Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

οχι μονο για εφε, αλλα και για ελληνικες ταινιες που πρεπει να περιμενεις αιωνες για να τις βρεις αλλου,
π.χ. ευτυχια, κορυφη ταινια!

Και ελληνικά όντως αν και δεν νομίζω να πάω ποτέ για ελληνικό σινεμά αλλά οκ γούστα είναι.

Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

.

Σινεμα πηγαινετε η μονο ταινιες βλεπετε ?

εγω ειδα την καινουργια παπαρια του Κλιντ Ησγουντ
ψαχνω
να βρω καποιον να μην μπορει με τιποτε τις ταινιες του :chinscratch::nounder:

κανεις εεε ....

αληθινο στορυ αυτος αληθινο στορυ και ο μεγιστος Ρομαν τι διαφορα !

Θα σταματήσεις επιτέλους το τρολάρισμα και τις ειρωνίες?

Εδώ μέσα γράφουμε για ταινίες,το πού τις βλέπουμε δεν σε αφορά.

Και μακάρι πολλοί σκηνοθέτες να φτιάχνανε τις "παπαριές" του Ηστγουντ αλλά αν δεν προσβάλεις κάποιον , δεν πάει καλά η ημέρα σου.!

Division-19-600x847.jpg

https://www.imdb.com/title/tt2492344/
Ενα κοινωνικό scifi που διαπραγματεύεται ένα δυστοπικό μέλλον που όλοι
είναι "τσιπαρισμένοι" και όλα ελένχονται από αδίστακτες εταιρείες.
Οι πωλήσεις οργάνων, οι διανομή τροφίμων και τα χάπια ελένχονται όλα,
ακόμα και η επανένταξη φυλακισμένων γίνεται τηλεοπτικό υλικό.
Αιωρούμενα πυροβόλα και CCTV κάμερες επεμβαίνουν συνεχώς!
Και υπάρχουν και οι αντιστασιακοί που μένουν εκτός πόλης
στη "φαβέλα" που βρήκαν τρόπο να αφαιρούν τα chip και προσπαθούν
να αντιδράσουν.
Ενα τέτοιο πολιτικό scifi, κατάφεραν οι συντελεστές να το κάνουν
τόσο κουραστικό, που το είδα σε δόσεις.
Κρίμα, γιατί η περιγραφή του μελλοντικού κόσμου είναι καλή,
όμως η αφήγηση και το τεμπέλικο σενάριο καταστρέφουν το film.
Ισως αρέσει σε κάποιους που ψάχνουν για αντικαθεστωτικές
γενικά ταινίες, με ένα δυνατό καφέ οπωσδήποτε!!

Εγώ πάντως σινεμά πάω όποτε γουστάρω να πάω σινεμά. Είτε γιατί θέλω να δω μια ταινία σε πρώτη προβολή, είτε γιατί θέλω να πάω για χαβαλέ. Η κινηματογραφική βιομηχανία ξέρει καλά ότι οι εποχές αλλάζουν, οι κοινωνίες αλλάζουν, οι δυνατότητες αλλάζουν, κλπ κλπ κλπ, και προσαρμόζεται αναλόγως. Δεν είναι τυχαίο αυτό που'κανε ο Σκορτσέζε, και θα το κάνουν κι άλλοι.

Οι σκηνοθέτες που για δικούς τους λόγους γουστάρουν πανί, όπως πχ ο Νόλαν, δίνουν στο κοινό λόγους να ψαχτεί και να παρακολουθήσει τις ταινίες τους σε κατάλληλες συνθήκες. Από κει και πέρα, όταν αυτά τα έξτρα καλούδια δεν υπάρχουν, μια ταινία αν τη σεβαστείς και την παρακολουθήσεις σαν ταινία (σκοτάδι, οθόνη που να γεμίζει σχετικά το οπτικό σου πεδίο, ήχος που να γεμίζει το δωμάτιο, και -κυρίως- χωρίς να κάνεις άλλα πράγματα ταυτόχρονα), δε χάνει σε τίποτα είτε είσαι στο σαλόνι σου, είτε είσαι σε μια αίθουσα με άλλα 500 άτομα να μασουλάνε ποπκόρν και να μιλάνε στο κινητό τους.

Χαλαρώστε παιδιά δεν μάλωσε κανέναν ο άνθρωπος απλά ερώτηση έκανε
Και εγώ σινεμά δεν πολύ πάω. Ανάλογα τη διάθεση πιο πολύ, η τελευταία φορά ήταν για το Star Wars και η προηγούμενη για τους avengers. Πάντως προσωπικά απολαμβάνω καλύτερα μια θέαση αρκετές φορές στο σπίτι παρά στο σινεμά

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Εγώ βλέπω τις ταινίες γυμνός τρώγοντας γαριδάκια.
Δεν με αφήνουν πια να μπαίνω σε σινεμά... :bigcry:

Και το χειροτερο, να πας σε κανα κουλτουριαρικο εργο, και σε λιγο να ακους ροχαλητα στην αιθουσα...
Μου ειχε τυχει καποιες φορες την εποχη που πηγαινα...

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Και το χειροτερο, να πας σε κανα κουλτουριαρικο εργο, και σε λιγο να ακους ροχαλητα στην αιθουσα...
Μου ειχε τυχει καποιες φορες την εποχη που πηγαινα...

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Kάποτε ειχα δει το The element of crime του Φον Τρίερ στο Αλφαβιλ με εναν τυπο να κοιμαται στον ωμο μου την περισσοτερη ωρα..:goodnight:.

.

Πάντως η ελληνική βερσιον του '60 είναι απείρως καλύτερη από το νέο πόνημα του Ρομάν.
Πόνημα για τα μάτια μας....

Re: Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

.

εγω ειδα την καινουργια παπαρια του Κλιντ Ησγουντ
ψαχνω
να βρω καποιον να μην μπορει με τιποτε τις ταινιες του :chinscratch::nounder:

κανεις εεε ....

Δέν είμαστε όλοι μας συνταξιούχοι κάτοικοι Αθηνών. Κάποιοι δουλεύουμε, έχουμε οικογένειες, ζούμε στο εξωτερικό κλπ.

Δε σου άρεσε η τελευταία ταινία του Κλιντ; Άρα πρέπει να είναι αριστούργημα.

Ο Πολάνσκι έκανε κάνα δυο καλές ταινίες, η τελευταία βγήκε πριν πάω εγώ δημοτικό, το 1976. Μετά, τίποτα. Ο Κλιντ, αντίθετα, είναι σαν το Chateau Rotchild, όσο περνούσαν τα χρόνια, τόσο καλύτερος γινόταν. Έχει περάσει το απόγειό του, αλλά κρατιέται ακομα, όχι σαν κάτι άλλους...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Ο Πολάνσκι έκανε κάνα δυο καλές ταινίες, η τελευταία βγήκε πριν πάω εγώ δημοτικό, το 1976..

Η τελευταια μεγαλη του ταινία για μενα ήταν καμμιά δεκαριά χρόνια μετα,οι Πειρατές.Μπορεί να μου ξεφεύγει καμμιά μετέπειτα βέβαια αλλά αμφιβάλλω.

Δέν είμαστε όλοι μας συνταξιούχοι κάτοικοι Αθηνών. Κάποιοι δουλεύουμε, έχουμε οικογένειες, ζούμε στο εξωτερικό κλπ.

Δε σου άρεσε η τελευταία ταινία του Κλιντ; Άρα πρέπει να είναι αριστούργημα.

Ο Πολάνσκι έκανε κάνα δυο καλές ταινίες, η τελευταία βγήκε πριν πάω εγώ δημοτικό, το 1976. Μετά, τίποτα. Ο Κλιντ, αντίθετα, είναι σαν το Chateau Rotchild, όσο περνούσαν τα χρόνια, τόσο καλύτερος γινόταν. Έχει περάσει το απόγειό του, αλλά κρατιέται ακομα, όχι σαν κάτι άλλους...

.

.....

Κάτι αστείο συμβαίνει εδώ... ή πολύ τραγικό. :drool:

Γιατί όσες φορές πήγα σινεμά ταινίες έβαζαν και εκεί για να βλέπει ο κόσμος.

Ποιος ξέρει τι νομίζει ότι βλέπει αυτός όταν πηγαίνει στο σινεμά!?!?! :flipout:

Πνίγηκε στην δική του αυταρέσκεια? Ξεχείλισε η ξινίλα και τον στράβωσε? ποιος ξέρει? και ποιος νοιάζεται εδώ που τα λέμε...

Last edited:

Bρε παιδια, συγνωμη ... αλλα με φαγουριζει (να το πω)

Ο Στελλιος ΔΕΝ ειναι αυτο που βγαζει εδω μεσα !!!!!!

Ok ... συγνωμη για το offtopic ... (αλλωστε ουτε εγω ειμαι αυτο που βγαζω εδω μεσα).

Bρε παιδια, συγνωμη ... αλλα με φαγουριζει (να το πω)

Ο Στελλιος ΔΕΝ ειναι αυτο που βγαζει εδω μεσα !!!!!!

Ok ... συγνωμη για το offtopic ... (αλλωστε ουτε εγω ειμαι αυτο που βγαζω εδω μεσα).

Για όλους εμάς εδώ μέσα, ο Στέλιος είναι μόνο αυτό που βγάζει εδώ μέσα.

Ποσώς μας ενδιαφέρει πως είναι στο σπίτι του, στον κήπο του, στις παρέες του κ.λπ.

Δεν μας ενδιαφέρει καν αν αυτή η πολλαπλή προσωπικότητα που εμφανίζει κατά τα λεγόμενά σου, είναι σοβαρό θέμα που πρέπει να το δει κάποιος ειδικός.

Aπολυτως ορθο.

Το Internet (και τα forums) ειναι ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ψυχοχωροι.

Δεν υπαρχει η μορφη, ουτε το βλεμμα, ουτε οι χειρονομιες.

Eνταξει ρε παιδια. Ο ανθρωπος απλα μπερδεψε τα νηματα.
Η κατηγορια με τις ομαδες και τους οπαδους ειναι πιο κατω. "Να κανει εξεδρα" ηθελε, και εκανε ενα κλικ παραπανω. Δεν τρεχει τιποτα.

Αδικα ασχολείστε με τον Στελιο τον επονομαζόμενο στους κινηματογραφικούς κύκλους και ως ο Παπάρας καθετί που δεν τον αγγίζει παπαρια και όμως έχει στασίδι με το όνομα του σε κάθε κινηματογραφική αίθουσα ακόμη και ο Μητροπανος στα ανείπωτα τραγουδουσε οχι ως "σε αναζητω με ενα βιολι και ενα δοξαρι " αλλα "σε αναζητώ στα σινεμά με ενα παπαρι"
Μεγάλοι ξένοι κριτικοί του κινηματογράφου όπως .Judith Crist. Roger Ebert. Pauline Kael .Leonard Maltin. Andrew Sarris. Gene Shalit. Peter Travers. πάντα ζητούσαν την γνώμη του πριν δημοσιεύσουν μια κριτική

Ήδη συζητά με τον Κιμ Γιονγκ-Ουν τον δημοκρατικά εκλεγμένο ηγέτη της Βόρειας Κορέας , την δημιουργία ενός αντίθετου πόλου-μαχαιριά στον Νοτιοκορεατικό κινηματογράφο και μετατροπή της Πιονγιάνγκ σε Cinecitta της Ανατολής
ταινίες όπως το 8 1/2, το 1900 , το Dolce Vita, The Spy Who Came in from the Cold θα γυριστούν ξανά και σας γράφω κάτι , που σίγουρα τιμά το Forum μας και τον παλαίμαχο μας Στέλιο ,είναι ότι σκηνοθέτης, προαγωγός , διανομέας ,ηθοποιός και θεατής θα είναι μόνον εκείνος