Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

ευχαριστω για το δωρο σου !
μα... μονο ενα κομματι ?
η εγω δεν τα παω καλα με τα downloads ?

.

βρε παιδιά το κατέβασα και έπαθα ... !!! τι μαμάτο κομμάτι είναι αυτό !!!! Στέλλιο πρέπει οπωσδήποτε να βρούμε άκρη ... έστω να το παραγγείλλουμε από Τουρκία ...

Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Into The Wild [HD DVD] (2007)

51Q4r-Eog1L._SS500_.jpg

Τα λόγια είναι περιττά. Ταινία-σταθμός! Απορώ πως μου είχε ξεφύγει...
(βασισμένο σε αληθινή ιστορία). Επιτέλους ένα έργο με νόημα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

βρε παιδιά το κατέβασα και έπαθα ... !!! τι μαμάτο κομμάτι είναι αυτό !!!! Στέλλιο πρέπει οπωσδήποτε να βρούμε άκρη ... έστω να το παραγγείλλουμε από Τουρκία ...

Ε....που να ακουσεις και τα αλλα !
αν δεις και την ταινια !!

πως ειναι τα κονε σου στην Τουρκια ?

26/8/2008 βγαινει το DVD

.

Last edited:

ε, τότε θα το περιμένουμε και θα ριπάρουμε τον ήχο (κατ' αρχήν) .....

το ψαχνω και αλλιώς όμως,,,,

θα σε κρατήσω ενήμερο ...

Σπύρο, έχεις τρελό κόλημα με το σεκλέτι, γενικώς.
Ανατολίτης με τα όλα σου. :BDGBGDB55:
Εδώ να αναζητήσω το λόγο που δεν σου αρέσουν τα πιο ...εγκεφαλικά ακούσματα; :D

Σπύρο, έχεις τρελό κόλημα με το σεκλέτι, γενικώς.
Ανατολίτης με τα όλα σου. :BDGBGDB55:
Εδώ να αναζητήσω το λόγο που δεν σου αρέσουν τα πιο ...εγκεφαλικά ακούσματα; :D

... να σου πω.... στην καθημερινότητα μου, χρόνια τώρα, τα εγκεφαλικά μου φίλτρα δουλεύουν υπερωρίες σκαννάροντας, σκρινάροντας, ταξινομώντας, ξεσκαρτάροντας, κλπ. ....

οπότε όταν είναι η ώρα της μουσικής, προτιμώ να τα αφήνω απ' έξω ....

... τώρα τελευταία διαπιστώνω και γω για την αφεντιά μου πράγματα που ποτέ δεν θα πίστευα παλαιότερα...

Μόλις είδα ....μισή τη "Battlestar Galactica: Razor [2007]"!
Δεν βλέπεται με τίποτα!! Ως Sci-Fi fan, θα έλεγα λίαν επιεικώς ότι είναι για τα μπάζα!!! :confused:

Το απόλυτο μηδέν της έβδομης τέχνης... τείνει να γίνει θεσμός δυστυχώς...
Να διορθώσω: Προσπαθούν να το κάνουν θεσμό...

51A34cjxepL._SL500_AA240_.jpg

Μόλις γύρισα από σινεμά που είδα το mutant chronicles (οι άρχοντες του σκότους) και δεν με ξετρέλλανε
Υποφερτή έως καλή (τραβηγμένο από τα μαλλιά) θα έλεγα για το είδος της (sci-fi)
Συνιστάται μόνο για φανατικούς του είδους...

... να σου πω.... στην καθημερινότητα μου, χρόνια τώρα, τα εγκεφαλικά μου φίλτρα δουλεύουν υπερωρίες σκαννάροντας, σκρινάροντας, ταξινομώντας, ξεσκαρτάροντας, κλπ. ....

οπότε όταν είναι η ώρα της μουσικής, προτιμώ να τα αφήνω απ' έξω ....

άν όταν ακούς μουσική στέλνεις τον εγκέφαλο για διακοπές, δεν πιστεύω ότι κάνεις το ίδιο με το συναίσθημα στην καθημερινότητά σου, όταν ο εγκέφαλος δουλεύει υπερωρίες. Διακρίνω μία τάση υποτίμησης του εγκεφάλου στην επαφή σου με την Τέχνη; Λάθος! :grandpa:

Τα εγκεφαλικά μου φίλτρα τα θεωρώ υπερ-πολύτιμα, ειδικά στην ακρόαση μουσικής. Δεν μπορώ να τα μονώσω κατά το δοκούν.
I was born with my eyes open and I see everything ;) :smile:

Last edited:
Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Το βράδυ αργά έκατσα να δω το Smokin Aces. Το πήρα από το VC λόγω του καστ.
Ray Liota, Andy Garcia, Ben Afflec.
Πολύ βία, αίμα, δράση, και μπερδεμένη ιστορία.
Δεν με ενθουσίασε.

Τώρα το πρωϊ όμως που ξύπνησα, έκατσα και ξαναείδα το Sea of Love.
Al Pacino, Ellen Barkin & John Goodman. Όπως και να το κάνουμε δεν συγκρίνονται.

Τώρα τελευταία ξυπνάω πολύ πρωΐ και προλαβαίνω να δω μια ταινία.

Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Εγώ χθες, μετα απο σχεδον μια 10ετία αξιώθηκα να δω το Πράσινο μιλι...
Εξαιρετικό...

Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Τώρα το πρωϊ όμως που ξύπνησα, έκατσα και ξαναείδα το Sea of Love.
Al Pacino, Ellen Barkin & John Goodman. Όπως και να το κάνουμε δεν συγκρίνονται.

Τώρα τελευταία ξυπνάω πολύ πρωΐ και προλαβαίνω να δω μια ταινία.

:flipout: :flipout: :flipout:

Αυτό δεν το έχω ξανακούσει!!! Όμως φαντάζομαι δεν θα χρησιμοποιείς το 5.1, μάλλον ακουστικά έτσι;

Είναι πάντως μια ιδέα στα υπ' όψιν... αντί μπύρες, πατατάκια και σαματάς από το subwoofer, καφές, ψωμί με μαρμελάδα και ...ησυχία! Αν τη βρείς κι όλας με την ταινία, μπορεί να ξεκινήσει και καλύτερα η μέρα σου... -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

:flipout: :flipout: :flipout:

Αυτό δεν το έχω ξανακούσει!!! Όμως φαντάζομαι δεν θα χρησιμοποιείς το 5.1, μάλλον ακουστικά έτσι;

Είναι πάντως μια ιδέα στα υπ' όψιν... αντί μπύρες, πατατάκια και σαματάς από το subwoofer, καφές, ψωμί με μαρμελάδα και ...ησυχία! Αν τη βρείς κι όλας με την ταινία, μπορεί να ξεκινήσει και καλύτερα η μέρα σου... -bye-
Όταν βλέπω ταινία αργά το βράδυ ή το πρωΐ χρησιμοποιώ 2 ηχεία ΥΑΜΑΗΑ 2.1 από PC που τα έχ κοντά μου.
Άλλωστε το δωμάτιό μου είναι απομακρυσμένο και δεν ενοχλώ κανέναν ακόμη κι αν βάλω το 5.1 σύστημα. Είμαι και σε μονοκατοικία. Μόνο ένας όροφος.
Το πρωί συνήθως θέλω μόνο καφέ.

Χθες βράδυ είδα το Made in Greece του Χάρι Κλυν.

Είναι απίστευτο ότι μια ταινία που γυρίστηκε 21 χρόνια πριν, να είναι ακόμη τόσο επίκαιρη αφού τίποτα δεν έχει αλλάξει στην Ελληνική κοινωνία από τότε!

Πραγματικά προφητική ταινία!!!!!!!

Χθες βράδυ είδα το Made in Greece του Χάρι Κλυν.

Είναι απίστευτο ότι μια ταινία που γυρίστηκε 21 χρόνια πριν, να είναι ακόμη τόσο επίκαιρη αφού τίποτα δεν έχει αλλάξει στην Ελληνική κοινωνία από τότε!

Πραγματικά προφητική ταινία!!!!!!!

Ενδιαφέρον, έχω άπειρα χρόνια να δω ταινία του Χάρυ κλυν...

Θυμάμαι μια ταινία του (αλλά δεν θυμάμαι τον τίτλο -μήπως ήταν αυτή; ) που έλεγε κάθε τόσο το "Ώχ, Παναγία μου!", αλλά με τέτοιο τρόπο που ήταν αδύνατο να το επαναλάβει κανένας!
Χρησιμοποιούσε τέτοια γυρίσματα στη φωνή, τέτοια έκφραση, που μόνο και μόνο γι' αυτό άξιζε να δεις την ταινία -ανεξάρτητα από το ότι κάθε φορά γελούσες όταν τον άκουγες! :flipout:

Ultra-One την είδες σε σινεμά ή DVD; Είχα ψάξει και δεν είχα βρεί ταινίες του σε DVD...

Εδώ ακούω το "Δοξάστε με" και λέω έχει αντίκρυσμα και σήμερα.

Προφανώς, η συμπεριφορά μας απέναντι σε ορισμένα πράγματα, παραμένει ανησυχητικά στάσιμη.
Δε γίνεται καλλιτέχνης που σχολιάζει τα κακώς κείμενα της εποχής του, να παραμένει επίκαιρος.
Κάτι δεν πάει καθόλου καλά...

Ενδιαφέρον, έχω άπειρα χρόνια να δω ταινία του Χάρυ κλυν...

Θυμάμαι μια ταινία του (αλλά δεν θυμάμαι τον τίτλο -μήπως ήταν αυτή; ) που έλεγε κάθε τόσο το "Ώχ, Παναγία μου!", αλλά με τέτοιο τρόπο που ήταν αδύνατο να το επαναλάβει κανένας!
Χρησιμοποιούσε τέτοια γυρίσματα στη φωνή, τέτοια έκφραση, που μόνο και μόνο γι' αυτό άξιζε να δεις την ταινία -ανεξάρτητα από το ότι κάθε φορά γελούσες όταν τον άκουγες! :flipout:

Ultra-One την είδες σε σινεμά ή DVD; Είχα ψάξει και δεν είχα βρεί ταινίες του σε DVD...
Αυτό ακριβώς είναι με το "Ωχ Παναγία μου!" :flipout:

Το έχω σε DVD που είχα πάρει από εφημερίδα (έθνος) πέρσι ή πρόπερσι.

Φοβερά "αληθινή" ταινία για την "σύγχρονη" Ελληνική κοινωνία.

Αυτό ακριβώς είναι με το "Ωχ Παναγία μου!" :flipout:

Το έχω σε DVD που είχα πάρει από εφημερίδα (έθνος) πέρσι ή πρόπερσι.

Φοβερά "αληθινή" ταινία για την "σύγχρονη" Ελληνική κοινωνία.

Απίστευτο, κάποια bytes αναμνήσεων θα είχαν σωθεί και βοήθησαν! :smile:
Τουλάχιστον έμαθα πως λέγεται η ταινία....

Last edited:

Dragon Wars σε blue-ray... μπούρδα.. δεν το τελείωσα καν..

Jumper... άλλη κουταμάρα.. το μόνο ωραίο οτι σε πάει σε διάφορα μέρη "ταξιδάκι" αλλά κατα τ'αλλα μηδέν εις το πηλίκον.