Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Δεν ξέρω τι συμβαίνει μας τρολλάρουνε οι 25άρηδες παραγωγοί του Netflix, Fanta πίνει και ο πάπας και αυτός άνθρωπος σαν εμάς είναι.
Αυτοί στο Netflix κάποια στιγμή θα μας δείξουν και τον Χριστό να φοράει αdidas εδώ είμαστε το αισθάνομαι έρχεται.....
Μπερδεύεις, στα συνήθη πλαίσια της συζήτησης των δύο τελευταίων ετών, το Νετφλιξ, τους παραγωγούς του, τους πραγματικούς συντελεστές μιας ταινίας, τα ζητούμενα της τελευταίας, κλπ.

Πιθανότατα, το Νετφλιξ δεν έχει ιδέα σε κάποιες περιπτώσεις για το ποθούμενο από τον σκηνοθέτη, κλπ. Ούτε και δίνει κεντρική γραμμή για φιλοσοφικά θέματα...

Απλά, έχει κάποια γατονια που αναζητούν και χρηματοδοτούν, κάποιες ιδέες που θα επιτρέψουν στην πλατφόρμα να το παίξει ιντελλεκτιουέλ και πολυσυλλεκτική...

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπερδεύεις, στα συνήθη πλαίσια της συζήτησης των δύο τελευταίων ετών, το Νετφλιξ, τους παραγωγούς του, τους πραγματικούς συντελεστές μιας ταινίας, τα ζητούμενα της τελευταίας, κλπ.

Πιθανότατα, το Νετφλιξ δεν έχει ιδέα σε κάποιες περιπτώσεις για το ποθούμενο από τον σκηνοθέτη, κλπ. Ούτε και δίνει κεντρική γραμμή για φιλοσοφικά θέματα...

Απλά, έχει κάποια γατονια που αναζητούν και χρηματοδοτούν, κάποιες ιδέες που θα επιτρέψουν στην πλατφόρμα να το παίξει ιντελλεκτιουέλ και πολυσυλλεκτική...

Όχι, όχι αντίθετα, εγώ πιστεύω διακαώς ότι το NETFLIX παράγει τις ταινίες και τις σειρές με συγκεκριμένο τρόπο για συγκεκριμένη χρήση. Δηλαδή χάμπουργκερ. Σε άλλες εταιρίες βλέπεις εγγυημένα καλύτερα αποτελέσματα.

Όχι, όχι αντίθετα, εγώ πιστεύω διακαώς ότι το NETFLIX παράγει τις ταινίες και τις σειρές με συγκεκριμένο τρόπο για συγκεκριμένη χρήση. Δηλαδή χάμπουργκερ. Σε άλλες εταιρίες βλέπεις εγγυημένα καλύτερα αποτελέσματα.

Έχεις , -μόνον εν μέρει -, δίκαιο .

Υπάρχουν όμως και ταινίες που έχουν προσυπογραφεί από το Νετφλιξ που δεν έχουν σχέση με χάμπουργκερ ... τις έχουμε γράψει επανειλημμένα ... αν θέλεις ψάξ'το ... και δεν μιλάω μόνον για το Roma, το Irishman και το παπαδαριό ....

Δεν ξέρω τι συμβαίνει μας τρολλάρουνε οι 25άρηδες παραγωγοί του Netflix, Fanta πίνει και ο πάπας και αυτός άνθρωπος σαν εμάς είναι.
Αυτοί στο Netflix κάποια στιγμή θα μας δείξουν και τον Χριστό να φοράει αdidas εδώ είμαστε το αισθάνομαι έρχεται.....

Μη μου πεις οτι δεν το ξερες ;

Στο Νετφλιξ βγαλαν τον Χριστο αδελφη που επισκεφτεται τη μανα του "με τον δικο του"

694

Αλλα αυτο δεν εχει καμμια σχεση με το Νετφλιξ σαν μια ολοτητα. Ειναι απλα ενα σημειο των καιρων αναμεσα στα αλλα και στο Νετφλιξ.
Ειναι ορισμενα ατομα που εισαγονται παντου, και γιατι οχι στο Νετφλιξ. Αλλα δεν ειναι ολο το Νετφλιξ. Η εταιρια σκεφτεται απλα με ορους πελατειας οπως ολοι.
Αλλα δεν ειναι μονι αυτο το Νετφλιξ. Οι δυο Παπες ειναι ακριβως μια αντιθετη τοποθετηση σε ολα αυτα.

με τα του ισλαμ τολμαει το netflix να ασχοληθει να βγαλει γκει τον Μωαμεθ?

Η χημεια μεταξυ Πραις Χοπκινς ειναι ιδιαιτερη,οι ερμηνειες τους καταπληκτικες που σε καθηλωνουν,αλλα δεν θα λεγα οτι ο Μειρεγιες ειναι στα καλυτερα του,το φλας μπακ του Μπεργκολι ,ειναι ολιγον παραταιρο δεν εχει την ψυχη που εχει η ταινια οταν η δυο Παπες συνομιλουν,επισης οι σκηνες με το Μουντιαλ και την πιτσα θα της ελεγα εμπνευσμενες, εαν ας πουμε δεν περναγε στο φτερο την συγκαλυψη του Γερμανου παπα για τις υποθεσεις παιδεραστιας,επισης ο Αργεντινος παπας παρουσιαζεται σαν ο παπας που θα κανει ριζικη τομη στην καθολικη εκκλησια υστερα απο αιωνες,πραγμα που δεν αποδυκνυεται στην πραξη,
οποτε θα μπορουσα να πω οτι οι σκηνες ειναι και φθηνου εντυπωσιασμου,
οι παπες ειναι ανθρωποι που αμαρτανουν οπως ολοι,ωραια και λοιπον?
σαν αγιογραφια μου μοιαζει,θα πει καποιος ρε αδερφε δεν θελει να δωσει πολιτικη υποσταση στην ταινια,συγνωμη αλλα αυτο δεν ισχυει μια χαρα θελει...
Να πουμε οτι δεν επετρεψε το Βατικανο τα γυρισματα στην καπελα σιξτινα ,οποτε εγινε ανα παρασταση του χωρου,να πω την αληθεια κατι δεν μου καθοταν καλα εαν και η αναπαρασταση ακριβης..
ισωσ ο φωτισμος ηταν περιεργος ετσι ωστε να καλυψει καποιες ατελιες..

Οπως δεν μου καθησε καλα η ψηφιακα επεξεργασμενη μαπα του Ντε Νιρο στον Ιρλανδο,οσο και καλη δουλεια να κανεις, ενας θεατης εμπειρος θα την φαει την κρυαδα...

Καλή λόγω ερμηνειών των δύο πρωταγωνιστών το The Two Popes...
Τόσο τον Βενέδικτο όσο και τον Φραγκίσκο τους ξελασπώνει η ταινία και για την παιδεραστία και για την χούντα αντίστοιχα όπου οι ευθύνες τους στην πραγματικότητα είναι πολύ μεγαλύτερη...

Ειδα το 303 Squadron
Ενα φιλμ που περιγραφει την δημιουργια ενος σμηνους διωξης Χαρικεην απο Πολωνους πιλοτους στην Μεγαλη Βρεταννια, και ενω ειχαν δραπετευσει απο την κατεχομενη χωρα τους για να συνεχισουν τον πολεμο. Στιγμες ηρωϊσμου και ματιες στην Ευρωπαϊκη ιδιαιτεροτητα, σιγουρα ενα φιλμ απο αυτα που τα κρατη φτιαχνουν σαν ενα ειδος ενδειξης περηφανειας και για να γνωρισουν στους αλλους την ιστορια τους. Εναι καλο, οι ηθοποιοι ειναι αγνωστοι αλλα ακομα καλυτερα, οπως τα προσωπα και τα ανεκδοτα μας ειναι αγνωστα, το ιστορικο-αρχαιολογικο περιεχωμενο φαινεται αψογο. Οσο για τις σκηνες με σχηματισμους και αερομαχιες αν και πρεπει στο μεγαλο του ποσοστο να ειναι αποτελεσμα κομπιουτερ ειναι εξαιρετικα δωσμενο.

th

Ενα μεγαλο μπραβο για την κινηματογραφικη προσπαθεια της χωρας αυτης που δειχνει την εμπιστοσυνη στον εαυτο της, ακομα και με δυσκολες και ακριβες παραγωγες, και παιρνει τα πανω της.

Μια ωραια κινηματογραφικη ματια πανω σε ηρωες...

303film-780x400.jpg

Μου αρεσε και θα το ξαναδω.

20150806104434.jpg

Eπειδη δεν ειχα ορεξη να ξαναδω ταινιες απο κομικς, αλλα και επειδη το τζοκερ μου ανοιξε την ορεξη να δω τΖοακν Φοινιξ, κατεληξα να ξαναδω μια ταινια που ειχα δει οταν ειχε βγει.

Το Walk the Line

18436314.jpg

H πορεια ενος θρυλου της Αμερικανικης μουσικης, του Τζωνυ Κασς, ομορφα και συγκινητικα δωσμενο απο τον σκηνοθετη του και με μια πολυ καλη ηχητικη μπαντα.

Ο Φοινιξ αν και δεν μοιαζει μορφολογικα με τον Κας καταφερνει να δωσει μια μοναδικη ενταση και ενα πολυ βαθυ παθος. Και φυσικα η σχεση του με την τραγουδιστρια και συναυλιακη συνοδοιπορο του Τζουν Καρτερ.

Η ταινια κραταει σχεδον δυο ωρες και δεκαοχτω λεπτα, Και ακομα και αν την εχουμε δει παλια, εχει τοσα πολλα μεσα της που εχουμε ξεχασει που την ξαναβλεπουμε ανετα.

oT79THuFrcBzrhlf4fiCddwZBCQ.jpg

walk-the-line-4.jpg

Ήταν όντως πολύ ωραίο το walk the line !

Αν δεν θέλεις κόμιξ και τέτοια, έχει τόσα ωραία πρωτότυπα φιλμς η Κορέα, το Χονγκ Κονγκ, η Ινδία, κλπ.

Bλεπω και διαφορα απο αυτες τις χωρες συχνα πυκνα, η Κορεα ξεχωριζει για τα γουστα μου λογω των μεσων της του know how της και της ιδιαιτερης προσεγγισης της με την ιδιοσυγκρασια μας και τις συνηθειες μας. Η Ινδια μου πεφτει πολυ κιτς γενικως αν και εχει καλες παραγωγες. Απο Χονγκ Κονγκ εχω καιρο να δω κατι εξιολογο που να ξεφευγει απο αλλη μια ταινια ακαταπαυστης γκανγκστεροδρασης με πιστολιδια, δηλ μια απο τα ιδια. Σε αυτο το τελευταιο διακρινονται και οι Ινδονησιοι με δυο τρεις ταινιες.

Τελικα αποψε ειδα και το Vice

hero_vice-dom-364_BS_FP_00078a_rgb.JPG_rgb.jpg

Αν και βαρεως ιδεολογικα χρωματισμενη, η ταινια ειναι ενδιαφεροουσα για οποιον γνωριζει ηδη καποια πραγματα. Οπου μπορει να καταλαβει και καποια αλλα.
Και φυσικα η αποδωση του Μπεηλ ειναι μοναδικη !!! Απιστευτος.

Μετρια αλλα με ενα ρεσιταλ ερμηνειας.

Eπειδη δεν ειχα ορεξη να ξαναδω ταινιες απο κομικς, αλλα και επειδη το τζοκερ μου ανοιξε την ορεξη να δω τΖοακν Φοινιξ, κατεληξα να ξαναδω μια ταινια που ειχα δει οταν ειχε βγει.

Το Walk the Line

18436314.jpg

H πορεια ενος θρυλου της Αμερικανικης μουσικης, του Τζωνυ Κασς, ομορφα και συγκινητικα δωσμενο απο τον σκηνοθετη του και με μια πολυ καλη ηχητικη μπαντα.

Ο Φοινιξ αν και δεν μοιαζει μορφολογικα με τον Κας καταφερνει να δωσει μια μοναδικη ενταση και ενα πολυ βαθυ παθος. Και φυσικα η σχεση του με την τραγουδιστρια και συναυλιακη συνοδοιπορο του Τζουν Καρτερ.

Η ταινια κραταει σχεδον δυο ωρες και δεκαοχτω λεπτα, Και ακομα και αν την εχουμε δει παλια, εχει τοσα πολλα μεσα της που εχουμε ξεχασει που την ξαναβλεπουμε ανετα.

oT79THuFrcBzrhlf4fiCddwZBCQ.jpg

walk-the-line-4.jpg

Νομίζω ότι η πιο σοβαρή αποτύπωση στο πανί της βογραφίας του johnny Cash, από τον River Jude Phoenix

Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

σωστος ! συμφωνω απολυτα