Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

under the silver lake - ταινιαρα.
booksmart - πολυ μουφα, superbad wonnabe
color from space - πολυ καλη για τους φαν του ειδους:)

Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Eight Below (2006) 7/10

Ευχάριστη οικογενειακή ταινία με Paul Walker. Όχι τίποτα σπουδαίο. Ο αγώνας των σκυλιών είχε περισσότερο ενδιαφέρον από τις σκηνές με τους ανθρώπους.

Enter the Void (2009) 7/10

Πολύ καλό δράμα μυστηρίου του Gaspar Noe που σκηνοθέτησε μεταξύ άλλων το Irreversible (2002). Πρωτότυπο σενάριο και σκηνοθεσία. Καλές ερμηνείες από άγνωστους ηθοποιούς.

.
δεν σας αρεσε και τον πεταξατε σε μια γωνια του φορουμ
γουστα ειναι αυτα και τα σεβομαστε
για τον ευρωπαικο κινηματογραφο λεω

ΟΙ ΣΦΙΡΙΧΤΕς
του Κορνέλιου Πορομπόιου
αμερικανικο νουαρ των Βαλκανιων

ακομα και ο Ζαγογιαννης θα υποκλιθεί στην νεα Ρουμανικη ταινιαρα

-bye-

Elmer Gantry (1960) 7/10

Έχει να κάνει με την εμπορευματοποίηση της θρησκείας. Σε ένα τέτοιο θέμα είχα μεγάλες προσδοκίες αλλά τελικά το αποτέλεσμα καλομέτριο. Πολύ καλός ο Burt Lancaster που τιμήθηκε με όσκαρ. Προς τη μέση η ταινία έκανε κοιλιά αλλά προς το τέλος ξανά προσέλκυσε το ενδιαφέρον.

Everybody Knows (2018) 7/10

Ο Asghar Farhadi έχει αποδειχθεί μάστορας στην κατηγορία δράμα μυστηρίου και στην ανάπτυξη χαρακτήρων από προηγούμενες δουλειές του. Η συγκεκριμένη ταινία αρκετά καλοπαιγμένη με πολύ ενδιαφέρον σενάριο. Αξίζει.

Andhadhun (2018) 7/10

Πρωτότυπο θρίλερ με ενδιαφέρουσα πλοκή. Όχι κάτι ιδιαίτερο αλλά αξίζει μια θέαση.

Do the Right Thing (1989) 7/10

Πολύ καλή ταινία του Spike Lee που έχει να κάνει με το ρατσισμό. Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους μέχρι το κορυφαίο φινάλε.

Είδα το tombstone, που μου είχε ξεφύγει στην εποχή του, μετά αναφορά εδώ μέσα, ίσως του Ranger...

Από τα καλύτερα ουέστερν που έχω δει, το καστ εξαίρετο, ιδιαίτερα ο Βαλ Κίλμερ.

8/10, must see.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είδα και το JoJo rabbit, πολύ γλυκειά ταινία που είπε και ο στρατηγός, αν και δεν με τραβάει πλέον η συγκεκριμένη θεματολογία, που απορώ έως πότε θα τροφοδοτεί την έβδομη τέχνη.

Βέβαια, Γουαϊτίτι και Ρόκγουελ είναι πάντα εγγύηση !

7,5/10.

Είδα το tombstone, που μου είχε ξεφύγει στην εποχή του, μετά αναφορά εδώ μέσα, ίσως του Ranger...

8/10, must see.

Πεστα ! Πεστα !!!

Για μενα το καλυτερο ουεστερν εβερ( Μαζι με Σερτζιο και κατι αλλα ). ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ χαρακτηρες με ΤΕΡΑΣΤΙΟ παιξιμο.
Κι εχω δει πολλα ουεστερν, ισως οτι υπαρχει.
Ειδα προσφατα και το αλλο με τον συγχωρεμενο τον Κερκ Νταγκλας. οσο κι αν εχει "μυθολογια" δεν το φτανει με τιποτα αυτο του Κοσματου.

Πωωω τι φατσες ολοι τους.

Αξιος ο συμπατριωτης μας ακομα κι αν ειχε κανει μονο αυτο το φιλμ.

ας βαζουμε και μια εικοντσα για να προδιαθετουμε το κοινο...
Tombstone-Movie-Director-Kurt-Russell-Val-Kilmer.jpg

Απο τα ελαχιστα φιλμ που ειδα στην αιθουσα πρωτη φορα και ξαναγυρισα και ξαναειδα την ιδια βδομαδα.

Μετριουνται στα δαχτυλα....

Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

8/10, must see.

+10000

Μακραν η καλύτερη ταινία του Κοσμάτου,όπως τα λες για το καστ και την ταινία και ο Βαλ Κιλμερ έχει μπει στο Πανθεον για τον ισως καλύτερο Doc Holiday που είδαμε ποτέ.
Kαι αν σκεφτείς ποιοί τον έχουν παίξει πριν από αυτόν και με πόση επιτυχία,καταλαβαίνεις γιατί επιτευγμα μιλάμε....

A Beautiful Day in the Neighborhood (2019) 7/10

Συμπαθητικό βιογραφικό δράμα με έναν εξαιρετικό Τομ Χανκς ως τον πραγματικό Fred Rogers που κλέβει τη παράσταση σε κάθε σκηνή. Καλές ερμηνείες από τους υπόλοιπους και τα τραγούδια της εκπομπής του Fred Rogers πιασάρικα.

La vie d'Adele ή Blue Is the Warmest Colour (2013) 7/10

Κοινωνικό δράμα διάρκειας 3 ωρών με δύο πολύ καλές ηθοποιούς, τις Lea Seydoux και Adele Exarchopoulos. Παρά τη μεγάλη διάρκεια έχει πολύ ενδιαφέρον και ο χρόνος περνάει σφαίρα. Έχει να κάνει κυρίως με την ενηλικίωση και ωρίμανση μιας νεαρής κοπέλας.

Re: Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

.
ξεχαστε τα tombstones και παγατε να δειτε Westren !!

Το 'δαμε προ 10ετίας και βάλε, κυρίως για την μουσική [ Cave - Ellis, εγγύηση ] ... βγήκε και καλή ταινία ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Doctor Sleep (2019) 6/10

Δεν έμεινα ευχαριστημένος. Σε σύγκριση με την εξαιρετική Λάμψη του Κιούμπρικ η συγκεκριμένη ήταν μέτρια στη καλύτερη. Εμπιστεύομαι τον συγγραφέα Κινγκ αλλά έχει κάνει πολύ καλύτερες δουλειές πχ. Το πράσινο μίλι. Το πρόβλημα ήταν στην υπόθεση που μετά από ένα σημείο αδιαφόρησα τι θα απογίνουν οι χαρακτήρες. Εντελώς αδιάφορες οι ερμηνείες, εντελώς άχρωμος ο ΜακΓκρέγκορ. Επίσης, ιεροσυλία που μετέφεραν κάποιες σκηνές της Λάμψης στη νέα ταινία.

Bad Times at the El Royale (2018) 7/10

Καλομέτρια. Ο σκηνοθέτης προσπάθησε να κάνει κάτι αντίστοιχο με τα φιλμ νουάρ των Κόεν χωρίς την ίδια επιτυχία. Πάντως ήταν καλή προσπάθεια και καλές ερμηνείες κυρίως από τον Chris Hemsworth.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Capernaum (2018) 7/10

Καλή ταινία που δείχνει που μπορεί να φτάσει η κατάντια των ανθρώπων ειδικά όταν υπάρχει αμέλεια. Περισσότερο σαν ντοκιμαντέρ το παρακολούθησα παρά σαν ταινία με υπόθεση. Γενικά αξίζει.

Christopher Robin (2018) 7/10

Όμορφη οικογενειακή ταινία με τους ήρωες Winnie-the-Pooh και Christopher Robin. Σίγουρα ανώτερη από το Goodbye Christopher Robin (2017) που δε μου έμεινε απολύτως τίποτα και κατώτερη από το εξαιρετικό κινούμενο σχέδιο The Many Adventures of Winnie the Pooh (1977) το οποίο και προτείνω για τους οπαδούς αυτών των χαρακτήρων.

1917

Πολύ καλή, 8/10 για μένα...

Can You Ever Forgive Me? (2018) 7/10

Πολύ καλή ταινία βιογραφικό δράμα. Η Melissa McCarthy, την οποία δεν ήξερα, δίνει ρέστα στο πρώτο ρολό. Καλογυρισμένη και ατμοσφαιρική.

A Simple Favor (2018) 6/10

Τίποτα σπουδαίο. Αν και κωμωδία δε κατάλαβα το χιούμορ. Από πλευράς αστυνομικού μυστηρίου υπάρχουν και καλύτερες. Στα θετικά η Anna Kendrick η οποία είναι ευχάριστη παρουσία.

.

ε Οχι να σας πω και τιτλο μετα απο τοσα μπαναρισματα

οσοι την εχουν δει ξερουν

Τελειο εεε

tucker-and-dale.jpg