Ποιο bluray?

Ρε παιδια καλημέρα.
Να κάνω μια ερώτηση.Εδώ στα specs του denon 2010 όπως και του oppo bd 83 παρακάτω λέει ότι κάνει upscale τα sd dvd "the DBP-2010CI features leading-edge ABT (Anchor Bay Technologies) VRS processing for the highest-resolution video available via HDMI connection ¨" μόνο μέσω της hdmi εξόδου.
Κάνω λάθος?
Για το ΟΡΡΟ "The OPPO BDP-83 Blu-ray Player currently lacks the following:
Internal decoding of Dolby Digital Plus, Dolby Digital TrueHD, and DTS-HD Master
Decoding of DVD-Audio. DVD-Video is supported.
BD Live 2.0 ".
Δηλαδή δε μας κάνει σε εμας που έχουμε a/v χωρίς hdmi ,σωστά?
Ναι sorry λάθος το model no , με 700$ δλδ κάπου στα 600e αν το υπολογίζω καλά , είναι εκεί που το θες , και με αναλογικές εξόδους κλπ.
http://www.audioholics.com/reviews/...layers-hd-dvd-blu-ray/denon-bdp-2010ci-1610ci

Λοιπον. Επαναφερω το θεμα μιας και εχουμε αλλαγες. Με την αγορα του νεου προ δεν μου ειναι απαραιτητες οι αναλογικες (οχι ομως οτι με χαλαει η υπαρξη τους). Αρα το κυριο ζητουμενο ειναι η αριστη εικονα.Κοστος εως 800 .

Στο μυαλο μου εχω:

Pioneer LX71
Denon BDP-2010 (οταν ερθει)
Denon DVD-2500BT
OPPO BD-P83

Ποια η αποψη σας?

Υπαρχει και η ιδεα να καταργησω το 3910. Σε αυτη τη περιπτωση θα ηθελα προτασεις για universal. Να με καλυψει πληρως σε ολα και να εχει και παρα πολυ καλο ηχο (εκτος απο την εικονα). Προτασεις για μια τετοια περιπτωση? Βεβαια το ποσο σε μια τετοια περιπτωση θα το ανεβαζα λιγο αλλα οχι σε τρελα επιπεδα (πχ διπλασια).
Προτασεις για αυτη την περιπτωση?

Απο τα 4 player που αναφερεις,μαλλον το pioneer ειναι καλυτερο και σε συγκριση με το καινουριο,denon πιο ομορφο.Η εικονα του ειναι παρα πολυ καλη,αλλα και ο ηχος πολυ καλυτερος του 3910,σε stereo(μιας και το ειχα και γω)μονο που δεν ειναι universal βεβαια.
Τωρα σε περιπτωση διπλασιασμου του budget σιγουρα περνας σε κατηγοριες universal(εκτος oppo)

Απο τα 4 player που αναφερεις,μαλλον το pioneer ειναι καλυτερο και σε συγκριση με το καινουριο,denon πιο ομορφο.Η εικονα του ειναι παρα πολυ καλη,αλλα και ο ηχος πολυ καλυτερος του 3910,σε stereo(μιας και το ειχα και γω)μονο που δεν ειναι universal βεβαια.
Τωρα σε περιπτωση διπλασιασμου του budget σιγουρα περνας σε κατηγοριες universal(εκτος oppo)

Διπλασιασμο δεν θελω να κανω. Τωρα σε σχεση με εξωτερικη ομορφια προτιμω το design της denon. Σε σχεση ομως με εικονα ποιο ειναι ανωτερο?

Εγω τι να σου απαντήσω τώρα;......στο είπα ξανά....απο την στιγμή που έχεις τον Onkyo δεν πρέπει να σε ενδιαφέρει τίποτε διαφορετικό απο την "αγνή"και απροβλημάτιστη μεταφορά του σήματος και αυτό καλύτερα απο όλλους μπορεί να το κάνει μόνο ένα Transport,σε αυτη την κατηγορία τιμής.
Πολύ πρόσφτα πήγα να πέσω και εγω στην παγίδα...ευτυχώς την σκαπούλαρα!!!
Το θέμα όμως τώρα είναι ότι με μπέρδεψες με το 'UNIVERSAL" που λές, και εαν σου είναι απολύτως απαραίτητο τότε κοίταξε γιά το 2010.
Προσωπικά πάντως σου λέω ότι στο universal player Marantz που έχω, έχω να ακούσω sacd και dvd audio πάνω απο 6 μήνες.....και διαθέτω αρκετά τέτοια δισκάκια!!!

Εγω τι να σου απαντήσω τώρα;......στο είπα ξανά....απο την στιγμή που έχεις τον Onkyo δεν πρέπει να σε ενδιαφέρει τίποτε διαφορετικό απο την "αγνή"και απροβλημάτιστη μεταφορά του σήματος και αυτό καλύτερα απο όλλους μπορεί να το κάνει μόνο ένα Transport,σε αυτη την κατηγορία τιμής.
Πολύ πρόσφτα πήγα να πέσω και εγω στην παγίδα...ευτυχώς την σκαπούλαρα!!!
Το θέμα όμως τώρα είναι ότι με μπέρδεψες με το 'UNIVERSAL" που λές, και εαν σου είναι απολύτως απαραίτητο τότε κοίταξε γιά το 2010.
Προσωπικά πάντως σου λέω ότι στο universal player Marantz που έχω, έχω να ακούσω sacd και dvd audio πάνω απο 6 μήνες.....και διαθέτω αρκετά τέτοια δισκάκια!!!

Συμφωνω μαζι σου Γιαννη. Απλα διαβασα (στο γνωστο μερος παντα :BDGBGDB55:) στον ηχο τι εγραφαν για το 2500 και ισως να με επηρεασε αρνητικα λιγο.
Περασε και απο το μυαλο να ξαλαφρωσω λιγο απο συσκευες και ειπα για universal. Οχι οτι ακουω συχνα sacd αλλα απλα οταν το θελω να το εχω. Στην χειρωτερη ομως διατηρω το 3910 στην θεση του.

Αληθεια θες να σε ξαλαφρωσω απο τα δισκακια :BDGBGDB55:?????????

Συμφωνω μαζι σου Γιαννη. Απλα διαβασα (στο γνωστο μερος παντα :BDGBGDB55:) στον ηχο τι εγραφαν για το 2500 και ισως να με επηρεασε αρνητικα λιγο.
Περασε και απο το μυαλο να ξαλαφρωσω λιγο απο συσκευες και ειπα για universal. Οχι οτι ακουω συχνα sacd αλλα απλα οταν το θελω να το εχω. Στην χειρωτερη ομως διατηρω το 3910 στην θεση του.

Αληθεια θες να σε ξαλαφρωσω απο τα δισκακια :BDGBGDB55:?????????

Μην πέφτεις στην παγίδα των βαθμολογιών του στύλ...,84..,85 κ.λ.π.Αυτό θα περίμενα να το κάνει ίσως κάποιος που δεν γνωρίζει πως δουλεύει η αγορά...όχι όμως εσύ..
Διάβασε λίγο σχόλια απο το εξωτερικό και θα καταλάβεις.Τα μόνα πράγματα που καταλογίζουν στα - γιά το μηχάνημα είναι ότι απαυθείνεται σε ειδικό κοινό, αφού χρειάζεται προενισχυτή νέας γενιάς γιά να παίξει.
Απο εκεί καιπέρα τα είπαμε...γιατί να πληρώσω 2 φορές το ίδιο πράγμα, όταν οι ανάγκες μου υπέρκαλύπτονται μόνο απο το ένα;

Μην πέφτεις στην παγίδα των βαθμολογιών του στύλ...,84..,85 κ.λ.π.Αυτό θα περίμενα να το κάνει ίσως κάποιος που δεν γνωρίζει πως δουλεύει η αγορά...όχι όμως εσύ..
Διάβασε λίγο σχόλια απο το εξωτερικό και θα καταλάβεις.Τα μόνα πράγματα που καταλογίζουν στα - γιά το μηχάνημα είναι ότι απαυθείνεται σε ειδικό κοινό, αφού χρειάζεται προενισχυτή νέας γενιάς γιά να παίξει.
Απο εκεί καιπέρα τα είπαμε...γιατί να πληρώσω 2 φορές το ίδιο πράγμα, όταν οι ανάγκες μου υπέρκαλύπτονται μόνο απο το ένα;

Σου ειπα οτι με φοβισε λιγο (οχι βαθμολογιες απλα τα σχολια τυπου οτι ethernet θα επρεπε να εχει λογω bd live κτλ. θα μου πεις το χρησιμοποιεις? Οχι αλλα στο μελλον ισως να ειναι απαραιτητο). Δεν το πηρα και πολυ σοβαρα . Παντως βλεπω οτι εξω η τιμη του ειναι αρκετα χαμηλωτερη απο εδω και μιας και η ζυγαρια γερνει προς αυτο μαλλον το βλεπω να το χτυπησω απο εξω.

To 2010 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ UNIVERSAL.
Τέτοιο είναι το 4010.
Το 2500 είναι πολύ καλό μηχάνημα, επίσης πολύ καλό αν και οχι uni είναι και το 3800, το οποίο επίσης φτηναίνει.
Το 4010 υπολόγιζέ το 1400-1500, το 3800 απο εξω δεν ξέρω , το 2500 απο εδω είπες 800 σούπερ , απο εξω περίπου 300 , είναι κελεπούρι, παίρνεις 2 και κάνεις το 1 region 1 , a , και το άλλο 2, β και παίζεις και δισκάκια αμερικάνικα και είσαι άρχοντας.
Τώρα για το uni το 4010 μάλλον θα παίζει καλύτερα απο το 3910.Με ενα σμπάρο πολλά τρυγώνια. Απλά σκέψου πόσα θες να δώσεις.Και αν θες να ξαλαφρώσεις απο μηχανήματα.Απο την άλλη δεν είναι καλό κατά την γνώμη μου πάντα να παίζεις τα πάντα με ενα μηχάνημα. Του φοτώνεις ώρες στο laser, και το καταπονείς περισσότερο . Αυτός είναι και ο λόγος που εγω εχω καταλήξει πλέον να εχω 5 disc players . Ναι 5 , ενα σονυ cd, ενα sony sacd-dvd, ενα denon multi sacd-dvd, ενα denon blu ray-dvd, ενα denon uni.Για μενα ιεράρχησε το οικονομικό και τις ανάγκες σου , το χωροταξικό , και βλέπεις. Πάντως το 2500 είναι εξαίρετο μηχάνημα.

To 2500 το κοιταζω απο Ευρωπη και οχι Αμερικη. Απο εκει και περα η χρηση των πηγων που εχω δεν ειναι βαρια και ο λογος ειναι το media player. Σκεψου οτι το 3910 εχει δεν εχει 100 ωρες στα χερια μου. Αυτος ειναι και ο λογος που ελεγα για μια συσκευη universal.
Παντως ετσι οπως το βλεπω μεχρι Σεπτεμβριο θα εχω το 2500 στο ρακ και θα διατηρησω και το 3910.

Sory....δεν είχα ψάξει καλά γιά το 2010 ότι δεν είναι universal.
Το 2500 και που δεν έχει bd live και τι έγινε;...δηλαδή ακόμη και εαν είχε θα έβαζες ταινία να κατέβει απο το πρωί γιά να την δείς το βράδυ και βλέπουμε;....μην τρελλαθούμε κι'όλλας!!
Απο USA μην ρισκάρεις να το πάρεις.Οπως έχω γράψει και αλλού η εδω αντιπροσωπεία δεν γνωρίζει εαν θα πετύχει η μετατροπή και δεν εγγυάται τίποτε.
Απο Αγγλία μεριά μπορείς να πετύχεις τιμή περίπου σε αυτά που λές....εγω απλά προτίμησα την Ελλάδα επειδή έβαλα δόσεις στο μηχάνημα.

Απο USA μην ρισκάρεις να το πάρεις.Οπως έχω γράψει και αλλού η εδω αντιπροσωπεία δεν γνωρίζει εαν θα πετύχει η μετατροπή και δεν εγγυάται τίποτε.
Απο Αγγλία μεριά μπορείς να πετύχεις τιμή περίπου σε αυτά που λές....εγω απλά προτίμησα την Ελλάδα επειδή έβαλα δόσεις στο μηχάνημα.

Γιαννη αμερικα δεν το σκεφτομαι. Αγγλια και Γερμανια το ψαχνω. Στην Αγγλια πετυχα καλη τιμη αλλα πολλα μεταφορικα (διπλασια απο οσο εδωσα για να ερθει ο ονκυο απο Γερμανια). Γερμανια πιο ακριβο αλλα λογικα μεταφορικα.
Ελλαδα ειναι ακομα ακριβο αλλα εχεις την ανεση να τα δωσεις με δοσεις. Προς το παρον στο ψαξιμο (μιας και οπως ειπα η ζυγαρια εχει γυρει προς αυτο).