The Boston Strangler.
![]()
Καλογυρισμένη, σκοτεινή ταινία σχετικά με τον περίφημο Στραγγαλιστή της Βοστώνης και το πως αποκαλύφθηκε η δράση του. Η ταινία περιστρέφεται κυρίως γύρω από τις δυο δημοσιογράφους που έφεραν την δράση του στη δημοσιότητα και την ανικανότητα της αστυνομίας. Πολύ καλές ερμηνείες απο την Keira Knightly και την Carie Coone. Το 6.5 στο imdb είναι καταφανώς άδικο, αγνοήστε το.
Ανυποφορο σκοταδι, μονοτονοι διαλογοι, βιαστική σκηνοθεσια, ρηχοι χαρακτηρες, ενα 5αρακι και πολυ ειναι.The Boston Strangler.
![]()
Το 6.5 στο imdb είναι καταφανώς άδικο, αγνοήστε το.
δηλαδη ειναι για πανω απο 6.5 ..... ποσο ? ( δεν την εχω δει )The Boston Strangler.
![]()
Καλογυρισμένη, σκοτεινή ταινία σχετικά με τον περίφημο Στραγγαλιστή της Βοστώνης και το πως αποκαλύφθηκε η δράση του. Η ταινία περιστρέφεται κυρίως γύρω από τις δυο δημοσιογράφους που έφεραν την δράση του στη δημοσιότητα και την ανικανότητα της αστυνομίας. Πολύ καλές ερμηνείες απο την Keira Knightly και την Carie Coone. Το 6.5 στο imdb είναι καταφανώς άδικο, αγνοήστε το.
Δεν ξέρω, δεν βαθμολογώ ποτέ ταινίες. Εκτός από τον Πολίτη Κέιν, το Λώρενς της Αραβίας και το Ένας άνθρωπος για όλες τις Εποχές, που είναι 10άρια.δηλαδη ειναι για πανω απο 6.5 ..... ποσο ? ( δεν την εχω δει )
Δεν ξέρω, δεν βαθμολογώ ποτέ ταινίες. Εκτός από τον Πολίτη Κέιν, το Λώρενς της Αραβίας και το Ένας άνθρωπος για όλες τις Εποχές, που είναι 10άρια.
μα αναφερεσαι στην βαθμολογια του imdb και δεν μας απαντας.... το 6.5 αγνοηστετο τι σημαινει πανω η κατωΔεν ξέρω, δεν βαθμολογώ ποτέ ταινίες. Εκτός από τον Πολίτη Κέιν, το Λώρενς της Αραβίας και το Ένας άνθρωπος για όλες τις Εποχές, που είναι 10άρια.
Δηλαδή τι θέλεις να σου πω; Ότι κάνει για 8 ή 7,5; Δεν αξιολογώ έτσι ταινίες, αλλά βλέπω ότι 6.5 είναι πολύ χαμηλή βαθμολογία και αξίζει σίγουρα για παραπάνω.μα αναφερεσαι στην βαθμολογια του imdb και δεν μας απαντας.... το 6.5 αγνοηστετο τι σημαινει πανω η κατω
Δηλαδή τι θέλεις να σου πω; Ότι κάνει για 8 ή 7,5; Δεν αξιολογώ έτσι ταινίες, αλλά βλέπω ότι 6.5 είναι πολύ χαμηλή βαθμολογία και αξίζει σίγουρα για παραπάνω
τωρα καταλαβαμε την θεωρεις εξαιρετικη .... αλλα αφου δεν ασχολεισαι με βαθ μην τους αναφερεις γιατι 6.5 ειναι πολυ καλη βαθμολογια για το συγκεκριμενοΔηλαδή τι θέλεις να σου πω; Ότι κάνει για 8 ή 7,5; Δεν αξιολογώ έτσι ταινίες, αλλά βλέπω ότι 6.5 είναι πολύ χαμηλή βαθμολογία και αξίζει σίγουρα για παραπάνω.
δηλαδη ειναι για πανω απο 6.5 ..... ποσο ? ( δεν την εχω δει )
ακριβως τα αντιθετα βρηκα ωραια ατμοσφαιρα εποχης σωστοι διαλογοι προσεγμενη σκηνοθεσια αψογοι χαρακτηρεςΑνυποφορο σκοταδι, μονοτονοι διαλογοι, βιαστική σκηνοθεσια, ρηχοι χαρακτηρες, ενα 5αρακι και πολυ ειναι.
Η "πλατφορμα" βέβαια δεν αποτελει κριτηριο για να μας αρεσουν περισσοτερο η λιγοτερο οι ταινιες.σχετικα καλη ταινια για πλατφορμα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.