Λοιπόν έχω στα χέρια μου ένα εκπληκτικό DVD - θυσαυρό με 1001 βιβλία του Liberty Fund το οποίο μου έστειλαν εντελώς δωρεάν με ένα email!
Όλα σε μορφή PDF ταξινομημένα ανά περιόδους, ανά συγγραφείς, ανά θέμα και πάει λέγοντας. Από Θουκυδίδη μέχρι Milton Friedman και από Savonarola μέχρι Κομφούκιο. Δεν φτάνουν δέκα ζωές...:bigcry:
Εξαιρετικο βιβλιο με συντριπτικα στοιχεια για τον δολοφονικο καπιταλισμο σχετικα με τις κρισεις την πεινα και την εξαθλιωση.Καταρριπτει καθε επιχειρημα των καθεστωτικων καθαρματων όπου γής.Μαζι με τα βιβλια του Π.Παπακωνσταντινου αποτελούν αναφορά για το πώς λειτουργεί το Συστημα και πώς καταστρεφει με στοχο το κερδος.Επισης αποδεικνυεται ποσο επικαιρος παραμενει ο Μαρξ παρα τις μπούρδες που γραφονται ως προς το οτι ξεπεραστηκε.Καλό θαταν να το διαβαζαν και μερικοι "χρησιμοι ηλιθιοι''αν και οι "τυφλοί τε τα τ'ώτα....'δεν χαμπαριαζουν και προτιμουν να πεθαινει ο διπλανος τους.
Άντε με το καλό και το "A Storm of Swords" (εννοείται ότι το ξεκίνησες ήδη...; )
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.