Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?
Εγώ βρήκα τη σκηνή εξαιρετική, όπως και όλη την υπόλοιπη ταινία.
Εγώ βρήκα τη σκηνή εξαιρετική, όπως και όλη την υπόλοιπη ταινία.
Μπερδεύεις, στα συνήθη πλαίσια της συζήτησης των δύο τελευταίων ετών, το Νετφλιξ, τους παραγωγούς του, τους πραγματικούς συντελεστές μιας ταινίας, τα ζητούμενα της τελευταίας, κλπ.Δεν ξέρω τι συμβαίνει μας τρολλάρουνε οι 25άρηδες παραγωγοί του Netflix, Fanta πίνει και ο πάπας και αυτός άνθρωπος σαν εμάς είναι.
Αυτοί στο Netflix κάποια στιγμή θα μας δείξουν και τον Χριστό να φοράει αdidas εδώ είμαστε το αισθάνομαι έρχεται.....
Μπερδεύεις, στα συνήθη πλαίσια της συζήτησης των δύο τελευταίων ετών, το Νετφλιξ, τους παραγωγούς του, τους πραγματικούς συντελεστές μιας ταινίας, τα ζητούμενα της τελευταίας, κλπ.
Πιθανότατα, το Νετφλιξ δεν έχει ιδέα σε κάποιες περιπτώσεις για το ποθούμενο από τον σκηνοθέτη, κλπ. Ούτε και δίνει κεντρική γραμμή για φιλοσοφικά θέματα...
Απλά, έχει κάποια γατονια που αναζητούν και χρηματοδοτούν, κάποιες ιδέες που θα επιτρέψουν στην πλατφόρμα να το παίξει ιντελλεκτιουέλ και πολυσυλλεκτική...
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι, όχι αντίθετα, εγώ πιστεύω διακαώς ότι το NETFLIX παράγει τις ταινίες και τις σειρές με συγκεκριμένο τρόπο για συγκεκριμένη χρήση. Δηλαδή χάμπουργκερ. Σε άλλες εταιρίες βλέπεις εγγυημένα καλύτερα αποτελέσματα.
Δεν ξέρω τι συμβαίνει μας τρολλάρουνε οι 25άρηδες παραγωγοί του Netflix, Fanta πίνει και ο πάπας και αυτός άνθρωπος σαν εμάς είναι.
Αυτοί στο Netflix κάποια στιγμή θα μας δείξουν και τον Χριστό να φοράει αdidas εδώ είμαστε το αισθάνομαι έρχεται.....
Eπειδη δεν ειχα ορεξη να ξαναδω ταινιες απο κομικς, αλλα και επειδη το τζοκερ μου ανοιξε την ορεξη να δω τΖοακν Φοινιξ, κατεληξα να ξαναδω μια ταινια που ειχα δει οταν ειχε βγει.
Το Walk the Line
![]()
H πορεια ενος θρυλου της Αμερικανικης μουσικης, του Τζωνυ Κασς, ομορφα και συγκινητικα δωσμενο απο τον σκηνοθετη του και με μια πολυ καλη ηχητικη μπαντα.
Ο Φοινιξ αν και δεν μοιαζει μορφολογικα με τον Κας καταφερνει να δωσει μια μοναδικη ενταση και ενα πολυ βαθυ παθος. Και φυσικα η σχεση του με την τραγουδιστρια και συναυλιακη συνοδοιπορο του Τζουν Καρτερ.
Η ταινια κραταει σχεδον δυο ωρες και δεκαοχτω λεπτα, Και ακομα και αν την εχουμε δει παλια, εχει τοσα πολλα μεσα της που εχουμε ξεχασει που την ξαναβλεπουμε ανετα.
![]()
![]()
Όχι, όχι αντίθετα, εγώ πιστεύω διακαώς ότι το NETFLIX παράγει τις ταινίες και τις σειρές με συγκεκριμένο τρόπο για συγκεκριμένη χρήση. Δηλαδή χάμπουργκερ. Σε άλλες εταιρίες βλέπεις εγγυημένα καλύτερα αποτελέσματα.
Νομίζω ότι η πιο σοβαρή αποτύπωση στο πανί της βογραφίας του johnny Cash, από τον River Jude Phoenix
Για την συγκεκριμένη αναφέρομαιΣε πιο φιλμ αναφερεσαι ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.