ποιο απο τα 2?

johny1989

AVClub Addicted Member
17 December 2007
2,573
εφτασα σε ηλικια και ειμαι ετοιμος για οχημα αν και οδηγω απο μικρος
το αυτοκινητο πρεπει να ειναι γυρο στις 20000ε(5000ε απο αδερφη 10000 απο γονεις και 5000ε απο εμενα)
δεν θα ειναι εντελως δικο μου αλλα εγω θα διαλεξω
ειμαι αναμεσα σε evo και impreza 22b
http://www.car.gr/ads/cars/one.php?id=156820 κατα 80% fake αλλα αυτο το μοντελο με ενδιαφερει
http://www.car.gr/ads/cars/one.php?id=161489

και οτι αλλο αξιζει περισοτερο μεταχειρισμενο σε αυτα τα λεφτα πειτε
δεν βιαζομαι καθολου

σκεφτομαι να σουταρω και το αιφον θα παρω και απο εκει λιγα
αν δεν με φτασουν θα δειτε στις αγγελιες πσ3 προβολι ενισχυτη ολα

Μά καλά ....κυκλοφορούν τόσα πολλά μετρητά στήν Ελλάδα?
20.000 ΕΥΡΏ.....ουάου..ζαλίστηκα...:blush::blush:

εντελώς καλοπροαίρετα να σου κανω μια ερωτηση?

δεν πιστευεις οτι ειναι λιγο υπερβολικο να κοιτας αυτα τα αυτοκινητα μιας και θα ειναι το πρωτο σου? :smile:

το ποσο μικρος ξεκινησες να οδηγας δεν εχει καμια σημασια!

το πρωτο που οδηγουσα παρανομα χωρις διπλωμα ειναι ενα fiat seicento το οποιο και εχω σκισει.
πιο θα μου προτεινες?
οπως βλεπεις δεν θα ειναι εντελως εντελως δικο μου.αλλα το περισοτερο απο αυτο
οι δικοι ηθελαν να παρω ενα καινουργιο mini cooper s αλλα εγω ειμαι εντελως κατα.κολλανε στο οτι επειδη θα το παιρνει και η αδερφη μου καμια φορα θα δυσκολευετε και προσπαθω να τους πεισω οτι ολα τα οδηγανε ολοι ανετα

Last edited:
και απο ενα seicento θα πας σε αυτα?? :smile:

οπως και να'χει εγω ειμαι μερακλης και θα σου προτεινα το παλιο αλλα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ 22Β!

Απάντηση: Re: ποιο απο τα 2?

και εγω προς τα εκει λεω να παω αλλα κολλαω λιγο στο "παλιο" και στα ανταλακτικα(απο οτι μου ειπαν δηλαδη σε τοπικο συνεργειο)
και απο ενα seicento θα πας σε αυτα?? :smile:

οπως και να'χει εγω ειμαι μερακλης και θα σου προτεινα το παλιο αλλα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ 22Β!

καλα αν δεν τα βρουμε με τους δικους μου τα χρηματα τα δικα μου φευγουν για μηχανη και προβολεα σιγουρα αλλα ελπιζω να μην αλλαξουν γνωμη κρινοντας με χαζα κριτηρια και ακουγοντας τον καθε ηλιθιο συγγενη να τους προτρινει micra και αλλα τετοια μικρα

1ον) Γιατί έχω την εντύπωση ότι θα περνάει πιο πολύ καιρό στο συνεργείο παρά στο δρόμο;

2ον) Συγγνώμη, μπορεί να θεωρείς εαυτόν ώριμο, αλλά είσαι ακόμα υπερβολικά μικρός και πιθανότατα επιπόλαιος για τέτοιο τέρας.

3ον) Πού θα το τρέξεις αυτό το πράγμα;

4ον) Είσαι σε θέση να καλύψεις τα όποια έξοδα προκύψουν (χώρια τις βενζίνες που καίει με το βαρέλι), ή θα ψάχνεσαι σε λίγο καιρό;

Αν θες τη γνώμη μου, πάρε ένα μτχ γιαπωνέζικο με τα 15000 που θα δώσουν γονείς και αδερφή και κράτα τα ηλεκτρονικά σου.
Σίγουρα θα τα χαρείς πολύ περισσότερο απ' ό,τι ένα τέτοιο αυτοκίνητο...

Σύνεση στο δρόμο, πάνω απ' όλα.
Φτάνει, αρκετό κόσμο χάσαμε σε ηλίθια ατυχήματα...

Κι επειδή μαντεύω ότι μπορεί και να παρεξηγηθείς, τις παρατηρήσεις μου τις καταθέτω εντελώς φιλικά.

Ο πατέρας μου έχει συνεργείο αυτοκινήτων και έχω δει αρκετά τέτοια αυτοκίνητα είτε κάθε τρεις και λίγο με βλάβη, είτε στραπατσαρισμένα και με τον οδηγό στο νοσοκομείο ή χειρότερα...

σωστα! παρε κανενα μικρο μτχ ή καινουργιο με αυτα τα λεφτα να κανεις την δουλεια σου να αποκτησεις λιγο παραπανω εμπειρια επειδη το να φυγεις απο τα 50-60 αλογα, δεν ξερω ποσα, που ειχε το seicento και να πας σε 4WD τερατα ειναι λιγακι επικινδυνο

παντα καλοπροαιρετα ετσι!!

Το ότι παίρνεις τετρακίνητο δεν σε κάνει (γενικώς) και αορίστως άρχοντα των δρόμων, με το φοβερό κράτημα και τις απίστευτες επιδόσεις.

χωρίς να θέλω να σε θίξω, ούτε να στην πω, αν θέλεις ακούς τα παιδιά σε αυτά που σου είπαν.

Εγώ σαν κάτοχος αγωνιστικής license θα σου πρότεινα αν θέλεις ντε και καλά να πάρεις τετρακίνητο, να κάνεις και μία βόλτα από την σχολή ασφαλούς οδήγησης του Ιαβέρη.
Θα μάθεις πολλά, μην κάνεις το λάθος να πάρεις το τετρακίνητο και να βγεις στο δρόμο για να μάθεις να το οδηγείς......... με όλο το σεβασμό, όλοι οι υπόλοιποι που κυκλοφορούμε, δεν σου φταίμε τίποτα !!!!!

Με όλο το σεβασμό προς το πρόσωπό σου.

Αντώνης

Και εγώ θα σου πρότεινα άλλο όχημα να πορευτείς στη φάση που είσαι, μιας και ουσιαστική εμπειρία πίσω από το τιμόνι δεν έχεις.
Το opel corsa opc είναι κοντά στα λεφτά που διαθέτεις, σίγουρα θα είναι πιο αποδεκτό από τους γονείς σου, ενώ ταυτόχρονα είναι ένας μικρός πύραυλος με γκάζι αλλά και κράτημα για να μην έχεις παράπονο από επιδόσεις (192 άλογα, 0-100 σε 7.2).
Επίσης άλλο ένα καινούργιο αυτοκίνητο με εργοστασιακή εγγύηση και άλλο ένα αυτοκίνητο που σου κάνουν την χάρη να σου δώσουν 1 χρόνο αν το πάρεις καινούργιο, ενώ στην κατάσταση που είναι τα περισσότερα μεταχειρισμένα δεν ξέρεις από τι θα σου μείνει την επόμενη εβδομάδα μετά το σκίσιμο που του έκανε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης. Ξέρεις επίσης πόσο καίει ένα αυτοκίνητο μετά από φτιάξιμο 500+ ίππων? Για μένα ένα Evo δεν το παίρνεις για πρώτο αυτοκίνητο, αλλά για το αυτοκίνητο του ελεύθερου χρόνου σου κλπ (άλλο αν εγώ είμαι άλλης σχολής, τα 600 άλογα του evo που έβγαλες δεν μου λένε κάτι, αν πήγαινα για κάτι θα ήταν για μια elise ή ένα caterham)

Μην ξεχνάς επίσης ότι αυτοκίνητα του τύπου που παραθέτεις στο ερώτημά σου πρέπει απαραιτήτως να καίνε βενζίνη 100 οκτανίων. Δηλαδή κοντά στα 1,40 Ευρώ το λίτρο. Δεν είναι άντε και βρήκαμε 20 χιλιάρικα και πάμε να πάρουμε τον πύραυλο. Έχει και άλλα έξοδα το αμάξι. Εγώ στη θέση σου, και με την κρίση που υπάρχει στα καύσιμα θα πήγαινα για κανένα μικρό μηχανάκι (μέχρι 200cc)...

Απάντηση: Re: ποιο απο τα 2?

1ον) Γιατί έχω την εντύπωση ότι θα περνάει πιο πολύ καιρό στο συνεργείο παρά στο δρόμο;

2ον) Συγγνώμη, μπορεί να θεωρείς εαυτόν ώριμο, αλλά είσαι ακόμα υπερβολικά μικρός και πιθανότατα επιπόλαιος για τέτοιο τέρας.

3ον) Πού θα το τρέξεις αυτό το πράγμα;

4ον) Είσαι σε θέση να καλύψεις τα όποια έξοδα προκύψουν (χώρια τις βενζίνες που καίει με το βαρέλι), ή θα ψάχνεσαι σε λίγο καιρό;

Αν θες τη γνώμη μου, πάρε ένα μτχ γιαπωνέζικο με τα 15000 που θα δώσουν γονείς και αδερφή και κράτα τα ηλεκτρονικά σου.
Σίγουρα θα τα χαρείς πολύ περισσότερο απ' ό,τι ένα τέτοιο αυτοκίνητο...

Σύνεση στο δρόμο, πάνω απ' όλα.
Φτάνει, αρκετό κόσμο χάσαμε σε ηλίθια ατυχήματα...

Σκέψεις εξαιρετικά ώριμες, με τα μισά μπορείς να βρείς ( οκ όχι με τα μισά ) αυτοκίνητα που δεν βγάζουν προβλήματα και δεν πίνουν τόσο.

Τζώνυ ελπίζω να μην έχεις κι εσύ, όπως πολλοί που ξέρω, την εντύπωση ότι το αυτοκίνητο όταν πατάς φρένο φρενάρει και όταν στρίβεις το τιμόνι αυτό στρίβει.
Δεν γίνεται πάντα αυτό. Το αυτοκίνητο δεν υπακούει πάντα στις εντολές μας.
Μερικοί το μαθαίνουν με επώδυνο τρόπο.
Φιλικά.