sakisxas
Supreme Member
Απάντηση: Re: Ποιό αυτοκίνητο?
Για ζωντανούς..η μη ζωντανούς;

Επειδή το ελάφρυνες κομματάκι, ναι είναι βολικότατα!!
Για ζωντανούς..η μη ζωντανούς;
Επειδή το ελάφρυνες κομματάκι, ναι είναι βολικότατα!!
Για ζωντανούς..η μη ζωντανούς;![]()
να καταθεσω την δικη μου προτιμηση...παρηγγειλα το golf 122ps 5θυρο στην highline εκδοση!
Καλοταξιδο!
Χρωμα? Πως και δεν πηγες στον 160αρι κινητηρα?
Κινητηρα με τουρμινα και κομπρεσορα δεν θα αγοραζα παντως ευκολα για καθημερινη χρηση...
Σήμερα είδα το ford S-max, μεταξύ άλλων.
Εντυπωσιάστηκα.
Όχι τόσο από το αμάξωμα και τις δυνατότητες του αυτοκινήτου, όσο από το γεγονός ότι μου φαίνεται πως είναι ακριβώς το αυτοκίνητο που καλύπτει τις ανάγκες μου(χώροι).
Υπάρχουν απόψεις που εναντιώνονται στο πετρέλαιο;Ρωτάω γιατί δεν έχω καταλήξει ακόμα στο 100% για το ποιά έκδοση θα προτιμήσω.
Τελικα καταληξαμε σε κατι απλο και οικομομικο.!!
παραγγειλαμε το Opel Astra Elegance/Excess στα 1400cc 5θυρο.
σε χρωμα Technical Grey.
αυτα.....
να το χαρείς πραγματικά.
σε χρωμα Technical Grey.
αυτα.....
σε χρωμα Technical Grey.
αυτα.....
Μετά από αυτές τις επισημάνσεις, και αφού το σέρβις είναι κάθε 40000 χλμ(σωστάΘα σου πρότεινα να οδηγήσεις και τα δυο. Είναι ακριβώς τα ίδια αυτοκίνητα. Όμως η βενζίνη δεν έχει ροπή κάτω από τις 2800 στρ. (δηλ. το OPEL ZAFIRA 1.8 τραβούσε χαρακτηριστικά καλύτερα) κι έχει δύναμη μετά. Ροπή 19 κιλά στις 4000+ στρ. Το πετρέλαιο τραβά από τις 1500 στρ. και από τις 2000 πολύ γερά. 34 κιλά ροπής στις 1750 στρ.
Εχω 8045 χλμ. με μέση κατανάλωση 8,1 λτρ. Με τη βενζίνη θα είχα 11,5. Και δεν οδηγώ μέσα στις πόλεις. Υπολογίζω ότι θα βγάλω τη διαφορά του αυτοκινήτου από βενζίνη σε πετρέλαιο στις 50.000 το πολύ 52.000 χλμ. ίσως και νωρίτερα. Και φυσικά έχω εκπέμψει περίπου 70 κιλά λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα. Κι αυτό το θεωρώ σημαντικό καθώς το αποτύπωμά μου είναι πολύ μεγάλο.
σε χρωμα Technical Grey.
αυτα.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.