Ποιά τηλεόραση προτείνετε?

koiliodoulos

New member
5 March 2009
17
Καλησπέρα παίδες ειμαι καινούριος στο site οπότε συγχωρέστε μου τα οποια λάθη!!Θα ηθελα να μου προτείνετε τηλεοράσεις μεχρι 40'' και μεχρι 1500 Ευρω!Εχω βρει κατι αλλα θέλω και τις προτάσεις σας.Ευχαριστώ πολύ!!!

Καλησπέρα παίδες ειμαι καινούριος στο site οπότε συγχωρέστε μου τα οποια λάθη!!Θα ηθελα να μου προτείνετε τηλεοράσεις μεχρι 40'' και μεχρι 1500 Ευρω!Εχω βρει κατι αλλα θέλω και τις προτάσεις σας.Ευχαριστώ πολύ!!!

Νέε η αγορά τηλεοράσεως είναι μια από τις σημαντικότερες επιλογές της ζωής σου... :worshippy: βρες μια ωρίτσα ίσως και 2 μπες στο τηλεοράσεις\συσκευές του φόρουμ και περιπλανήσου για να αποκτήσεις άποψη και να επιλέξεις εσύ...
τώρα αν βαριέσαι εγώ λέω να πας να πάρεις αυτήν να ξεμπερδεύεις
http://www.skroutz.gr/s/57786/Samsung-LE40A786R-40".html
..εγώ την θεωρώ διαμάντι!

καλωσηρθες

ρε κοιλιόδουλε έφυγες πα να φας? χεχε, πες μια εντύπωση κάτι...-bye-

Κατι σε 46-47" μπορουμε να προτεινουμε?

Παιδες η samsung πιστευω η καλυτερη μεχρι στιγμης.Βασικα σκεφτομουν και την pioneer την 32'' αλλα απ οτι διαβασα δεν αξιζει για τα λεφτα της.Μεχρι 40'' αντε 42'' βαρια μετα παει πολυ το πραγμα!!

Δεν νομιζω οτι υπαρχει συγκριση μεταξυ samsung και Panasonic. Η panasonic ειναι μακρυα μπροστα.

Στην αρχη ομολογω πως με ξαφνιασε το ποστ σου αυτο αλλα μετα ειδα το ψευδωνυμο σου και λεω ααααα,ετσι εξηγειται...

Αξιζει η 786 τα σχεδον +300 απο την 756 ?:chinscratch::chinscratch::chinscratch:

H 786 εχει φωτισμο LED και κατα συνεπεια μεγαλυτερη αντιθεση=καλυτερη εικονα και τεχνολογια αιχμης. Για μενα αυτα ειναι αρκετα για να δοσω 300 παραπανω.

καλα μην ορκιζεσαι κιολας .. εγω δεν νομιζω οτι ξεπερασε το μεγαλο θεμα των samsung με τα χιονακια.Το μονο μειον της ειναι οτι δεν εχει καθαρη εικονα , την ειχα δει διπλα σε μια 46w4500 και ενω τα χρωματα ηταν ετη φωτος μπροστα ιδιαιτερα τα μαυρα , εχανε σε εικονα γενικοτερα ιδιαιτερα σε στατικες εικονες .. αυτα τα χιονακια δεν τα μπορουσα με τιποτα.

Απάντηση: Re: Ποιά τηλεόραση προτείνετε?

καλα μην ορκιζεσαι κιολας .. εγω δεν νομιζω οτι ξεπερασε το μεγαλο θεμα των samsung με τα χιονακια.Το μονο μειον της ειναι οτι δεν εχει καθαρη εικονα , την ειχα δει διπλα σε μια 46w4500 και ενω τα χρωματα ηταν ετη φωτος μπροστα ιδιαιτερα τα μαυρα , εχανε σε εικονα γενικοτερα ιδιαιτερα σε στατικες εικονες .. αυτα τα χιονακια δεν τα μπορουσα με τιποτα.
χμ...:chinscratch:

Re: Απάντηση: Re: Ποιά τηλεόραση προτείνετε?

Σε μερικα καταστηματα οι τηλεορασεις δεν ειναι καλα ρυθμισμενες και οχι "χιονακια" αλλα και "ελεφαντες" φαινονται στην οθονη.-bye-

Χαλια χαλια , και εγω αυτο ειχα υποψην μου αλλα δεν το ρισκαρω ..

Παντως εμενα με εξεπληξε η 786 μονο στις σκηνες δρασης ενω στις στασιμες εικονες ηταν για τα μπαζα..Αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη , εγω θυμαμαι καποιον που ειχε πει οτι οι samsung σε δυναμικη αντιθεση , που ετσι ρυθμιζονται απο το εργοστασιο δειχνουν πολυ κακη εικονα , μπορει γι'αυτο να φαινοτανε τοσο χαλια..

Επειδη ειμαι κατοχος εδω και λιγο καιρο της 786, μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι δεν υπαρχουν χιονάκια ούτε για δείγμα.Οι στατικες εικόνες είναι εξίσου καλές με τις κινούμενες εικόνες....