Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Mary and Max

πολύ γλυκιά ταινία stop motion animation, που βασίζεται στην αληθινή ιστορία δύο φίλων δια αλληλογραφίας. Μιας προβληματικής οχτάχρονης από τη Μελβούρνη και ενός 44χρονου παχύσαρκου Νεοϋορκέζου. Διδάγματα για τη ζωή, τη φιλία, την διαφορετικότητα δίνονται απλόχερα μέσα από μια τρυφερή και συγκινητική ιστορία αγάπης και φιλίας που ούτε ο χρόνος, ούτε η απόσταση, ούτε η αναποδιές θα σβήσουν.

Half Light

Την είδαμε χτες στο STAR. Συμπαθητικό ατμοσφαιρικό θρίλερ, με την Ντέμι Μουρ να κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Πρόκειται για την ιστορία μιας επιτυχημένης συγγραφέα, η οποία προσπαθώντας να ξεφύγει από τον θάνατο του μικρού γιού της, πηγαίνει σε ένα απομακρυσμένο χωριό της Σκωτίας, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με παράξενες καταστάσεις, τόσο ρεαλιστικές όσο και μεταφυσικές.

ET-1 χτες The color of friendship,ταινια Ντισνευ που κατα ασυνηθιστο τροπο αφορα το πολυ σοβαρο θεμα του ρατσισμου την εποχη του απαρτχαιντ,καλοφτιαγμενο,χωρις να χαριζεται,τα δυο κοριτσακια που παιζανε ηταν εξαιρετικα.

Mary and Max

πολύ γλυκιά ταινία stop motion animation, που βασίζεται στην αληθινή ιστορία δύο φίλων δια αλληλογραφίας. Μιας προβληματικής οχτάχρονης από τη Μελβούρνη και ενός 44χρονου παχύσαρκου Νεοϋορκέζου. Διδάγματα για τη ζωή, τη φιλία, την διαφορετικότητα δίνονται απλόχερα μέσα από μια τρυφερή και συγκινητική ιστορία αγάπης και φιλίας που ούτε ο χρόνος, ούτε η απόσταση, ούτε η αναποδιές θα σβήσουν.
Έτσι ακριβώς. Για μένα, με όχημα αυτή τη φιλία, κάνει τομή και ανιχνεύει σε βάθος, τις συνθήκες που διαμόρφωσαν αυτούς τους ιδιαίτερους χαρακτήρες των πρωταγωνιστών. Από την οικογένεια μέχρι το ίδια τα κράτη που ζουν. Και σε τελευταία ανάλυση, δεν υπάρχει καμία διαφορά.
Η αποδοχή τού είναι μας από τον άλλο, είναι τελικά το ζητούμενο για να δημιουργηθεί και να κρατήσει μια φιλία.
Εξαιρετική επιλογή και πρόταση, γιατί όχι, από τονPhotis.

Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Εγω παλι, ειδα το Green Zone και απλα δεν...

Μετρια

Το Mother and child, μου άρεσε..

Εξαιρετική ήταν η Naomi Watts. Γι αυτήν αξίζει να δεις την ταινία. Την ειχα δει και στο funny games του Haneke.
H Annette Bening ήταν κάπως υπερβολική...

TAKEN 96 ωρες

πολυ καλο αλλα μου τη χαλασε στο σημειο που βαζει μπροστα αμαξι με καλωδια κατω απο το τιμονι ........

εκει σχεδον να σταματουσα την ταινια ...ετσι τα ειχα παρει !
ολοκληρη ταινια εκει ομως κολησα ......

πως γινεται να μην κλειδωνει χωρις κλειδια το τιμονι στις ταινιες ρε παιδια;;;;

TAKEN 96 ωρες

πολυ καλο αλλα μου τη χαλασε στο σημειο που βαζει μπροστα αμαξι με καλωδια κατω απο το τιμονι ........

εκει σχεδον να σταματουσα την ταινια ...ετσι τα ειχα παρει !
ολοκληρη ταινια εκει ομως κολησα ......

πως γινεται να μην κλειδωνει χωρις κλειδια το τιμονι στις ταινιες ρε παιδια;;;;
Στις ταινίες ΟΛΑ είναι δυνατά να γίνουν!! :ADFAD2:

The Book of Eli (2010).
post-apocalypse comic, κάπου ανάμεσα στο Mad Max και στο The Road.
Αλλά ο Gary Oldman είναι εξαιρετικός, τον Tom Waits δεν χορταίνω να τον βλέπω και κοίτα να δείς ρε! Jennifer Beals finally learned how to Act :aktion033:

attachment.php

Σε BD..Πολύ καλή, χάθηκα στο παραμύθι...Ο Barton στο στοιχείο του
και μια εξαίρετη Helena Bonham Carter να κλέβει την παράσταση..

The experiment. Αρκετά καλή ταινία. Δεν έχω δει την Γερμανική του 2001 αλλά μου αρέσουν οι Brody και Whitaker.

The experiment. Αρκετά καλή ταινία. Δεν έχω δει την Γερμανική του 2001 αλλά μου αρέσουν οι Brody και Whitaker.

το έιδα και εγώ...Πολύ καλό.. 6.3 στο imdb...το γερμανικό 7.9...
http://www.imdb.com/title/tt0997152/
http://www.imdb.com/title/tt0250258/

και το Nine dead...ψιλοβλέπεται αλλά το τέλος ειναι όλα τα λεφτα....
http://www.imdb.com/title/tt0959329/