Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

και αυτο

19324-20071022-KeyArtTNO.jpg

να το δειτε ολοι θα σας αρεσει
θαυμασιο Γαλλικο θριλερ με ανατροπες , μια εξαιρετικη καταδιωξη
ενας ηθοποιος Φ.Κλουζοτ που ειναι μικρογραφια του Νταστιν Χοφμαν
καλοι δευτεροι χαρακτηρες .

Εξαιρετική για τα είδος της . κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβρη στα videoclub και άρεσε σχεδόν σε όλους ανεξαρτήτου γούστού . Σφιχτοδεμένο ευρηματικό σενάριο , ενδιαφέρουσα υπόθεση , ανατροπή στο τέλος , καλές ερμηνείες και αρκετά άλλα είναι τα στοιχεία που συνθέτουν αυτό το καλοστημένο θρίλερ – περιπέτεια αγωνίας .
Δείτε το , σίγουρα θα σας αρέσει .
Κάπου νομίζω πώς την είχαμε ξαν’ αναφέρει . Μπορεί όμως και να κάνω λάθος

Last edited:

kαι σειρα εχει

A_Guide_to_Recognizing_Your_Saints_Top_10.jpg

.
Επίσης μια πολύ καλή ταινία που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2007 . Ο ελληνικός της τίτλος ήταν ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΑΓΙΩΝ

Μπράβο ρε Στέλιο .

Last edited:

“The Bucket_List”
Πάρα τα χρόνια τους……κρατούν άσο στο μανίκι και οι δυο, το συνιστώ!

Attachments

• ΓŽβ€˜ΓŽΒ½Γβ€žΓŽΒ―ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒΏ ΓŽΒ±Γβ‚¬ΓΕ’ The_Bucket_List_Custom-[cdcovers_cc]-front.jpg
    ΓŽβ€˜ΓŽΒ½Γβ€žΓŽΒ―ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒΏ ΓŽΒ±Γβ‚¬ΓΕ’ The_Bucket_List_Custom-[cdcovers_cc]-front.jpg
    22.6 KB · Views: 2
Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

ειδα το 10 things i hate about you αφου το εψαξα αρκετα ,περιεργως για οχι πολυ παλια ταινια δυσκολευτηκα να το βρω.

Κατα τη γνωμη μου η καλυτερη αμερικανοσχολικη ταινια που εχει βγει ποτε.εχει τους σαχλους στεροτυπους χαρακτηρες αλλα ο συγχωρεμενος Λετζερ ειναι πολυ καλος και χαριτωμενος εδω και δενει πολυ καλα με την Τζουλια Σταιλς.Μου αρεσε πολυ το ζευγαρακι κια ανεβαζουν το εργο σε αλλο επιπεδο απο μια σαχλη νεναικη ταινια.Τι κριμα για το παληκαρι που εφυγε τοσο νωρις!!!!!!!:frown:
για οσους δεν εχουν αλλεργια στο ειδος,απολυτο MUST.......:music-smiley-005:

The year of living dangerously(1982).Ή μάλλον, το ξαναείδα!Εκπληκτικό!

Il Postino, 1994
a140.gif

-"How do you become a poet?"

-"Try and walk slowly along
the shore as far as the bay...
and look around you...."

"When you explain it,
poetry becomes banal.

Better than any explanation...is the experience of feelings
that poetry can reveal...
to a nature open enough to understand it."

Attachments

• 51QK0B26Y5L__SL500_AA240_.jpg
    51QK0B26Y5L__SL500_AA240_.jpg
    14 KB · Views: 2

400909-Ostrov.jpg
.Ostrov - The Island (OCTPOB)

Πολύ καλή Ρώσικη ταινία τού Pavel Lounguine..μέ Ελληνικούς υπότιτλους ολόκληρη εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες
Ostrov (IMDB)
Ostrov (wikipedia)

Εγώ από εχτές είμαι σοφότερος, αφού έμαθα όλα όσα ήθελα να μάθω γύρω από το σεξ (αλλά φοβόμουν να ρωτήσω)! :D

Δυστυχώς, λόγω καθυστερήσεων στην αλυσίδα διανομής, τελικά η νέα κόπια δεν έφτασε εγκαίρως στην Ελλάδα ώστε να προβληθεί κανονικά. Έτσι, περιοριστήκαμε σε μεταφορά της ίδιας κόπιας σε DVD, με τη βοήθεια ενός Epson TW1000 που κατάφερε να σταθεί στο ύψος του μέσα σε ένα θερινό σινεμά! Βέβαια καθόμουν αρκετά μπροστά και δεν ορκίζομαι για το τι έβλεπαν οι πίσω...

Θεματάκι: η μετάφραση ήταν απαράδεκτη!

The Grifters του Steven Frears.

Την είχα χάσει όταν είχε βγει στο σινεμά, την είχα πάρει από περιοδικό και όλο έλεγα να τη δω, αλλά πάντα κάτι εμπόδιζε την προβολή της. Τελικά πρόκειται για πραγματικά μεγάλη ταινία. Όλες οι ερμηνίες είναι άριστες. Ακόμα και ο Κιούζακ -εμφανώς νέος- δίνει ρεσιτάλ, η Αντζέλικα Χιούστον είναι απλά Θεά, ενώ και η Μπένινγκ στέκεται περίφημα. Το σενάριο -και ειδικά οι διάλογοι- κινούνται πολύ ψηλά. Το δυνατότερό της σημείο όμως είναι η σκηνοθεσία του Φρίαρς. Πραγματικά μαεστρική. Δεν κάνει πουθενά κοιλιά, η ατμόσφαιρα που δημιουργείται είναι εκπληκτική, ενώ ο σκηνοθέτης καταφέρνει και βγάζει μια τρομερή χημεία μεταξύ των τριών πρωταγωνιστών. Σίγουρα θα την ξαναδώ σύντομα.

Εγώ από εχτές είμαι σοφότερος, αφού έμαθα όλα όσα ήθελα να μάθω γύρω από το σεξ (αλλά φοβόμουν να ρωτήσω)!

Δυστυχώς, λόγω καθυστερήσεων στην αλυσίδα διανομής, τελικά η νέα κόπια δεν έφτασε εγκαίρως στην Ελλάδα ώστε να προβληθεί κανονικά. Έτσι, περιοριστήκαμε σε μεταφορά της ίδιας κόπιας σε DVD, με τη βοήθεια ενός Epson TW1000 που κατάφερε να σταθεί στο ύψος του μέσα σε ένα θερινό σινεμά! Βέβαια καθόμουν αρκετά μπροστά και δεν ορκίζομαι για το τι έβλεπαν οι πίσω...

Θεματάκι: η μετάφραση ήταν απαράδεκτη!

Αυτή την ταινία θέλω να την ξαναδώ, αλλά με αγγλικούς υπότιτλους...

Ειδα χθες το "PURPLE SUNSET", ενα αντιπολεμικο δραμα κινεζικης παραγωγης, το οποιο μου αφησε αριστες εντυπωσεις. Η ιστορια ανταμωνει με το συναισθημα. Η καλυτερη ταινια ανατολικης προελευσης που εχω δει.

From Hell...η γκροτέσκα ατμόσφαιρα της συγκεκριμένης ταινίας παραμένει ανεξίτηλη.

Αυτή την ταινία θέλω να την ξαναδώ, αλλά με αγγλικούς υπότιτλους...

Αν το έβλεπες με τους δικούς μου υπότιτλους, θα είχες διαφορετική γνώμη.

Ε, τότε θα την ξαναδώ με τους δικούς σου υπότιτλους, ακόμα καλύτερα...

The Ruins....Εχει κυκλοφορησει σε bluray οποτε το ειδα με καλη αναλυση(720p)
Ταινια τρομου με παραγωγο (εναν απο τους πολλους) τον Ben Stiller !!!

(ισως γιαυτο προς το τελος με επιασαν και τα γελια!!!)

Αν το έβλεπες με τους δικούς μου υπότιτλους, θα είχες διαφορετική γνώμη.

Ε, τότε θα την ξαναδώ με τους δικούς σου υπότιτλους, ακόμα καλύτερα...

Ε τωρα εχεις εξαψει και την δικη μου φαντασια!Αχαχαχαχαχαχα!!!!

Δεν εχω δει την ταινια.:hmmmm:

"The bucket list" καταπληκτικη ταινια,πραγματικα υποδειγματικο υποκριτικο ταλεντο απο τους jack nickolson και Morgan Freeman.Αξιζει πραγματικα!!!!!