Ποιά τηλεόραση hd tft στις 40 - 50 ίντσες μου προτείνετε και γιατί?

fits79

Banned
22 January 2008
2,389
Καλησπέρα σας.

Ψάχνω να αγοράσω τέλος του μηνά ή τέλος απριλίου μια τηλεόραση κατά προτίμηση μάρκας samsung γιατί έχω ακούσει ότι είναι η καλύτερη μάρκα για high definition tft τηλεόρασης καθότι δίνει και 3 χρόνια εγγύηση που δεν δίνει καμία άλλη μάρκα και είναι από τις καλύτερες εταιρίες γιατί έχει καταπληκτική απόδοση - τιμή.

Έχω βρει κάποια μοντέλα samsung τα οποία είναι τα:

LE40M86BD, PS50Q96H, PS42C67HD K.A.

Αλλά το θέμα είναι πόσες ίντσες να αγοράσω και να είναι full hd ή hd ready γιατί θέλω να συνδέσω ένα xbox360 και μελλοντικά ένα blu-ray player καθότι τώρα το έχω σε μια philips crt 29 ιντσών και δεν λέει μια γιατί είναι πολύ μικρή.

τέλος έχω μέχρι 1200 ευρώ να διαθέσω μετρητής.

Άν είναι για samsung την 40Μ86 αλλά ότι λάμπει δν είναι και χρυσός δες και την ισάξια Sony KDL-40D3500,V3000

Τα 3 χρόνια εγγύηση ειναι μεχρι τις 31/3 μαλλον για να φυγει το στοκ.

Φιλε αυτο: "ότι λάμπει δν είναι και χρυσός" γιατί το λες?
Και axl_gk το ότι η 3ετη εγγύηση κρατάει μέχρι τέλος του 31/3 το είδες στο e-shop.gr ή το έχεις δει και σε αλλά καταστήματα? Γιατί αν είναι μόνο στο e-shop τότε μάλλον είναι του e-shop και οχι της samsung.

Ειναι του Φουρλη και μεις που φορτωσαμε μια R86 τις προαλες μας ειπαν οτι εχει +1 χρονο εγγυηση ..............με τη διαφορα οτι δεν το σημειωνει κανεις στα χαρτια που παιρνεις .
Πως λεμε θα αυξηθουν οι συνταξεις ? Κατι αναλογο:flipout::flipout:

"Διαλέξτε την τηλεόραση Samsung που σας τιαριάζει και για αγορές απο 2 Φεβρουαρίου
μέχρι και το τέλος Μαρτίου εξασφαλίστε εγγύηση για 3 ολόκληρα χρόνια! Προυπόθεση για
την ισχύ της προσφοράς είναι η αποστολή της επίσιμης εγγύησης της FOURLIS TRADE
μαζί με φωτοτυπία της απόδειξης λιανικής πώλησης στα γραφεία της εταιρείας."

http://www.simplydigital.gr/index.php?target=news&mode=details&news_id=18

Re: Απάντηση: Ποιά τηλεόραση hd tft στις 40 - 50 ίντσες μου προτείνετε και γιατί?

Φιλε αυτο: "ότι λάμπει δν είναι και χρυσός" γιατί το λες?

Το λέω γιατί το ότι η σάμσουνγκ έχει αυτό το glossy πλαστικό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποκλείουμε και τα άλλα εξίσου αν όχι καλύτερα μοντέλα από τα samsung

Μα ρε φίλε geogeogeo δεν μίλησα για κάποια συγκεκριμένα μοντέλα samsung απλά πρότεινα 2 - 3 μοντέλα καθαρά ενδεικτικά.
Εγώ απλά είπα ότι ΟΛΟΣ ο κοσμος μου προτείνει samsung τηλεοράσεις tft υψηλής ευκρίνειας γιατί λένε ότι είναι η καλύτερη μάρκα σε σχέση με τις sony, philips, sony κ.τ.λ.

οκ εντάξει αλλά το ότι σου προτείνουν samsung δεν σημαίνει ότι είναι και η καλύτερη μάρκα,απλά ο κόσμος ξεγελιέται από τα πλαστικά.Δεν είναι ασχημη το αντίθετο αλλά δεν είναι και η top quality

Πάντως την 40Μ86 την έχω δει να παίζει με FullHD πηγή και έχω μείνει πραγματικά άφωνος! Δεν είναι μόνο το γυαλιστερό πλαστικό είναι και η ποιότητα του panel το οποίο φόραει και η Sony από ότι ξέρω στις τηλεοράσεις της..

Όσο για τα 3 χρόνια του Φουρλή είναι για να χτυπήσει αυτούς που κάνουν εισαγωγή από έξω και δίνουν 2 χρόνια (όσα δλδ δίνει η Samsung). Το θέμα είναι ότι σε 2 χρόνια ο Φουρλής δεν θα έχει την Samsung γιατί ανοίγει στην Ελλάδα Samsung Hellas.. οπότε ο τρίτος χρόνος δεν ξέρω τι θα απογίνει ...

Και ομως στο τηλεοπτικο σημα το γυαλιστερο πανελ κανει την διαφορα...Δεν ξερω πως ειναι ποιοτικα αλλα στο ματι σιγουρα χτυπαει θετικα...
Και δεν στο λεω γιατι ειμαι Samsung-κιας , αντιθετα ποτε μου δεν ειχα τηλεοραση Samsung και ετυχε να ψαχνω πριν λιγες μερες να αγορασω τηλεοραση 40" με Full HD και 100ΗΖ ... Σε οσα μαγαζια και να πηγα , με οτι ρυθμισεις και να εκανα και μονος μου η F86 με το γυαλιστερο πανελ μου χτυπησε παρα πολυ...
Και επειδη στις τηλεορασεις το οπτικο ειναι κατι πολυ σημαντικο τοτε μετραει ...
Οσο για την εγγυηση δεν ξερω για πιο λογο το κανει ο Φουρλης αλλα αυτο ειναι ενα συν για τους καταναλωτες!!!
Φιλικα , Νικος!!!

δεν είπα ότι είναι ασχημη το αντίθετο μάλιστα αλλά ξέρετε πόσα προβλήματα έχουν βγάλει έξω?υπάρχουν άνθρωποι με 6 F86 και ακόμη δεν έχουν βρεί fault free μοντέλο

Ειναι αληθεια οτι οι Samsung βγαζουν αρκετα προβληματα.

Ειναι το τιμημα της χαμηλης τιμης και της συχνης αλλαγης μοντελων που δεν εχουν δοκιμαστει αρκετα προφανως.

Παρολα αυτα εγω προτεινω πολλες φορες Samsung λογω value for money.

Αγαπητα μελη χωρις να θελω να παρεξηγηθω και να αμφισβητησω τις γνωσεις σας εχω την εντυπωση οτι καπως απαξιωνετε τις SAMSUNG(ειδικα τις σειρες κατω απο την F. Εγω με την δικια μου την 52Μ87 me to clear panel ειδικα οταν παιζω απο bluray εχει καταπληκτικη εικονα ακομα και στα απλα dvd το ΒD 1400 bluray τις ιδιας μαρκας κανει πολυ καλο upscale. To εχω πει οτι δεν ειναι φτανει την σειρα F η την SONY X3500 αλλα με την τιμη που την πηρα (3200 ευρω) ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και ειναι και αρυθμιστη ακομα.Ακομα και στα reviews που διαβαζω στο ιντερνετ σε διαφορα φορουμ την βγαζουν αξιοπρεπαστατη για τα λεφτα της. Δεν εχουμε ολοι την οικονομικη δυνατοτητα να παρουμε παντα τα πιο ακριβα και τα καλυτερα μοντελα των εταιρειων αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν παιζουν καλα.
Ελπιζω να καταλαβαινετε οτι το λεω τελειως καλοπροαιρετα.

Τιμη Αυγουστος 2007 και οχι τωρα που εχει πεσει η τιμη της στα 3000.

Ποιος ειπε οτι ειναι φτηνες οι Samsung???Η F86 εχει 1900 ευρω ενω η Sony W300 εχει 1700 ευρω...
Το θεμα ειναι τι σου καθεται καλα στο ματι...Τα Sepcs ειναι καλα αλλα ο καλυτερος κριτης ειναι το ματι του καθε αγοραστη!!!

Σωστο αυτο αλλα καπου ειδα αντι για την F να προτεινουν την w300 γιαυτο το ειπα...εχεις δικιο παντως σε αυτο!

Re: Απάντηση: Ποιά τηλεόραση hd tft στις 40 - 50 ίντσες μου προτείνετε και γιατί?

Αγαπητα μελη χωρις να θελω να παρεξηγηθω και να αμφισβητησω τις γνωσεις σας εχω την εντυπωση οτι καπως απαξιωνετε τις SAMSUNG(ειδικα τις σειρες κατω απο την F. Εγω με την δικια μου την 52Μ87 me to clear panel ειδικα οταν παιζω απο bluray εχει καταπληκτικη εικονα ακομα και στα απλα dvd το ΒD 1400 bluray τις ιδιας μαρκας κανει πολυ καλο upscale. To εχω πει οτι δεν ειναι φτανει την σειρα F η την SONY X3500 αλλα με την τιμη που την πηρα (3200 ευρω) ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και ειναι και αρυθμιστη ακομα.Ακομα και στα reviews που διαβαζω στο ιντερνετ σε διαφορα φορουμ την βγαζουν αξιοπρεπαστατη για τα λεφτα της. Δεν εχουμε ολοι την οικονομικη δυνατοτητα να παρουμε παντα τα πιο ακριβα και τα καλυτερα μοντελα των εταιρειων αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν παιζουν καλα.
Ελπιζω να καταλαβαινετε οτι το λεω τελειως καλοπροαιρετα.

Συμφωνώ απόλυτα απλά για να μην δημιουργείται μπέρδεμα η samsung δεν είναι τοπ απόλυτα