Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

secret-in-their-eyes.jpg

The secret in their eyes

Ενα φιλμ νουαρ απο την Αργεντινη.
Αργο σε πρωτη οψη για οσους περιμενουν γρηγορη δραση χωρις κοιλιες και τετοια χασομερια.
Ομως η βραδυτητα δινει τη δυνατοτητα στο σκηνοθετη να εκμεταλλευτει με τον καλυτερο τροπο το χρονο για να δωσει διαστασεις υπαρξιακες και να αναδειξει την κοινωνικη διασταση στη χωρα του τανγκο στη διαρκεια δυο δεκαετιων.
Πολυ καλη.

http://www.imdb.com/title/tt1305806/

Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

luckchuck.jpg
Good Luck Chuck (2007)

Το είδα χθες το βράδυ, πολύ γέλιο λέμε :laugh:! Καιρό είχα να δω καλή κωμωδία και να γελάσω :smile:

Μοίρα κακή μέ έφερε νά ξαναδώ τήν ταινία τού Λάνθιμου τόν ''Κυνόδοντα'' γιατί η κυρία μου δέν τήν είχε δεί και ήθελε νά θέσει τά χέρια της ''Επί τόν τύπο τών ήλων''..:blush:
Επιβεβαίωσα τήν αρχική μου γνώμη..
Πρόκειται γιά τερατούργημα πού έχει επιβληθεί στανικά στό ελληνικό κοινό..
Διάλογοι τής πλάκας,αποτυχημένες αντιγραφές απο ξένους σκηνοθέτες (στήν αρχή μιά φτηνή απόπειρα αντιγραφής τού Funny Games μέ έκανε νά βάλω τά γέλια)και γενικά μάς πούλησαν φύκια γιά μεταξωτές κορδέλλες..

Τά νεύρα μου.:violent-smiley-030:

Υ.Γ.Στέλιο γράψε κι´άλλα βρέ...Οτι και νά πείς έχεις δίκιο γιά τήν ''ταινιάρα''.

:a0210:

Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Μοίρα κακή μέ έφερε νά ξαναδώ τήν ταινία τού Λάνθιμου τόν ''Κυνόδοντα'' γιατί η κυρία μου δέν τήν είχε δεί και ήθελε νά θέσει τά χέρια της ''Επί τόν τύπο τών ήλων''..:blush:
Διάλογοι τής πλάκας,αποτυχημένες αντιγραφές απο ξένους σκηνοθέτες (στήν αρχή μιά φτηνή απόπειρα αντιγραφής τού Funny Games μέ έκανε νά βάλω τά γέλια)και γενικά μάς πούλησαν φύκια γιά μεταξωτές κορδέλλες..

Υ.Γ.Στέλιο γράψε κι´άλλα βρέ...Οτι και νά πείς έχεις δίκιο γιά τήν ''ταινιάρα''.

Το δις εξαμαρτείν......:flipout::flipout::flipout:

Δέχομαι όμως ότι "αμάρτησες" για τη γυναίκα σου.

Αααχχ..:BDGBGDB55:

Και νόμιζα πως μόνο εγώ υπέφερα που την είδα !

Αν κάποιος την μπαρούφα την πλασάρει για Τέχνη,τότε προτιμώ να μείνω "αμόρφωτος".:afro:

Υ.Γ. Πού εχει γράψει βρε παιδιά ο Στέλιος για την ταινία?
Ψάχνω και δεν το βρίσκω....
Αμα δεν μου πείτε θα σβήσω το μ@#νί και η κάμαρα θα βυθιστεί στο σκοτάδι.
Αφήστε που δεν θα σας ξαναγλείψω στο πληκτρολόγιο..:flipout::flipout::flipout:

Αααχχ..:BDGBGDB55:

Και νόμιζα πως μόνο εγώ υπέφερα που την είδα !

Αν κάποιος την μπαρούφα την πλασάρει για Τέχνη,τότε προτιμώ να μείνω "αμόρφωτος".:afro:

Υ.Γ. Πού εχει γράψει βρε παιδιά ο Στέλιος για την ταινία?
Ψάχνω και δεν το βρίσκω....
Αμα δεν μου πείτε θα σβήσω το μ@#νί και η κάμαρα θα βυθιστεί στο σκοτάδι.
Αφήστε που δεν θα σας ξαναγλείψω στο πληκτρολόγιο..:flipout::flipout::flipout:

Εχει γράψει θεϊκό σχόλιο πού τά χώνει άσκημα..Αλλά δέν το βρίσκω γαμώτο.

Είδα τη Χώρα Προέλευσης του Σύλλα Τζουμέρκα. Πολύ καλή σκηνοθεσία, χαοτικό, φορτωμένο και μπερδεμένο σενάριο. Ο Τζουμέρκας έχει ταλέντο, αλλά δεν μπορείς να τα πεις όλα σε ένα δίωρο. Ενίοτε η αφαίρεση είναι αρετή. Πάντως θεωρώ ότι έχουμε να δούμε πολλά καλά από αυτόν στο μέλλον μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.

Υ.Γ. Ο Κυνόδοντας είναι η καλύτερη ελληνική ταινία των τελευταίων ετών (βαράτε!!!).

Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Είδα τη Χώρα Προέλευσης του Σύλλα Τζουμέρκα. Πολύ καλή σκηνοθεσία, χαοτικό, φορτωμένο και μπερδεμένο σενάριο. Ο Τζουμέρκας έχει ταλέντο, αλλά δεν μπορείς να τα πεις όλα σε ένα δίωρο. Ενίοτε η αφαίρεση είναι αρετή. Πάντως θεωρώ ότι έχουμε να δούμε πολλά καλά από αυτόν στο μέλλον μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.

Υ.Γ. Ο Κυνόδοντας είναι η καλύτερη ελληνική ταινία των τελευταίων ετών (βαράτε!!!).

Σωζεσαι λογω προτερου εντιμου βιου τεκνον μου:grandpa:

Αλλα προσεξε i'll be watching...:flipout:

Ωχ ωχ! Αν διαβάσει και ο Στέλιος το σχόλιο μου ο κλοιός θα αρχίσει να σφίγγει...

Πού νά διαβάσεις παλιότερες κόντρες μέ Στέλιο γιά Ιστγουντ vsΑγγελόπουλο..:flipout::flipout:

''Πιστολέρο'' vs ''Θεός''(γιά Στέλιο Θεός,γιά μένα απλά Τεό,άν και φυσικά υπερέβαλλα όταν τόν έθαβα γιατί έχει κάνει και σπουδαία έργα).

Αφού σου αρέσει ο Χάρτλεϋ και ο Κλίμοφ...λέμε να το συγχωρήσουμε αυτό το ατόπημα!!!:flipout::flipout::flipout:

Μα λογικό είναι! Ο Λάνθιμος είναι ο...νέος Κλίμοφ!!!! (ξαναβαράτε!!!)

απο σενα περιμενουμε να μας πεις και γιατι
εγω δεν εγραψα πολλα για τον Κυνοδοντα [post 1880]
τα καλυτερα τα ειπε ο Σπυρος

.

Ήταν θέμα χρόνου να χτυπήσεις! Κοίτα, παλαιότερα τσακωνόμουν με τις ώρες με φίλους μου για ταινίες που μας άρεσαν ή δε μας άρεσαν. Με τα χρόνια συνειδητοποίησα ότι δεν έχει νόημα γιατί άπτεται του πολύ ιδιαίτερου και προσωπικού γούστου του καθενός. Μπορούμε να συνυπάρξουμε αρμονικά με ή χωρίς Κυνόδοντα. Αν πάντως ανοίξει thread και έχω κέφι, μπορεί να επανέλθω.

Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Ήταν θέμα χρόνου να χτυπήσεις! Κοίτα, παλαιότερα τσακωνόμουν με τις ώρες με φίλους μου για ταινίες που μας άρεσαν ή δε μας άρεσαν. Με τα χρόνια συνειδητοποίησα ότι δεν έχει νόημα γιατί άπτεται του πολύ ιδιαίτερου και προσωπικού γούστου του καθενός. Μπορούμε να συνυπάρξουμε αρμονικά με ή χωρίς Κυνόδοντα. Αν πάντως ανοίξει thread και έχω κέφι, μπορεί να επανέλθω.
ΚΥΝΟΔΟΝΤΑΣ — Kynodontas :smile:

η ταινια που ειδα ειναι του 1984
παρα πολυ χαλια
ο σκηνοθετης δεν μπορεσε μετα απο αυτο να γυρισει αλλη
παιζουν
john Paul Jones
Dave Edmunds
Ralph Richardson
η Linda o Ringo kai o .......

μια σκηνη της ταινιας θα δουμε αυριο .:afro:

:gossip: