Ποιό αυτοκίνητο?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιό αυτοκίνητο?

Αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό, ανάλογα με το τί έχει συνηθίσει ο καθένας!
Πάντως, ένα βαρύ αμάξι όπως η 116, τα λίγα κυβικά και μάλιστα χωρίς τούρμπο, δεν θα το κολακεύουν και ιδιαίτερα...

Ο καθένας με τις ανάγκες του.. θα μπορούσα να πω ότι είμαι αρκετά συντηρητικός
στην οδήγηση 130~140 χλμ. το πολύ, και πολύ σπάνια να το φτάσω 160!
Σίγουρα με μεγαλύτερη ιπποδύναμη θα ήταν ποιό άνετο.

-bye-

Αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό, ανάλογα με το τί έχει συνηθίσει ο καθένας! Πάντως, ένα βαρύ αμάξι όπως η 116, τα λίγα κυβικά και μάλιστα χωρίς τούρμπο, δεν θα το κολακεύουν και ιδιαίτερα...

Ετσι είναι πιστέυω κι εγώ..
Αν οδηγήσεις-αποκτήσεις τούρμπο αυτοκίνητο μαμήσιο,και οχι μετατροπές του Κυρ Μήτσου του μηχανικού..δύσκολα θα ξαναγυρίσεις σε ατμοσφαιρικό..
Είμαι...παθών τι να κάνουμε..-bye-

Re: Απάντηση: Ποιό αυτοκίνητο?

Πολύ βαρύ για 1600. Θα σέρνεται.

Το εχει η γυναικα μου.
Δεν σερνεται, μια χαρα παει.
Στα πολυ υπερ, το τιμονι. Απλα :grinning-smiley-043

1 μηνα ειχα το AUDI TT 1800 με 180HP και turbo... αλλο πραμα λεμε.

Το έχω οδηγήσει εκτενώς, και το παλιό, αλλά και το καινούργιο.

Περίεργο θα το χαρακτήριζα, έως κλειστοφοβικό!!

Ασε που έμπα-έβγα, έβρισκα πάντα!!

Το τελευταίο μάλλιστα στα ΜΈΓΑΡΑ, αλλά δεν.....βέβαια απόψεις είναι αυτές και περί ορέξεως......

Δεν ξέρω, αλλά μάλλον έχουμε ξεφύγει λίγο από το θέμα μας.

Εκτιμώ ότι για ανθρώπους που έχουν παιδιά, είναι μονόδρομος πρωτίστως οι χώροι, τα υπόλοιπα έρχονται, ή καλύτερα έπονται. -bye-

Εκτιμώ ότι για ανθρώπους που έχουν παιδιά, είναι μονόδρομος πρωτίστως οι χώροι, τα υπόλοιπα έρχονται, ή καλύτερα έπονται. -bye-

ετσι ακριβος.!!

παντως εγω ελεγα στην γυναικα μου να παρει κατι πιο μεγαλο αλλα εχει κολλησει. γυναικες... :guitarist:
κατσε να εγκριθει και το δανειο...

Το έχω οδηγήσει εκτενώς, και το παλιό, αλλά και το καινούργιο.

Το τελευταίο μάλλιστα στα ΜΈΓΑΡΑ, αλλά δεν.....βέβαια απόψεις είναι αυτές και περί ορέξεως......

Δεν ξέρω, αλλά μάλλον έχουμε ξεφύγει λίγο από το θέμα μας.

Η 116 για ένα πράγμα είμαι σίγουρος, από χώρους ΜΗΔΕΝ! Ειδικά αν ο οδηγός είναι ψηλός (1,83+) όπως εγώ, τ'οτε χαραμίζεται σχεδόν και η θέση πίσω από τον οδηγό....

το ιδιο υψος εχουμε Βασιλη. πισω απο εμενα απλα δεν θα καθεται κανεις. οταν και αν το οδηγω!!

ναι, αλλά αυτό δεν είναι οικογενειακό αυτοκίνητο, για το οποίο ζήτησε βοήθεια ο Νταλάνικ. Εκτός κι αν έφυγε η συζήτηση, οπότε ζητώ συγνώμη.

ναι, αλλά αυτό δεν είναι οικογενειακό αυτοκίνητο, για το οποίο ζήτησε βοήθεια ο Νταλάνικ. Εκτός κι αν έφυγε η συζήτηση, οπότε ζητώ συγνώμη.

Eίμαστε ΟΚ Βλάσση. Το 116 το κοίταξα πρίν ανοίξω το νήμα και το απόρριψα για τους λόγους που έγραψαν και τα παιδιά.

Για το ΤΤ κάποτε ήταν η αδυναμία μου... Αλλά ούτε δάνειο δεν μου έφθανε! (μου άρεσε το 4Χ4...)

Είμαι κατα 80% στο...

DATSUN qashqai 1.6 acenta

Mη βαράτε βρε!

Το οδήγησα. Τίποτε το ιδιέταιρο αλλά αρκετά στιβαρό. Δυστυχώς υστερεί αρκετά στην άνεση. Οι πίσω μάλλον δεν κάθοντε για πάνω από μία ώρα!

Βρίσκεται πιο κοντά απ´όλα σε αυτά που ζητάω και κόβουν και ένα χιλιάρικο. Μου υποσχέθηκαν και δωράκια. Θα δούμε. Το πιθανότερο να κάνω κίνηση τέλος Δεκεμβρίου να γλιτώσω και τα τέλη.

-bye-

18200 από 21200.
-1000 έκπτωση.
-2000 απόσυρση που αναλαμβάνουν οι ίδιοι (εκτός από το paperwork).

Πως σου φαίνεται?

Μια χαρά, και από χώρους δεν νομίζω οτι θα έχεις παράπονο. Φαντάρος θα πάει ο junior και ακόμα θα χωράτε μια χαρά όλοι σας!! -bye-

Μια χαρά, και από χώρους δεν νομίζω οτι θα έχεις παράπονο. Φαντάρος θα πάει ο junior και ακόμα θα χωράτε μια χαρά όλοι σας!! -bye-

Εκτιμώ ότι από άποψη χώρων, έχει κάποιο θέμα, αλλά περί ορέξεως.....-bye-

Η 116 για ένα πράγμα είμαι σίγουρος, από χώρους ΜΗΔΕΝ! Ειδικά αν ο οδηγός είναι ψηλός (1,83+) όπως εγώ, τ'οτε χαραμίζεται σχεδόν και η θέση πίσω από τον οδηγό....

Όταν πριν σχεδόν από 3 χρόνια, μίλαγα με τον fleet operations της BMW, σχετικά με το λανσάρισμα στην Ελλάδα της σειράς 1, θυμάμαι ότι είχε αναφέρει, τους λόγους που τους έκαναν να την φέρουν στην Ελλάδα, ε λοιπόν, ήταν ο εξής ένας να κτυπήσουν το Α3!!
Καλό αυτοκίνητο, έχει συμπεριφορά BMW, με μικρότερο ασφαλώς όγκο, αλλα δεν πήγε.....-bye-

Απάντηση: Re: Ποιό αυτοκίνητο?

Εκτιμώ ότι από άποψη χώρων, έχει κάποιο θέμα, αλλά περί ορέξεως.....-bye-

Έτσι είναι Σίμο.
Κάποια στιγμή με ρώτησε η γυναίκα μου:
"Γιατί αλλάζουμε το xsara? ;Ιδιους χώρους έχει..."

Ελπίζω αν τελικά προχωρήσει η αγορά να μην το μετανοιώσουμε.
Τόσο από τους χώρους του, όσο και από τη δύναμη του κινητήρα.
Είναι και τριών χρονών μοντέλο...

Οδηγικά πάντως δε με προβλημάτισε.

Το θεωρώ απλά ένα "τίμιο" crossover.
-bye-

Re: Απάντηση: Re: Ποιό αυτοκίνητο?

Αν θελεις χωρους παρε το qashqai+2 που εχει 10 εκ. μεγαλυτερο μεταξονιο και 500+ λιτρα χωρο αποσκευων...-bye-

Εγω παντως εχω εδω και 2 χρονια το νεο X-Trail και ειμαι υπερευχαριστημενος , οχι μονο απο αξιοπιστια αλλα και απο ποιοτητα κατασκευης , οδικη συμπεριφορα κτλ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιό αυτοκίνητο?

Αν θελεις χωρους παρε το qashqai+2 που εχει 10 εκ. μεγαλυτερο μεταξονιο και 500+ λιτρα χωρο αποσκευων...-bye-

Εγω παντως εχω εδω και 2 χρονια το νεο X-Trail και ειμαι υπερευχαριστημενος , οχι μονο απο αξιοπιστια αλλα και απο ποιοτητα κατασκευης , οδικη συμπεριφορα κτλ.

Το +2, νομίζω ότι είναι στο όριο του "δεν είναι τίμιο για τα λεφτά του"...
Είναι υπο σκέψη πάντως!

Όταν πριν σχεδόν από 3 χρόνια, μίλαγα με τον fleet operations της BMW, σχετικά με το λανσάρισμα στην Ελλάδα της σειράς 1, θυμάμαι ότι είχε αναφέρει, τους λόγους που τους έκαναν να την φέρουν στην Ελλάδα, ε λοιπόν, ήταν ο εξής ένας να κτυπήσουν το Α3!!
Καλό αυτοκίνητο, έχει συμπεριφορά BMW, με μικρότερο ασφαλώς όγκο, αλλα δεν πήγε.....-bye-

Δεν ξερω τι ακριβως εννοεις οτι δλδ η bmw εβγαλε το 1 για να χτυπησει το Α3, (δεδομενου οτι δεν ειχε τετοιο αυτοκινητο η bmw, αρα καποια στιγμη λογικο ηταν για παραξει ενα τετοιας κατηγοριας), αλλα θα σου πω 2 πραγματα, τα οποια ειναι απο πρωτο χερι που λενε:

1. Η οδικη συμπεριφορα (απο το πως τσουλαει, εως το πως στριβει, φρεναρει κλπ) του bmw ειναι μακραν πανω απο το A3.
2. Oταν πηρε η γυναικα μου το 116, κολλητος μου πηρε το Α3. Εχει πληρωσει στην audi για σερβις τουλαχιστον 5 φορες περισσοτερα χρηματα.

Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ που υπερτερει το A3 εναντι του bmw (τουλαχιστον της εποχης εκεινης εκδοσεως) ειναι οτι ειναι καπως ποιο χλιδατο. Λαμπακια, κουμπακια κλπ δλδ.