Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Αυτή την ωρα παιζει στο Alpha το Φιλαδέλφεια με τον Τομ Χανκς…
Αν και δεν αντέχω τις δραματικές ταινιες , αν και την πρώτη φορα που την ειδα εκανα ωρα για να συνέλθω, δε θα αντισταθώ για μια ακομα θέαση της…

hedwig_inch.jpg

οποιος δεν το εχει δει
να αναφερει ...

και αυριο με τον κηδεμονα του

μιλαμε για μεγαλες καταστασεις !!!!!

τι φιλαδελφεια και τομ χακς ...

Εχθές το πρόγραμμα είχε... σουρεάλ (με την ευρεία έννοια).

Doodlebug, η φοιτητική μικρού μήκους του Christopher Nolan.
Ο Ανδαλουσιανός σκύλος, του Bunuel και του Dali.
Duck Soup των Αδερφών Marx.

Για διαφορετικούς λόγους, αδυνατώ να σχολιάσω οποιαδήποτε από τις τρεις!

''Η πλεκτανη'' καταπληκτικο εργο με ανεξελεγκτη πλοκη,o Di Caprio και o Crowe πραγματικα εδωσαν ρεστα,κραταει το ενδιαφερον για 2 ωρες συνεχομενα.Πραγματικα αξιζει πολυ

Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Eagle Eye,πολυ καλη ταινια.Σε κραταει σε αγωνια συνεχεια.Ωραια εφε,ωραια κυνηγι και εγκρινε για δοκιμη του συστηματος.

Είδα το Cassandra's Dream χθές... αν και δεν τα μπορώ πολύ τα δραματικά, ήταν καταπληκτική ταινία.. ωραία εικόνα, μουσική.. μου θύμισε αρχαία ελληνική τραγωδία..

http://www.imdb.com/title/tt0795493/

Το "Η Ρειτσελ παντρεύεται" είδα χτες το βράδυ.

Μου άρεσε αρκετά μπορώ να πώ,με κάμερα στο χέρι που σου μεταδίδει πολύ εύκολα την ένταση των πρωταγωνιστών,με πολύ καλή την τ'υπισσα στο ρόλο του junkie που το παλευει.Από μένα προτείνεται με μόνη ένσταση την υπερβολή της πολυφυλετικότητας των καλεσμένων

DUPLICITY του Τόνυ Γκίλροϋ στο σινεμά.

Ελληνικός τίτλος "Αδιακρισίες"

αντιγράφω απο το αθηνόραμα:
Ένας πράκτορας της MI6 και μία της CIA εγκαταλείπουν τις υπηρεσίες τους κι αποφασίζουν να συνεταιριστούν για ένα κόλπο βιομηχανικής κατασκοπίας το οποίο μπορεί να τους αποφέρει πολλά εκατομμύρια.

Μου άρεσε αρκετά. Καλή η χημεία -για δεύτερη φορά- μεταξύ Όουεν και Ρόμπερτς. Το σενάριο έξυπνο με διαρκείς ανατροπές. Σου αφήνει κάποια hints καθ'όλη τη διάρκεια της ταινίας αλλά το τέλος πάλι δεν το περιμένεις.

PVC-1

Ενώ ξεκινάει πολύ δυναμικά και σε προδιαθέτει για έργο αξιώσεων, στο δεύτερο μισό πιάνει πάτο! Δεν θα σχολιάσω μην τυχών και θέλει κάποιος να το δει, αν και δεν θα το συνιστούσα… (Director: Spiros Stathoulopoulos)

L’ ENNEMI INTIME

Αρκετά καλή (αντι)πολεμική ταινία, που μας λέει ότι δεν υπάρχουν καλοί πόλεμοι ούτε καλοί και κακοί στρατιώτες αλλά πιόνια παγιδευμένα ανάμεσα σε ανώτερα συμφέροντα, με μία μόνο ένσταση: παρουσιάζει υπερβολικά βάρβαρους και αιμοδιψείς τους Αλγερινούς επαναστάτες… (δεν γνωρίζω βέβαια την ιστορία και απλά εκφέρω τη γνώμη μου).

Τaken. Ευχάριστη ταινιούλα με αρκετές δόσεις υπερβολής.Βλέπεται άνετα για βράδυ παρέα με ποπ κορν...

Yes Man με τον Jim Carey!
Φοβερή!

Και χθες ειδαμε στον προβολεα με την παρεα μου το Transporter 3!
Αρκετα καλο , αλλά όχι σαν τα άλλα 2... Με πολυ καλα εφε και μουσικη σε διαφορερς σκηνες όμως...! :a0210:

Ξαναείδα το "π" του Darren Aronofsky.

Ο άνθρωπος δεν παίζεται, είναι δεδομένο. Σε αυτήν, την πρώτη του ταινία μεγάλου μήκους, το ταλέντο του λάμπει χωρίς τη βοήθεια ακριβής παραγωγής. Στο προσωπικό (και μάλλον όχι μόνο) μου top σκηνοθετών.

Το ελληνικής παραγωγής DVD λάμπει εξίσου για την τεχνική φρικαλεότητά του. Δεν ξέρω αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα στην αποκωδικοποίηση, αλλά η εικόνα που πήρα άφηνε μεγάλο μέρος της οθόνης ακάλυπτο, και καθ' ύψος και κατά πλάτος, ενώ δύο λεπτές ζωηρές γραμμές διέτρεχαν το ύψος της οθόνης στα δεξιά της εικόνας. Μήπως, λέω μήπως, έχω κάθε δικαίωμα να την κατεβάσω από κάπου και να βάλω ένα δικό μου DVD στο κουτί;

Προχθές είδα επιτέλους Το Κύμα, μια ταινία με «περιεχόμενο». Επιβάλλεται η θέαση για όσους δεν την είδαν ακόμη (λέτε να ήμουν ο τελευταίος…:slapface:)

12 Angry Men, η πρώτη κινηματογραφική απόπειρα του Sidney Lumet.

12 ένορκοι καλούνται να αποφασίσουν ομόφωνα για την ενοχή ενός 18-χρονου που κατηγορείται για το φόνο του πατέρα του. Η καταδίκη του επιφέρει εκτέλεση. Η υπόθεση είναι ξεκάθαρη και μόνο ο δισταγμός ενός ενόρκου (Peter Fonda) να αποφασιστεί η ζωή ενός παιδιού μέσα σε δύο λεπτά καθυστερεί την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Εξαιρετικό σενάριο, κινηματογράφηση και υποκριτική, όλα σε ένα μικρό δωμάτιο. Η ταινία δεν είχε εμπορική επιτυχία όταν βγήκε, παρ' ότι προτάθηκε για τρία Όσκαρ και ο Peter Fonda τη θεωρούσε μία από τις καλύτερες δουλειές του. Το ρώσικο remake που βγήκε πρόσφατα στις αίθουσες το ξαναθύμισε στο κοινό και το είδα σε υψηλές θέσεις αρκετών πρόσφατων Top 100.

Duplicity, ελληνιστί Αδιακρισίες.

Μία μέτρια ταινία βιομηχανικής κατασκοπείας, από την οποία περιμένεις περισσότερα από τα ονόματα Clive Owen και Julia Roberts, αλλά την παράσταση κλέβουν ο Paul Giamatti και η εκπληκτική σκηνή των τίτλων. Αν είχε και περισσότερο χρόνο ο Tom Wilkinson, θα ήταν καλύτερη. Συστήνεται μόνο για απογευματάκι ή θερινό σινεμά.

Υ.Γ. Πιστεύει κανείς ότι έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από το Pretty Woman;