Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

A! Ειδα και το Fractured

Καλος ο Worthington αλλα μεχρι εκει.
ΚΑτι του ελειψε στο τελος να μας ταρακουνησει λιγο.
Μετριο

Αυτό πάλι, ενώ κινηματογραφικά ήταν ψιλοαδιάφορο, σαν στόρυ σε κράταγε λίγο στην πρίζα. Εδώ θα συμφωνήσω στο μέτριο.

Re: Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Εγώ θα γίνω πιο αυστηρός και θα πω κακό.

Περίμενα πολλά απ'αυτήν την ταινία, γιατί είχα στο μυαλό μου ότι, λόγω ιδιαίτερα "μικρής" (σε εξέλιξη) ιστορίας, θα απολαμβάναμε αυτή την εξαιρετική αργή κινηματογράφιση του Better Call Saul (που είναι -σκηνοθετικά πάντα- ανώτερο του BB).

Τελικά το σενάριο έχασκε από παντού, και κατάφεραν το απίθανο, να το κάνουν ουσιαστικά βαρετό, και συναισθηματικά κενό.

Θα κάνω πως δεν το'δα, και θα ξαναπιάσω για 4η φορά το ΒΒ όταν βρω χρόνο.

παρ'ολα τα αρνητικα σχολια, και επειδη ειδα το ΒΒ προσφατα αλλα και το Better Caul Saul, θα το δω σιγουρα. Θα ειναι το επομενο μου. Εχω εθστει με ολα αυτα τα προσωπα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Εγώ θα γίνω πιο αυστηρός και θα πω κακό.

Περίμενα πολλά απ'αυτήν την ταινία, γιατί είχα στο μυαλό μου ότι, λόγω ιδιαίτερα "μικρής" (σε εξέλιξη) ιστορίας, θα απολαμβάναμε αυτή την εξαιρετική αργή κινηματογράφιση του Better Call Saul (που είναι -σκηνοθετικά πάντα- ανώτερο του BB).

Τελικά το σενάριο έχασκε από παντού, και κατάφεραν το απίθανο, να το κάνουν ουσιαστικά βαρετό, και συναισθηματικά κενό.

Θα κάνω πως δεν το'δα, και θα ξαναπιάσω για 4η φορά το ΒΒ όταν βρω χρόνο.

Επειδή ξεκίνησα και εγω να το βλέπω με μεγάλες προσδοκίες, ακούγοντας εναν φίλο οτι λέει έμαθε είναι φοβερό ,μετα είδα και τα 10αρια στο imdb ..
και λεω μα ειναι δυνατόν να πέφτουν όλοι έξω !
και ομως είναι δεν έπεσα έξω , καλά τα λέτε εδω , είμαι σχεδόν πριν από την μέση και δεν βλέπω να το συνεχίζω ..

Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Είδα το In the Tall Grass (2019)
Βασισμένο σε νουβέλα του Stephen King, είναι μία χαοτική ταινία με στοιχεία
λαβυρίνθου, με εντυπωσιακή αίσθηση τού χώρου και ατμόσφαιρας.
Θαυμάσια η φωτογραφία και η οπτική του σκηνοθέτη, σε βάζει πετυχημένα στο σύμπαν
του Stephen King και σε κρατάει, με λίγους ηθοποιούς στο ίδιο περιβάλλον
μέχρι το τέλος.
Το περίμενα ότι θα ήταν καλό από τις προηγούμενες δουλειέs
του Vincenzo Natali (Cube, Splice).
https://www.youtube.com/watch?v=NpgZKsANhYI

Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Οτι πρέπει για το βράδυ με τα φώτα κλειστά.

Πεθαμενο ξεπεθαμενο επρεπε να μεινει στικυ,ξεκαρφιτσωθηκε το ευρωπαικο σινεμα ενω υπαχουν δυο καρφιτσωμενα τρεκι?

Παίδες ο Ευρωπαϊκός κινηματογράφος είναι Sticky στις Παρουσιάσεις ταινιών.

Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Breaking Away (1979) 6/10

Μέτρια προς καλή. Σε κάποια σημεία βαρετή και ως σύνολο μάλλον ξεπερασμένη. Σώζονται οι σχετικά καλές ερμηνείες.

A Soldier's Story (1984) 6/10

Και αυτή μάλλον ξεπερασμένη. Ο σκηνοθέτης Norman Jewison προσπάθησε να επαναλάβει την επιτυχία του In the Heat of the Night (1967) χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

Παίδες ο Ευρωπαϊκός κινηματογράφος είναι Sticky στις Παρουσιάσεις ταινιών.

Ζητω συγνωμη τοτε ,δεν το βρισκα..

Είδα το The Highwaymen
Παρ' όλο που είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα (συνήθως είναι πολύ καλές ταινίες) ήταν αρκετά μέτρια και βαρετή θα έλεγα

Chappie (2015) 7/10

Δεν ήταν κακή. Είχε αρκετή δράση και η ώρα πέρασε χωρίς να βαρεθώ.

Una giornata particolare (1977) 7/10

Καλή. Η Sophia Loren και ο Marcello Mastroianni έκαναν καλή χημεία.

Eιδα το El Camino.

Δεν ηταν κακο αλλα επβαρυνεται της συγκρισης με την σειρα, οποτε και το το σεναριο που φαινεται να γινε στα γρηγορα, γιατι οπως σωστα νομιζω ειπωθηκε, ειναι γυρισμενο περισσοτερο σαν ενα επισοδειο.

Το καλο ειναι οτι φερνει ενα τελος στην Οδυσεια αυτη, κλεινει το κεφαλαιο αρα τελειωνει και ο μυθος για τον εναπομειναντα "αντιηρωα" του οποιου η τυχη φαινοταν λιγο εκκρεμης.

Παντως δεν βαρεθηκα...περασε η ωρα ευχαριστα και με ενδιαφερον για την τυχη του πιτsιρικα...

ΠΣ. Πως μεγαλωσαν και πως παχυναν οι ηθοποιοι ειδικα ο Τζεσυ και ο δεσμοφυλακας του... (εκτος απο τον σκινυ βεβαια που φερει επαξια την ονομασια του ;) ).

MV5BZTE0MWE4NzMtMzc4Ny00NWE4LTg2OTQtZmIyNDdhZjdiZmJhXkEyXkFqcGdeQXVyMzY0MTE3NzU@._V1_UY268_CR0,0,182,268_AL_.jpg

Fractured

Μάλλον είμαστε ολίγον καμένοι.
Δεν εξηγείται αλλιως που σε μολις δεκα λεπτα ταινίας καταλαβαίνουμε τι θα ακολουθήσει και που το παει το καραβακι.
Ακομα και κάποιες προσπάθειες προς το τελος που προσπαθούν να σε μπερδέψουν και να σε κανουν να αμφιβάλεις για τις προθέσεις του, δεν πείθουν τουλαχιστον οσους εχουν φαει με το κουταλι την συγκεκριμένη συνταγή.
Πριν 10-20 χρονια ισως να υπηρχε στοιχείο αιφνιδιασμού, τωρα όμως όχι.
Δεν είναι κακο, αλλα είναι πολύ προβλέψιμο

https://www.imdb.com/title/tt4332232/?ref_=ttco_co_tt

MV5BNjM5ZTNiNGMtMDA2OC00MDYyLWEyNzAtOWZmMzFlY2VmOWM4XkEyXkFqcGdeQXVyMTkxNjUyNQ@@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg

Hustlers (2019)

Συμπαθεστατη ταινια με ωραιο ρυθμο που δεν σε αφηνει να βαρεθεις. Εχει λαβει εξαιρετικες κριτικες και ειχα περιεργεια να την δω. Κανει πολλα πραγματα καλα και αποφευγει ΠΑΡΑ πολλες "κακοτοπιες" που θα την οδηγουσαν να γινει κακη ταινια. Οι χαρακτηρες αντιμετωπιζονται με σεβασμο και οι σχεσεις μεταξυ τους ειναι οι ιστος που κραταει την ταινια. Η Λοπεζ εξαιρετικη και το μικρο περασμα της Cardi B ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!
Εχει επισης ενδιαφερον να δει κανεις μια ταινια, στην οποια υπαρχουν πολλα ημιγυμνα γυναικεια σωματα και αισθησιακοι χοροι, απο την μερια μιας γυναικας σκηνοθετη! Πολυ διαφορετικο π.χ. απο το showgirls και αλλες αντιστοιχες σκηνες σε αλλες ταινιες γυρισμενες απο αντρες.

Δεν ξερω αν αξιζει για σινεμα, αν και η σκηνη στην οποια πρωτοεμφανιζεται η JLo, με τα ευρη πλανο, ειναι ολα τα λεφτα!

Σπιτι παντως να την δειτε σιγουρα.

Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Midsommar[2019]
midsommar.jpg

https://www.imdb.com/title/tt8772262/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1

Τι σουρεαλισμος ηταν αυτος. Μια απο τις πιο περιεργες ταινιες που εχω δει ξεκινώντας πολυ δυνατα και επειτα μπαινει το βασικο story το οποιο θα ελεγα οτι ηταν μια δυνατη εμπειρια με αρκετα disturbing στιγμες μυστηρια μεχρι το τελος και σιγουρα οχι για το mainstream κοινο το οποιο θα την κλεισει στο μισαωρο. Μερικες πολυ creepy σκηνες κρατώντας το horror genre. Απο τον σκηνοθετη του Hereditary το οποιο ηταν σε παρομοιο στυλ αλλα πιο δεμενο και τρομακτικο. Εχει τη δικη του σφραγιδα και στις 2 ταινιες που εχει κανει και πιστευω θα μας απασχολησει αρκετα στο μελλον πανω σε αυτο το ειδος ταινιων. Οσοι θελετε κατι πραγματικα διαφορετικο δειτε την. 7/10