Δημοκηδής
Μέλος Σωματείου
- 23 June 2006
- 10,229
περίπου στο 60% λόγω κούρασης την σταμάτησα ...Δεν σ'αρεσε ; Λυπαμαι. Εμενα μ'αρεσε πολυ, και το υφος και η θλιψη και η σκοτεινη της σατιρα,. Και φυσικα η αισθητικη. Βεβαια οπως ειπα, υπαρχει μια πολυ "ασχημη" στιγμη οπως ειπα. Που ανατρεπει ολη την ομορφια σαν ενα ζωγραφο που εκανε ενα πινακα και αιφνης του τη δινει και παιρνει μια βουρτσα με μαυρη μπογια και σκεπαζει πανω με μαυριλα.
Αλλα ακομα και αυτο εχει ενα νοημα πιστευω δεν το κανει απο παιδιαστικη αλαζονια ο Σορεντινο, και ας με χαλαει.
δεν θυμάμαι να είχα προσέξει μέχρι τότε την άσχημη στιγμή, παρεκτός αν είναι μετά ...
το πρόβλημα είναι ότι δεν προτίθεμαι να την συνεχίσω και αυτό μου λέει πολλά για το πως την βαθμολογώ ... ήταν μια συρραφή καρτ ποστάλ χωρίς καμμιά σεναριακή αλληλουχία .... ο Όλντμαν απλά παίζει μια καρικατούρα χαρακτήρα ... κουτουρού τσιτάτα επί παντός επιστητού, ολούθε .... δεν μου αρκεί μόνον η φωτογραφία ή η ομορφιά (εντάξει, δεν πέθανα κιόλας, το bumble και το tinder γεμάτα τέτοιες και καλύτερες είναι ) της Σαντρέλι ... η μάνα της ήταν δύο κλάσεις πάνω ...
και γω φαν του Σορεντίνο είμαι ... Παρθενόπη, δεν ...