Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Εμένα όλες οι ταινίες αυτού του στυλ μου θυμίζουν τραβηγμένα σε διάρκεια επεισόδια του Supernatural.
Αυτό νομίζω ήταν στον πρώτο κύκλο που μία οικογένεια που το έκανε αυτό είχε πιάσει τον Sam.
που αντέγραψε το Hard Target με τον Βαν Νταμ, που είχε αντιγράψει το The most Dangerous Game του 1932 παρακαλώ.

• Like
Reactions: Tzimisce
καποιες που ειδα προσφατα και μαρεσανε
the monk and the gun
πολυ καλη χαλαρωτικη ταινια, με ομορφα πλανα και εξυπνο τελος , μεκανε να διαβασω και για το bhutan
decision to leave
πολυ ωραια γυρισμενη αλλα με κουρασε λιγο προς το τελος με τα πολλα twist
perfect days
πολυ καλο και ωραια γυρισμενο
shape of night
πολυ καλη ταινια , σε κραταει μεχρι τελος, με πολυ ομορφα πλανα
videodrome
προετιμασια για το substance ηταν αυτο, αλλα καθε φορα που την βλεπω γινεται ολο και πιο καλη ταινια

ειδα και καπιες μουφες οπως το oddity (καθολου τρομακτικο ) , mayday του 2021 (pretentious crap)

• Like
Reactions: stargr and Tzimisce
που αντέγραψε το Hard Target με τον Βαν Νταμ, που είχε αντιγράψει το The most Dangerous Game του 1932 παρακαλώ.

Όχι μόνο η συγκεκριμένη, μιλάω για γενικά τα θρίλερ που κυκλοφορούν κατά καιρούς, ότι τα βρίσκεις σε επεισόδια του Supernatural. :)
Φυσικά και από κάπου τα έχουν κλέψει και αυτοί σαν ιδέες. Δεν μπορείς να βγάλεις μερικές εκατοντάδες πρωτότυπες ιδέες για mini θριλεράκια.
Εδώ έκλεψαν την "εμβληματική" σκηνή στο Sharknado που το τέρας τρώει τον πρωταγωνιστή και αυτός βγαίνει από την κοιλιά του τέρατος αφού το έχει σκοτώσει από μέσα. Μέχρι και στο τεταρτο επεισόδιο του εκπληκτικού RoP το είχε.
Νομίζω το είδα και στο Witcher (πρώτο κύκλο, τον δεύτερο δεν τον ξεκίνησα ποτέ) αλλά με έπαιρνε πολύ συχνά ο ύπνος και δεν είμαι σίγουρος.

Όχι μόνο η συγκεκριμένη, μιλάω για γενικά τα θρίλερ που κυκλοφορούν κατά καιρούς, ότι τα βρίσκεις σε επεισόδια του Supernatural. :)
Φυσικά και από κάπου τα έχουν κλέψει και αυτοί σαν ιδέες. Δεν μπορείς να βγάλεις μερικές εκατοντάδες πρωτότυπες ιδέες για mini θριλεράκια.
Εδώ έκλεψαν την "εμβληματική" σκηνή στο Sharknado που το τέρας τρώει τον πρωταγωνιστή και αυτός βγαίνει από την κοιλιά του τέρατος αφού το έχει σκοτώσει από μέσα. Μέχρι και στο τεταρτο επεισόδιο του εκπληκτικού RoP το είχε.
Νομίζω το είδα και στο Witcher (πρώτο κύκλο, τον δεύτερο δεν τον ξεκίνησα ποτέ) αλλά με έπαιρνε πολύ συχνά ο ύπνος και δεν είμαι σίγουρος.
Αυτή την σκηνή την είδα και στο Beowulf του Robert Zemeckis, αλλά πρώτη φορά το είδα στο φοβερό και τρομερό B-Movie (ή μάλλον F-Movie, εκ του Fail) The Barbarians.

• Like
Reactions: Tzimisce
Εδώ έκλεψαν την "εμβληματική" σκηνή στο Sharknado που το τέρας τρώει τον πρωταγωνιστή και αυτός βγαίνει από την κοιλιά του τέρατος αφού το έχει σκοτώσει από μέσα.
Αυτό έχει γίνει πολύ πριν στο Men In Black....

Ή για πλάκα το κάνουν όπως στο men in black και τα b movies ή επειδή το σενάριο είναι για κλάματα από ότι φαίνεται

• Haha
Reactions: superfly
Thanksgiving (2023)

Είναι από αυτές τις ταινίες που παλιά έβγαιναν με το κιλό σε βιντεοκασέτες. Ασχετα με αυτό, διατηρεί τον ρυθμό ο οποίος συνέχεια κλιμακώνεται . Δεν είναι μόνο ταινία του στυλ "ολα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω" (όπως οι βιντεοκασέτες) αλλά έχει μια πλοκή και κρατάει τον θεατή σε εγρήγορση για να μάθει "ποιός είναι ο δολοφόνος". Και τελικά δεν είναι τόσο κακή.
Βέβαια δεν αξίζει κάποιος να την ξαναδεί αφού χάνεται πλέον το στοιχείο της έκπληξης.
Καλή. Δείτε τη.

Υ.Γ. το σκηνικό στο μαγαζί με το black friday στην Αμερική δεν νομίζω να είναι μακριά από την πραγματικότητα (χωρίς τους θανάτους).

image.jpg

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: speedman_27
Fall (2022)

Ταινία για όσους μισούν και αγαπούν τα ύψη!
Δείτε παράδειγμα όταν είναι μάστορας ο σκηνοθέτης , πως γίνεται να κρατάει τον θεατή στην τσίτα επί δύο ώρες με 2 ηθοποιους μόνο και ένα απλοϊκο σενάριο! Χίλια μπράβο του.
Μιλάμε σφίγγεις το κάθισμα από την αγωνία . Εκεί που λες δεν γίνεται τι άλλο να συμβεί, εκεί αου πετάει το επόμενο level και μένεις με το στόμα ανοικτό.
Δείτε την σε πανί.

Ωραία τα μαύρα και τα μπλιμπλικια τα hdr κλπ, αλλά αυτή η ταινία θέλει ΙΝΤΣΕΣ. Θα με θυμηθείτε.

50764_1_FALL_DVD_2D_PACKSHOT__07650.jpg

Bad Boys 4 (2024)

Μια ακόμα χορταστική περιπέτεια με χιλιοπαιγμενο story (κατηγορούνται άδικα και προσπαθούν να αποδείξουν την αλήθεια) . Ως συνήθως μεσα σε καταιγισμό πυροβολισμών οι καλοί δεν παθαίνουν ούτε γρατζουνιά , ενώ οι κακοί σκοτώνονται με την πρώτη σφαίρα. (βλ. Star Wars 😁 )
Μπόλικα αστειακια βέβαια άλλα πετυχημενα , άλλα κρυάδες.
Όπως είπα χορταστική περιπέτειά, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να λήξει. Ότι είχε να δώσει το έδωσε η σειρά αυτή.
Επιβάλλεται αρκετό 🍿 🍿 🍿

Bad_Boys_Ride_or_Die_(2024)_poster.jpg

Συμπαθητική έως και ενοχο-απολαυστική σε κάποιες φάσεις παλαβομάρα, άξιος διάδοχος του original. Που εδώ που τα λέμε δεν ήταν και τίποτα φοβερό, απλά έμεινε στην ιστορία για το what the fuck της υπόθεσης.

beetlejuice-2-poster.jpeg

Fall (2022)

Ταινία για όσους μισούν και αγαπούν τα ύψη!
Δείτε παράδειγμα όταν είναι μάστορας ο σκηνοθέτης , πως γίνεται να κρατάει τον θεατή στην τσίτα επί δύο ώρες με 2 ηθοποιους μόνο και ένα απλοϊκο σενάριο! Χίλια μπράβο του.
Μιλάμε σφίγγεις το κάθισμα από την αγωνία . Εκεί που λες δεν γίνεται τι άλλο να συμβεί, εκεί αου πετάει το επόμενο level και μένεις με το στόμα ανοικτό.
Δείτε την σε πανί.

Ωραία τα μαύρα και τα μπλιμπλικια τα hdr κλπ, αλλά αυτή η ταινία θέλει ΙΝΤΣΕΣ. Θα με θυμηθείτε.

View attachment 243414
Αρχικά την είχα απορρίψει γι αυτόν ακριβώς το λόγο. Δηλαδή "τι να περιμένει να δει κανείς όταν όλη η ταινία διαδραματιζεται πάνω σε ένα στύλο?"
Αλλά αφού λες ότι είναι "δύναμη ", θα το δω!

Δυο θριλεράκια δράσης γυρισμένα σε δάση για το ΣΚ..

zqeFM6cjHjYmgjqJExjt1NPBPdd.jpg

Σε μια εκδοχή μεταποκαλυπτικού κόσμου οι ζωντανοί που έχουν
απομείνει, επιβιώνουν με κανιβαλισμό και κλεψιές..
Κυριαρχούν τα ένστικτα της πείνας και η ανάγκη ομιλίας
έχει γίνει περιττή.
Μούγκα στην στρούγκα λοιπόν στα πλαίσια του Azrael,
αλλά η δράση είναι οκ, για χαλαρή προβολή χωρίς απαιτήσεις..

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πιο ζόρικη περίπτωση είναι η παρακάτω..

jyefyMUqKvhWedMOlKA54QOv7zD.jpg

Το Γαλλικό horror μας έχει δώσει αρκετές brutal εικόνες,
και το "Schlitter" δεν πάει πίσω..
Παρά την γνωστή κλισέ χαζομάρα των "καλών",
η αφήγηση, οι ηθοποιοί, και η κινηματογράφιση είναι μια χαρά,
για μία βραδυνή προβολή..

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: stargr
καινουργια ταινια του 2024 μπραβο ΕΝΟΡΚΟΣ
επειδη μ αρεσουν τα δικαστικα δραματα ειπα να δω αυτη την ταινια
δεν ηξερα καν τον σκηνοθετη

η δικη ηταν επιπεδου γελοιου
οι χαρακτηρες των ενορκων κενοι
οι διαλογοι επιπεδου παιδικης θεατρικης παραστασης
η σκηνοθεσια αψυχη
το σεναριο αφελεστατο

και μολις τελειωσε διαβασα ο ονομα του σκηνοθετη
και ειναι 94 ετων να τα εκατοστησει μπραβο του ομως

αφιερωμενη στον αγαπητο μου φιλο Galen

Αυτό δυσκολεύομαι να το πιστέψω.
η σκηνοθεσια αψυχη
το σεναριο αφελεστατο

η σκηνοθεσια αψυχη
το σεναριο αφελεστατο

Σιγά που δεν ήξερες τον σκηνοθέτη, μπορείς να τον αναφέρεις ως "ακατανομαστο"...θα καταλάβουμε😂😂

• Haha
Reactions: takisot