Απάντηση: Re: Ποιο bluray?
Γιαννη μηπως μιλας για το BDP-2010CI?
Βασίλη κοίτα και τα νεα denon 2310 είναι νομίζω.
Γιαννη μηπως μιλας για το BDP-2010CI?
Βασίλη κοίτα και τα νεα denon 2310 είναι νομίζω.
Ναι sorry λάθος το model no , με 700$ δλδ κάπου στα 600e αν το υπολογίζω καλά , είναι εκεί που το θες , και με αναλογικές εξόδους κλπ.
http://www.audioholics.com/reviews/...layers-hd-dvd-blu-ray/denon-bdp-2010ci-1610ci
Απο τα 4 player που αναφερεις,μαλλον το pioneer ειναι καλυτερο και σε συγκριση με το καινουριο,denon πιο ομορφο.Η εικονα του ειναι παρα πολυ καλη,αλλα και ο ηχος πολυ καλυτερος του 3910,σε stereo(μιας και το ειχα και γω)μονο που δεν ειναι universal βεβαια.
Τωρα σε περιπτωση διπλασιασμου του budget σιγουρα περνας σε κατηγοριες universal(εκτος oppo)
Εγω τι να σου απαντήσω τώρα;......στο είπα ξανά....απο την στιγμή που έχεις τον Onkyo δεν πρέπει να σε ενδιαφέρει τίποτε διαφορετικό απο την "αγνή"και απροβλημάτιστη μεταφορά του σήματος και αυτό καλύτερα απο όλλους μπορεί να το κάνει μόνο ένα Transport,σε αυτη την κατηγορία τιμής.
Πολύ πρόσφτα πήγα να πέσω και εγω στην παγίδα...ευτυχώς την σκαπούλαρα!!!
Το θέμα όμως τώρα είναι ότι με μπέρδεψες με το 'UNIVERSAL" που λές, και εαν σου είναι απολύτως απαραίτητο τότε κοίταξε γιά το 2010.
Προσωπικά πάντως σου λέω ότι στο universal player Marantz που έχω, έχω να ακούσω sacd και dvd audio πάνω απο 6 μήνες.....και διαθέτω αρκετά τέτοια δισκάκια!!!
Συμφωνω μαζι σου Γιαννη. Απλα διαβασα (στο γνωστο μερος παντα :BDGBGDB55στον ηχο τι εγραφαν για το 2500 και ισως να με επηρεασε αρνητικα λιγο.
Περασε και απο το μυαλο να ξαλαφρωσω λιγο απο συσκευες και ειπα για universal. Οχι οτι ακουω συχνα sacd αλλα απλα οταν το θελω να το εχω. Στην χειρωτερη ομως διατηρω το 3910 στην θεση του.
Αληθεια θες να σε ξαλαφρωσω απο τα δισκακια :BDGBGDB55:?????????
Μην πέφτεις στην παγίδα των βαθμολογιών του στύλ...,84..,85 κ.λ.π.Αυτό θα περίμενα να το κάνει ίσως κάποιος που δεν γνωρίζει πως δουλεύει η αγορά...όχι όμως εσύ..
Διάβασε λίγο σχόλια απο το εξωτερικό και θα καταλάβεις.Τα μόνα πράγματα που καταλογίζουν στα - γιά το μηχάνημα είναι ότι απαυθείνεται σε ειδικό κοινό, αφού χρειάζεται προενισχυτή νέας γενιάς γιά να παίξει.
Απο εκεί καιπέρα τα είπαμε...γιατί να πληρώσω 2 φορές το ίδιο πράγμα, όταν οι ανάγκες μου υπέρκαλύπτονται μόνο απο το ένα;
Απο USA μην ρισκάρεις να το πάρεις.Οπως έχω γράψει και αλλού η εδω αντιπροσωπεία δεν γνωρίζει εαν θα πετύχει η μετατροπή και δεν εγγυάται τίποτε.
Απο Αγγλία μεριά μπορείς να πετύχεις τιμή περίπου σε αυτά που λές....εγω απλά προτίμησα την Ελλάδα επειδή έβαλα δόσεις στο μηχάνημα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.