- 5 March 2009
- 17
Καλησπέρα παίδες ειμαι καινούριος στο site οπότε συγχωρέστε μου τα οποια λάθη!!Θα ηθελα να μου προτείνετε τηλεοράσεις μεχρι 40'' και μεχρι 1500 Ευρω!Εχω βρει κατι αλλα θέλω και τις προτάσεις σας.Ευχαριστώ πολύ!!!
Καλησπέρα παίδες ειμαι καινούριος στο site οπότε συγχωρέστε μου τα οποια λάθη!!Θα ηθελα να μου προτείνετε τηλεοράσεις μεχρι 40'' και μεχρι 1500 Ευρω!Εχω βρει κατι αλλα θέλω και τις προτάσεις σας.Ευχαριστώ πολύ!!!
Δεν νομιζω οτι υπαρχει συγκριση μεταξυ samsung και Panasonic. Η panasonic ειναι μακρυα μπροστα.
χμ...:chinscratch:καλα μην ορκιζεσαι κιολας .. εγω δεν νομιζω οτι ξεπερασε το μεγαλο θεμα των samsung με τα χιονακια.Το μονο μειον της ειναι οτι δεν εχει καθαρη εικονα , την ειχα δει διπλα σε μια 46w4500 και ενω τα χρωματα ηταν ετη φωτος μπροστα ιδιαιτερα τα μαυρα , εχανε σε εικονα γενικοτερα ιδιαιτερα σε στατικες εικονες .. αυτα τα χιονακια δεν τα μπορουσα με τιποτα.
καλα μην ορκιζεσαι κιολας .. εγω δεν νομιζω οτι ξεπερασε το μεγαλο θεμα των samsung με τα χιονακια.Το μονο μειον της ειναι οτι δεν εχει καθαρη εικονα , την ειχα δει διπλα σε μια 46w4500 και ενω τα χρωματα ηταν ετη φωτος μπροστα ιδιαιτερα τα μαυρα , εχανε σε εικονα γενικοτερα ιδιαιτερα σε στατικες εικονες .. αυτα τα χιονακια δεν τα μπορουσα με τιποτα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.