- 19 June 2006
- 11,030
Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε;
Δεν το εχω δει ακομα. Λεει?
Δεν το εχω δει ακομα. Λεει?
Ναι ρε συ Αγγελε...Κατσαμε να το δουμε οντως επηρεασμένοι απο τον ΙΣπανικο κινηματογραφο που εχει δωσει πολυ καλα δειγματα σε αστυνομικο-θρυλερ ταινιες και πεσαμε σε φιασκο..
Προβλεψιμο και Αμερικανο-σεναριακο
Ο Αστακός (2015) 1/10
Μία γελοία σκηνοθετική ματιά (bmovie του 80) με ανύπαρκτη ηθοποιία (έχω δει καλύτερες ερμηνίες σε θεατρικά του δημοτικού) σε μία ανούσια ταινία.
Γελοια σκηνοθεσια, γελοιες / αμηχανες ερμηνειες (ο Ουσασιγκτον περιφερεται, ο Λετο χαλια, ο Μαλεκ ...αγαλμα -πλαστικη εκανε; τι χαλια ειναι αυτα!, ), σεναριο χιλιοκλεμμενο - γενικα χασιμο ωρων.![]()
Μετριο αποτελεσμα για μια ταινια που εχει καλα συστατικα (πρωταγωνιστες ειδικα οι Ουασινγκτον και Λετο, ο Μαλεκ δεν μου αρεσε) αλλα δεν εχει ιστορια να στηριχθει...
Βλεπεται αλλα δεν ειναι οτι περιμενα
Το "ιδιαιτερο" φιναλε μου αρεσε αν και πολλοι λενε οτι ειναι αδυναμο για κλεισιμο της ιστοριας.
Ο Αστακός (2015) 1/10
Μία γελοία σκηνοθετική ματιά (bmovie του 80) με ανύπαρκτη ηθοποιία (έχω δει καλύτερες ερμηνίες σε θεατρικά του δημοτικού) σε μία ανούσια ταινία.
Επιτέλους αξιώθηκα να το δω:
![]()
Είναι φοβερό το πως ο Snyder φτιάχνει ταινίες που θυμίζουν πραγματικά χάρτινο κόμικ, στην υφή, την ατμόσφαιρα, τα χρώματα, φτιάχνει μερικές πολύ δυνατές σκηνές, και, τελικά, κάπου μέσα σ'ολα αυτά, χάνει τη μπάλα και μας δίνει κάτι που στο τέλος αφήνει τη γεύση μπούρδας. Κρίμα, ήταν και 3 ώρες ταινία παναθεμά τη.
Δεν είναι εύκολο να κανεις καλή ταινία με βάση ένα (συνήθως) «ρηχό» πρωτογενές υλικό (κόμικ).
.
Ωχ, σε Λάνθιμο έπεσες και σου'ρθε ξαφνικό !!!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.