Ποιά τηλεόραση hd tft στις 40 - 50 ίντσες μου προτείνετε και γιατί?

Απάντηση: Re: Ποιά τηλεόραση hd tft στις 40 - 50 ίντσες μου προτείνετε και γιατί?

Φίλε gregory(έχουμε και το ίδιο όνομα) ΔΕΝ υπάρχει καμιά περίπτωση να αγοράσω τηλεόραση sharp(Που είναι γνωστή κυρίως για τα κλιματιστικά της όχι για τις τηλεοράσεις τις...)

1)Γιατί όχι sony?σόρι κιόλας που εμμενω αλλά γιατί όχι?αποδεδειγειγμένα έχει από τις καλύτερες τιβι αν όχι τις καλύτερες
2)tft είναι η τεχνολογία των λεπτών τηλεοράσεων
3)οι επιμέρους κατηγορίες των tft είναι lcd και plasma
4)είναι προτιμότερο lcd γιατί υπάρχει ένα φαινόμενο burn in στις πλάσμα αν αφήσεις στατική εικόνα για πολλή ώρα
5)μια επιλογή είναι η 40R86 μιας και η 40Μ87 κοστίζει παραπάνω
6)δες επίσης την Sony KDL-40D3500.(εξίσου καλή τιβι και full HD μιας και η R86 δεν είναι και με xbox σε 1080p όπως και πσ3 έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

1) Βλέπε ποιο κάτω.
2)Tft & lcd είναι η ίδια τεχνολογία τελικά?
4)Αρα τις plasma να τις ξεχάσω καλύτερα έτσι? Καθότι απ' το λίγο που έχω ψάξει στα καταστήματα έχουν αρχίσει και καταργούν(Σωστά?)
5) μπορείς να μου πεις και κανένα λινκ για τα μοντέλα που λες.

Φιλε μας σε καθε θρεντ δεν μπορουμε να κανουμε φροντιστηριο γιατι και που δεν ενδυκνειντε οι plasma , υπαρχουν τα αναλογα θρεντς και στικυ μαλιστα για να τα διαβαζει ο καθενας .
Ξεχνα το Του Φου Του και μεινε στο Ελ Σι Ντι σκετο.
απο κει και περα τα μοντελα που αναφερεις το ενα ειναι παλιο το αλλο αρχαιο πλεον.
Αν ψαχνεις δικαιολογια για να παρεις μια σαμυ που ειδες να παιζει μπλου ρει .......... δεν χρειαζετε παρτην κι ετσι .
Το με 1200 και οικονομικη και ποιοτικη και 40-42και ετσι κι αλλοιως δεν παιζει ,οπως επισης απο μαγαζι σε μαγαζι το τι βλεπει κανεις εχει να κανει με το πως ειναι ρυθμισμενο η οχι το καθε τι.
Εδω οι καλες 32αρες εχουν 1100 ευρω .
Επισης δεν κρινετε μια τιβι απο το ποσο καλα παιζει μπλου ρει μιας και ολες καλα παιζουνε αλλα το δραμα αρχιζει οταν την βαλεις σπιτι .
Αυτη τη στιγμη οι samsung στην ευρωπη εχουν παρει την κατηφορα στις τιμες και θα ηταν κριμα να παρεις με 1400 ευρω ενα παλιο μοντελο και σε ενα εναμισυ μηνα να δεις καμμια F86 με 50-100 ευρω παραπανω απο αυτα που εδωσες για μοντελο του 2007 η ακομα χειροτερα του 2006.
Ριξε και κανενα διαβασμα σε αλλα τοπικ , μην εισαι τωρα σ ηβρα τωρα στεκα που λεμε κι οι βλαχοι.

Όπως είπα και στο αρχικό μου post την τηλεόραση σκέφτομαι να την αγοράσω είτε τέλος αυτού του μήνα είτε τέλος του απριλίου(Καθότι πάσχα θα υπάρχουν και αντίστοιχες προσφορές).
Δεν είπα ποτέ ότι έχω μαρκάρει - τσεκάρει(βάλει στο μάτι) κάποιο μοντέλο της samsung απλά είπα ότι σε σχέση με τις άλλες τηλεοράσεις που είχε το κατάστημα που πήγα και είδα η samsung κατά την ταπεινή μου άποψη ειχε την καλύτερη εικόνα σε σχέση με τις άλλες.
Sony δεν αγοράζω για πολλούς και διαφόρους λόγους ένας εκ των οποίων 2 φίλοι μου που είχανε αγοράσει sony τώρα απλά κλαίνε τα λεφτά τους γιατί και τους χάλασαν μέσα σε ένα 8μηνο και δεν είναι ευχαριστημένοι από την απόδοση τους. Τυχαίο? Ποιος ξέρει...

Last edited:
1)tft είναι η κατηγορία των λεπτών τηλεοράσεων για να το πώ απλά
2)plasma,lcd είναι οι υποκατηγορίες τηλεοράσεων
3)οι πλάσμα δεν καταργούνται απλά στην περίπτωση σου είναι πιο ασφαλής η αγορά lcd
4)40R86
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=955973
40D3500
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1046322

Geogeogeo τώρα με αυτά τα 2 λινκ που μου έδωσες με έβαλες σε σκέψεις γιατί σχεδόν με τα ίδια λεφτά παίρνεις μια sony full hd ή μια samsung hd ready.
Τι να πω ρε παιδιά δεν ξέρω αλλά μην ξεχνάμε τα 3(ή 2 αν ισχύει το μέχρι τέλος μαρτίου) χρόνια εγγυήσεις της samsung σε σχέση με το 1 χρόνο της sony έτσι και στο πλαίσιο δεν λέει τίποτα για το ότι η εγγύηση είναι μέχρι τέλος μαρτίου.

Εντέλει αν αγοράσω μια sony ή samsung τηλεόραση είναι καλές μάρκες για lcd τηλεόρασης ή θα κλαίω τα λεφτά μου μελλοντικά.....

Ενώ περίμενα να ξεδιαλύνω λίγο τα πράγματα με τις βοήθειες σας μπερδεύτηκα ακόμα ποιο πολύ....

Αφού έχεις κόλλημα με την Samsung μην αγοράσεις τηλεόραση άλλου κατασκευαστή. Οι πιθανότητες να σου κάτσει κάποια στραβή (ελλατωματικό μοντέλο, βλάβη κλπ) είναι πάνω κάτω οι ίδιες, αλλά καλύτερα να τα βάλεις με την ατυχία σου παρά να λες "τι ήθελα και τους άκουσα".

Όπως είπες δεν την βιάζεσαι την αγορά, οπότε κάνε καμιά γύρα στα μαγαζιά δες όσες περισσότερες τηλεοράσεις μπορείς και πάρε όποια LCD της Samsung σου κάνει κλικ :D

Η εγγυήση της Samsung EINAI 3 χρονια μεχρι και τις 31 Μαρτιου.Τωρα εαν θες να μαθεις το καλοκαιρι η ΣΟΝΥ στο πλαισιο εδινε 5 χρονια εγγυήση .Που Ησουν τοτε να παρεις ΣΟΝΥ.Αρα το θεμα με τις εγγυήσεις εχει να κανει και με τις αλλαγες στα μοντελα και το υπαρχον στοκ.Οριστε

http://www.stereopark.gr/Sonysupport/SonySupport.htm

Last edited:
αυτό θα έλεγα κ εγώ αλλά με πρόλαβες!Μιλάμε για δύο πολύ καλά μοντέλα απλα σου προτείνω από την αρχή την sony γιατί με τα ίδια λεφτά παίρνεις full hd(αν αγοράσεις από το ίντερνετ φτηνότερα κι όλας+άτοκες δόσεις)

Ναι αλλά ποια είναι η "παγίδα" για να έχεις 5ετη εγγύηση στα μοντέλα της sony?
Εν ολίγης γιατί πολύ σας ζάλισα.

Αν αγοράσω sony είναι καλή - αξιόπιστη εταιρία στις lcd τηλεοράσεις ή να προτιμήσω κάποια άλλη εταιρία(Ασχέτως samsung)

Και τέλος όποιος θέλει ας μου προτείνει το top10 των τηλεοράσεων με βάση τα:

1. 1200 - 1400 ευρώ
2. Να έχει από και άνω των 7000:1 αντίθεση
3. Να είναι full hd(Αν είναι εφικτό)
4. Να είναι από 40 ίντσες και πάνω
5. Να έχει πάνω από 1 χρόνο εγγύηση.

Σας ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ όλους σας για το χρόνο που καταναλώνετε στο να μου απαντάτε τις "χαζές" ερωτήσεις μου.

Last edited:
Στην ερώτηση σου αν θα χεις πρόβλημα με τη σόνυ είναι όχι γιατί δεν έχουν ακουστεί πρόβλήματα.Ακόμη να σε ενημερώσω πως η expert πλεόν την έχει στα 1289Ε με 18άτοκες

Geogeogeo εσύ ποια sony έχεις? Και είσαι απόλυτα ευχαριστημένος από αυτήν?

Re: Απάντηση: Ποιά τηλεόραση hd tft στις 40 - 50 ίντσες μου προτείνετε και γιατί?

Αγαπητα μελη χωρις να θελω να παρεξηγηθω και να αμφισβητησω τις γνωσεις σας εχω την εντυπωση οτι καπως απαξιωνετε τις SAMSUNG...

Εγω σιγουρα δεν απαξιωσα την Samsung που προσφερει συνηθως εικονα πολυ κοντα στην κορυφη και με πολυ λογικη τιμη.

Στην Ελλαδα ομως οι τιμες ειναι πολυ κοντα σε αλλους πιο καταξιωμενους κατασκευαστες οπως η Sony σε αντιθεση με το εξωτερικο και επισης δυστυχως οι περισσοτερες Samsung βγαζουν προβληματα τα οποια μπορει να μην ειναι σοβαρα τις περισσοτερες φορες αλλα χαλανε τις καλες εντυπωσεις.

Ενδεικτικα αναφερω το προβλημα που ειχε η σειρα Μ με τα 24p , με τον ψηφιακο δεκτη που εκανε σπασιματα στα καναλια , στην σειρα F την κινηση της μπαλας σε ποδοσφαιρο που γινεται ξαφνικα τριπλη κτλ.

Ο Geo3 που διαβαζει συνεχεια το Avforums ξερει και αλλα που σιγουρα εγω δεν εχω διαβασει γιατι δεν παρακολουθω τοσο πολυ το θεμα.

Παιδιά έχει παραγγείλει ποτέ κανείς από εδώ κάτι γιατί έχει καταπληκτικές τι μες σε πολλές τηλεοράσεις?
Αν ναι είναι ευχαριστημένος με το προϊόν που παράγγειλε και την εγγύηση του στην ελλαδα?

Εν ολιγης μου προτείνετε να αγοράσω την τηλεόραση που θέλω από εκεί ή όχι?

Last edited:
Re: Απάντηση: Ποιά τηλεόραση hd tft στις 40 - 50 ίντσες μου προτείνετε και γιατί?

Εγω σιγουρα δεν απαξιωσα την Samsung που προσφερει συνηθως εικονα πολυ κοντα στην κορυφη και με πολυ λογικη τιμη.

Στην Ελλαδα ομως οι τιμες ειναι πολυ κοντα σε αλλους πιο καταξιωμενους κατασκευαστες οπως η Sony σε αντιθεση με το εξωτερικο και επισης δυστυχως οι περισσοτερες Samsung βγαζουν προβληματα τα οποια μπορει να μην ειναι σοβαρα τις περισσοτερες φορες αλλα χαλανε τις καλες εντυπωσεις.

Ενδεικτικα αναφερω το προβλημα που ειχε η σειρα Μ με τα 24p , με τον ψηφιακο δεκτη που εκανε σπασιματα στα καναλια , στην σειρα F την κινηση της μπαλας σε ποδοσφαιρο που γινεται ξαφνικα τριπλη κτλ.

Ο Geo3 που διαβαζει συνεχεια το Avforums ξερει και αλλα που σιγουρα εγω δεν εχω διαβασει γιατι δεν παρακολουθω τοσο πολυ το θεμα.

Ελάτε ρε παιδιά ελεος πιά.. Και οι Sony βγάζουν προβλήματα... Εδώ και για την κορυφαία σειρά Χ (αλλά και για την W) έχουν αναφερθεί αρκετές περιπτώσεις με προβληματικά panels και clouding :smash::smash:

Αν βρεις την Μ ή ακομα καλύτερα την F86 σε καλή τιμή παρε την και μην αγχώνεσαι.. Προβλήματα έχουν ολα τα μοντέλα.. Και τα περι ποιότητας κατασκευής είναι υπερβολικά...

Δεν παιρνουμε αυτοκίνητο εδώ να φοβόμαστε μην σπάσει ή μην τρίζει στις λακούβες... Αντε έχουμε καταντήσει νευρωτικοί :smash::smash:

Last edited:
Tην sony D3500 επειδη την κοιταγα να την αγορασω και εγω , και πηγα και την ειδα στο πλαισιο να παιζει και BD αλλα και SD δεν μου αφγσε πολυ θετικες εντυπωσεις...ΠΗΓΑΙΝΕ να την δεις και μονος σου και αποφασιζεις...Στο BD η κινηση και τα χρωματα ηταν ενταξει αλλα σε SD εχανε παρα πολυ...

Παιδιά έχει παραγγείλει ποτέ κανείς από εδώ κάτι γιατί έχει καταπληκτικές τι μες σε πολλές τηλεοράσεις?
Αν ναι είναι ευχαριστημένος με το προϊόν που παράγγειλε και την εγγύηση του στην ελλαδα?

Εν ολιγης μου προτείνετε να αγοράσω την τηλεόραση που θέλω από εκεί ή όχι?

Το pixmania δεν αγοράζει από τις ελληνικές αντιπροσωπείες, αλλά εισάγει από το εξωτερικό. Όπως καταλαβαίνεις δεν ισχύουν οι ελληνικές εγγυήσεις και σε περίπτωση βλάβης πρέπει να πάει έξω η τηλεόραση. Η μόνη εξαίρεση στον παραπάνω κανόνα είναι η Philips για την οποία ισχύουν κανονικά οι εγγυήσεις, ενώ νομίζω πως και η Panasonic δίνει 1 χρόνο εγγύηση για τηλεοράσεις που αγοράστηκαν από εξωτερικό αντί 2 που δίνει κανονικά.