ποιο απο τα 2?

Φίλος είχε πεζό 106 φτιαγμένο το έδωσε και πήρε το μεγκάν f1 (225hp) καινούριο.
Στο πρώτο 10 ήμερο το έβγαλε απο το δρόμο.
Μόνο το ψαλίδι του κοστίζει 2500 .

Πάντως πρόλαβα μια βόλτα.

Μά...20.000 ευρώ γιά αυτοκίνητο?
Αυτό πού χρησιμοποιώ εγώ (ανήκει μάλιστα σέ συνφορουμίτη) είναι μοντέλο 1987,αγοράστηκε 200 ευρώ καί μέ σύν 1000 επισκευή κάνει μιά χαρά τήν δουλειά του.

τι γραφειοκρατια ειναι αυτη ρε παιδια
στη διαδικασια μεταβηβασης με ρωτησανε αν εχει περασει κτεο το αυτοκινητο
ημαρτον
αντι να δουν αν περασε κτεο ολη αυτη η αρχαιοσακαρακα που κυκλοφορει ρωταν αν περασε κτεο ενα evo
εντελως τραγικη ειρωνεια

ίσως γιατί τα evo είναι τα πρώτα σε προτίμηση αυτοκίνητα που θα βγάλουν τους καταλύτες και θα βαλουν 10 προγράμματα ακόμα μπας και δούνε κανένα αλογάκι παραπάνω(τραγικό)...

που να ήξεραν τι βγάζει πίσω...

δεν το πηρα ακομα πρεπει να το περασει κτεο που παει να πει οτι οπως λεει ο sfortis πρεπει να μπει ο καταλυτης παλι μιας και τον ειχε βγαλει και ειχε βαλει σωληνα ως πισω και μετα τελικο group n

και επειδη δεν ειμαι εγω ο ιδιοκτητης ακομα πρεπει να το κανει ο πωλητης και θα το κανει οταν μπορει το συντομοτερο και εχω σπαστει παρα πολυ.

Με το καλό να το πάρεις, αλλά θα σου έλεγα να ξαναβάλεις τον καταλύτη οπωσδήποτε, γιατί χωρίς, το αμάξι θα είναι μηχανή μαζικής παραγωγής 100% καρκινογόνων αναθυμιάσεων (αποδεδειγμένα και αναμφισβήτητα), 100% σίγουρα δηλαδή θα κάνει ανεπανόρθωτη ζημιά στον κόσμο -δεν ξέρω αν θα έχεις τη συνείδησή σου ήσυχη γνωρίζοντάς το κάθε φορά που θα πατάς το γκάζι.

δεν το πηρα ακομα πρεπει να το περασει κτεο που παει να πει οτι οπως λεει ο sfortis πρεπει να μπει ο καταλυτης παλι μιας και τον ειχε βγαλει και ειχε βαλει σωληνα ως πισω και μετα τελικο group n

και επειδη δεν ειμαι εγω ο ιδιοκτητης ακομα πρεπει να το κανει ο πωλητης και θα το κανει οταν μπορει το συντομοτερο και εχω σπαστει παρα πολυ.
Και το ΤΤ πριν το δώσω, έπρεπε να το περάσω ΚΤΕΟ....αν και με αλλαγμένο τελικό δεν είχα πρόβλημα.

Re: Απάντηση: ποιο απο τα 2?

Ημουν ΣΙΓΟΥΡΟΣ!!!

αναπνεύστε καρκίνο κύριοι για να κερδίσει 5 αλογάκια ο evo...

johny, ελπίζω να μην ακολουθήσεις τις συμβουλές αυτών των άμυαλων και να τον κρατήσεις τον καταλύτη...

Σχετικά με όσα έχουν ειπωθεί προηγουμένως για το ότι τέτοια αυτοκίνητα είναι "σκοτώστρες" κλπ κλπ, ήθελα να πω ότι η ασφάλεια που έχεις με ένα τέτοιο αυτοκίνητο όταν οδηγείς σωστά δεν έχει απολύτως καμία σχέση με των υπόλοιπων κοινών αυτοκινήτων. Οδηγώντας ένα σπορ, είναι σαν να περπατάς εσύ στο έδαφος ενώ οι άλλοι ακροβατούν σε σκοινί! Επομένως, η αναφορά στην επικινδυνότητα δεν έχει να κάνει παρά μόνο με το πόσο επικίνδυνος είσαι εσύ ο οδηγός!

Με επικίνδυνους οδηγούς, όλα τα αυτοκίνητα γίνονται εξίσου επικίνδυνα για τον ίδιο αλλά και για τους άλλους. Αν όμως σε έναν προσεκτικό και σωστό οδηγό τύχει κάτι πραγματικά δύσκολο στο δρόμο, οι πιθανότητες να τα καταφέρει είναι πολύ μικρότερες στις ίδιες συνθήκες με ένα κοινό αυτοκίνητο απ' ότι με ένα σπορ. Είναι πολύ πιο εύκολο με νορμάλ οδήγηση και με μια δυσκολία να ξεπεράσεις τα όρια ενός κοινού αυτοκινήτου παρά ενός σπορ. Στο κοινό αυτοκίνητο τα όρια είναι πολύ χαμηλά και κοντά στο απρόβλεπτο -στο σπορ θα αισθανθείς πρώτα ότι πας γυρεύοντας. Μόνο το ποσοστό ανάδρασης που σου δίνει ένα σπορ αυτοκίνητο κατά την οδήγηση σε σχέση με ένα κοινό να λάβεις υπ' όψιν σου, φτάνει για να συμπεράνεις πιο είναι πιο επικίνδυνο... να μην αναφέρουμε τα εκπληκτικά κρατήματα, την ενεργητική ασφάλεια, τον έλεγχο, τη στιβαρότητα του σασί, το κέντρο βάρους κλπ κλπ

Σχετικά με όσα έχουν ειπωθεί προηγουμένως για το ότι τέτοια αυτοκίνητα είναι "σκοτώστρες" κλπ κλπ, ήθελα να πω ότι η ασφάλεια που έχεις με ένα τέτοιο αυτοκίνητο όταν οδηγείς σωστά δεν έχει απολύτως καμία σχέση με των υπόλοιπων κοινών αυτοκινήτων. Οδηγώντας ένα σπορ, είναι σαν να περπατάς εσύ στο έδαφος ενώ οι άλλοι ακροβατούν σε σκοινί! Επομένως, η αναφορά στην επικινδυνότητα δεν έχει να κάνει παρά μόνο με το πόσο επικίνδυνος είσαι εσύ ο οδηγός!

Με επικίνδυνους οδηγούς, όλα τα αυτοκίνητα γίνονται εξίσου επικίνδυνα για τον ίδιο αλλά και για τους άλλους. Αν όμως σε έναν προσεκτικό και σωστό οδηγό τύχει κάτι πραγματικά δύσκολο στο δρόμο, οι πιθανότητες να τα καταφέρει είναι πολύ μικρότερες στις ίδιες συνθήκες με ένα κοινό αυτοκίνητο απ' ότι με ένα σπορ. Είναι πολύ πιο εύκολο με νορμάλ οδήγηση και με μια δυσκολία να ξεπεράσεις τα όρια ενός κοινού αυτοκινήτου παρά ενός σπορ. Στο κοινό αυτοκίνητο τα όρια είναι πολύ χαμηλά και κοντά στο απρόβλεπτο -στο σπορ θα αισθανθείς πρώτα ότι πας γυρεύοντας. Μόνο το ποσοστό ανάδρασης που σου δίνει ένα σπορ αυτοκίνητο κατά την οδήγηση σε σχέση με ένα κοινό να λάβεις υπ' όψιν σου, φτάνει για να συμπεράνεις πιο είναι πιο επικίνδυνο... να μην αναφέρουμε τα εκπληκτικά κρατήματα, την ενεργητική ασφάλεια, τον έλεγχο, τη στιβαρότητα του σασί, το κέντρο βάρους κλπ κλπ

Kαι ποιος αποφασίζει φίλε μου αν ο οδηγός είναι επικίνδυνος ή όχι???

Κακά τα ψέμματα... έχοντας ενα φιατάκι, αν δεν είσαι καραγκιιόζης το πας στην εθνική μέχρι 100. Στην πόλη δε σε νοιάζει και πηγαίνει νορμάλ. Εχοντας ενα ΕVO το πας με 250 στην εθνική, και όταν είσαι στην πόλη, επειδή τα´χεις σκάσει χοντρά για τα άλογα, το ανοίγεις κι όπου βρεις..

Στην πρωτη περιπτωση οταν χρειαστει να κανεις εναν ελιγμο, εχεις αρκετές πιθανοτητες να το καταφερεις. Στη δεύτερη δεν εχεις απολυτως καμια. Το EVO μπορεί να είναι ένα φανταστικό εργαλείο. Όμως τα 200 χιλιόμετρα δεν μπορεί να τα κουμαντάρει σε κατάσταση πανικού ούτε αυτό, ούτε φυσικά ο οποιοσδήποτε οδηγός του.

Γι'αυτο και δικαίως λέγονται σκοτώστρες.

Απο κει και πέρα, δε θέλω καν να σκέφτομαι τι αποτέλεσμα μιας τέτοιας σκοτώστρας μαζί με έναν νέο ,άρα και κ@βλωμένο οδηγό. Εχω τόσο άδικο???

Κανονικά θα έλεγα, κάντε ό,τι θέλετε, δικό σας θέμα είναι. Δυστυχώς όμως, η πιθανή μαλακία κάποιου που πάει με 150 στην κηφισσίας, μπορεί να σκοτώσει και μένα, ή άλλους ανυποψίαστους. Γι'αυτό έχω το δικαίωμα να εκφέρω γνώμη φαντάζομαι... και γι'αυτό και τα λέω τόσο χοντρά. Ας μην παρεξηγηθεί ο φίλος.

Last edited: