, αλλά εγώ απόλαυσα περισσότερο το soundtrack στην τσίτα. Αλλά όπως ειπώθηκε και παραπάνω... περί ορέξεως...

Εγώ πλάκα κάνω πιο πάνω μην το πάρετε κατάκαρδα..Όμορφα στημένη μπάντα οι Queen αλλά όχι για μένα.

Εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν ήμουν ποτέ φαν των queen αλλά η συγκεκριμένη ταινίες μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά.

Poster.jpg

The Hummingbird Project

Δεν ξερω γιατι το ειδα, μαλλον ηθελα να δω κατι για το οποιο δεν θα ηξερα τιποτα
Η υποθεση ακούγεται βαρετη αλλα κραταει το ενδιαφερον
Εχει τουλάχιστον 2-3 σημεια στην ταινια που αξιζουν παρα πολύ
Σαν συνολικο αποτέλεσμα μαλλον μετριο προς το καλο.

I AM MOTHER

Καλουτσικο scifi φιλμ με αρκετες αναφορες σε μελλοντικη παρεμβαση των μηχανών για να σωσουν τον ανθρωπο
Παλι κατι μενει μισο θεωρω και στο πως τελειωνει και στην διαρκεια της ταινιας
Σιγουρα θα μπορουσε να είναι καλυτερη παροτι η Σουανκ και η πιτσιρικα είναι καλες!

Friday The 13th Extended[2009]
poster-for-the-movie-friday-the-13th.jpg

https://www.imdb.com/title/tt0758746/?ref_=nv_sr_2?ref_=nv_sr_2

Προσπαθησε να παρει λιγη αιγλη απο την αρχικη ταινια και κατα μια εννοια τα καταφερε. Ξεκιναμε με ενα μικρο intro στο αρχικο original story και επειτα μπαινουμε στην κεντρικη πλοκη της ταινιας. Οκ ατμοσφαιρα ομορφες γυναικες και πολυ αιμοβοροι φονοι. Δεν με ικανοποιησε ο Jason ως ηθοποιος ηταν πολυ λιγος για να τον στηριξει. Ο καλυτερος απο ολες τις ταινιες ηταν ο Kane Hodder που τον εβλεπες και σε εβγαζε ενα δεος εναν φοβο επαιξε στις ταινιες του 88/89/93. Ακομα ενα αρνητικο η πολυ σκοτεινη εικονα της ταινιας ειδικα στις βραδυνες σκηνες δεν καταλαβαινεις τι γινεται. Καπου εδω κλεινουμε τις 12 ταινιες με τον Jason που ξεκινησαν το 1980 επαναπροσδιοριζοντας το genre. 6/10

Είδα χθές αυτό: https://www.imdb.com/title/tt0437086/ Οντως περίμενα το Alita να
είναι ένα συμπαθητικό καλογυρισμένο action hero movie. Αποδείχτηκε καλύτερο απο
ότι νόμιζα γιατί είναι διασκεδαστικό κάτι που ο Roberd Rodriguez το κατείχε απο
το πολυ καλό From Dusk till Dawn. Επιρροές απο τα Real Steel, Rollerball, I Robot
Mortal Engines, και άλλες που δεν θυμάμαι τώρα..Η ταινία βλέπεται για την δράση,
τα ψηφιακά, την πρωταγωνίστρια που θυμίζει anime , την πάντα εντυπωσιακή Jennifer
Connelly.Το film έχει σεναριακές ατέλειες, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες αφού
απευθύνεται σε εφήβους και παιδιά στήν ηλικία και στή καρδιά..