Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

...και εχθές το Touch of Evil (ο Άρχοντας του Τρόμου), του Orson Welles, στη νεότερη έκδοσή της. Οι ταινίες του Welles είχαν συχνά την κατάρα να γίνονται αγνώριστες στα χέρια των παραγωγών. Κατά κανόνα τους έκοβαν σκηνές και έβαζαν άλλους σκηνοθέτες να γυρίσουν νέες, κυρίως για finale. Στη συγκεκριμένη, μεταξύ άλλων, κατέστρεψαν το πρώτο πλάνο της ταινίας, ένα σύνθετο μονοπλάνο διάρκειας περίπου 3:20, προσθέτοντάς του τίτλους! Ο Welles, κάνοντας τα γυρίσματα κυρίως νύχτα για να αποφύγει τα κοράκια των παραγωγών, είδε την κατακρεουργημένη του ταινία μόνο μία φορά. Αμέσως μετά, έγραψε ένα 58-σέλιδο κείμενο διαμαρτυρόμενος και δίνοντας αναλυτικές οδηγίες για το πως θα ήθελε να γίνει η ταινία. Με βάση αυτές, έγινε απόπειρα νέου μοντάζ το 1998. Αν επιθυμείτε να τη δείτε, αναζητήστε την αποκατεστημένη.

514yV+YjfaL.jpg

Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Χτες είδα το Scoop του Woody Allen και δεν τρελλάθηκα.Χωρίς νεύρο και χωρισ κάτι καινούργιο να πεί. Ο Woody κουράστηκε!!

Μόλις είδα με τον φίλο μου Δημήτρη το Transformers. http://www.transformersmovie.com/

Ο ήχος της ταινίας από το ηχοσύστημα μου (7.2 THX) μας άφησε ένα χαμόγελο παιδικής ικανοποίησης για αρκετή ώρα μετά το τέλος της.

Η εικόνα στα όρια του HD σφικτή, ζωντανή με πλούσια κορεσμένα χρώματα.

Δεν ενοχλεί το σενάριο που ήταν παραπάνω από απλοικό (αναμενόμενο), δεν ενοχλεί ότι οι χαρακτήρες είναι "κλισέ"...τελικά δεν ενοχλεί τίποτα από τα μείον της ταινίας γιατί σε κάνει για λίγο παιδί και η ώρα περνά πολύ ευχάριστα και "ξεσηκωτικά" !!!

Πολύ καλύτερη από ότι την περίμενα (και δεν ήμουν ποτέ fan των Transformers)

Attachments

• 10m.jpg
    10m.jpg
    4.2 KB · Views: 6

"Wallace and Gromit: In the Curse of the Were-Rabbit" για δεύτερη φορά. Έχει πολύ χιούμορ και ωραία ατμόσφαιρα. M' αρέσει πολύ περισσότερο από το chicken run.
icon7.gif

Zwartboek (Black Book)

Απλά ταινιάρα που θεωρώ must ότι πρέπει να δείτε
και σας την συστήνω ανεπιφύλακτα.

Το «Eight Below» που είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία.

Ωραία ταινία που θα αρέσει ιδιαίτερα σε παιδιά.

Tον Illusionist, μάγο Αιζενχάιμ. Τελικά αυτη η ταινία είχε εντελώς λάθος timing. Θα άρεσε πολύ περισσότερο αν έβγαινε 1-2 χρόνια νωρίτερα από το σαφώς ανώτερο Prestige. Πολύ καλός o Paul Giamatti και ωραία η σκηνοθεσία. Πολύ καρικατούρα για τα γούστα μου ο Πρίγκηπας.

Last edited:

The Last Mimzy
Παιδική ταινιούλα αλλά βλέπεται πολύ ευχάριστα, ειδικά αν είσαι “sci fi fan” και έχεις και καλή παρέα.
Λιγοστά αλλά καλά εφέ ήχου μέτρια εικόνα (dvd ζώνης 1).
Το κοριτσάκι Rhiannon Leigh Wryn ερμήνευσε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ τον ρόλο της!!!!!

Last edited:

Χθες ειδα το BABEL... Αργησα λιγο ε?

Τελικα δεν μου αρεσε καθολου!!!:bigcry:

Αληθεια γιατι σε καδρο 4:3? Μπας και ηταν κοπια?

Για πολλοστη φορα star wars. Αντε να τα σκασω και σε blu ray στον lucas

το σαββατο ειδα την ταινια απο το Εθνος με τους Τζ.Κοννελυ και Μπεν Κινγκσλευ,"σπιτι απο αμμο και ομιχλη",το δισκακι μουκανε κολπα στον zoom
πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο-πολυ περιεργο-αλλα σε φτηνακι πλεηερακι επαιξε απροβληματιστα,πολη καλη εικονα.
Η ταινια ειναι δραματικη και λιγο παραξενη,ο Κινγκσλευ ειναι εξαιρετικος οπως παντα ,ολοι παιζουν καλα εκτος την Κοννελυ που ειναι σε λαθος ρολο κατα τη γνωμη μου.Το τελος ηταν λιγο παρατραβηγμενο.Γενικα μετριο θα το χαρακτηριζα με ενα σκαλι να το ανεβαζει η παρουσια του Κινγκσλευ5/10.
στο imdb τοχουν 7.7/10 παρα πολυ ψηλη βαθμολογια κατα τηγνωμη μου.

LUCKY NUMBER SLEVIN...τυχαία ,,την έφερε ένας φίλος.......και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πάρα μα πάρα πολυ

Nightmare before christmas 3D για πολλοστή φορά σαν ταινία, πρώτη σε 3D. Όχι φοβερή διαφορά από την κανονική ταινία. Το 3D φαίνεται έντονα σε λίγα σημεία (χιονόπτωση, κάποια σημεία που έρχεται προς τα σένα ο χαρακτήρας). Παρόλα αυτά για αυτούς που δεν το έχουν δει πιστεύω ότι είναι must. Και για αυτούς που το έχουν δει πάλι είναι must.
Everybody scream, everybody scream , in our town of Halloween!!!