Ποιο BDp (πλην PS3) θα συνιστoύσατε με αποκλειστικό γνώμονα την εικόνα σε BR αλλά και σε DVD? (κατά προτίμηση κάτω από 400€) - αδιαφορώντας δηλ. για ήχο, κάρτες μνήμης, 7.1, 27.1 εξόδους, ethernet, PIP κλπ.
Νομίζω ότι το 30αρι panasonic είναι αυτή τη στιγμή η η καλύτερη λύση σε αυτά τα χρήματα.
vang ps3 εχεις για αυτο ειπες πλην ps3?
το οποίο-μου είπαν-ότι ΔΕΝ υπάρχει πουθενά στην αγορά...ισχύει???
Κοίτα, ούτε εγώ έχω ακόμα κάτι που να παίζει BR. Παρόλο όμως που ούτε εμένα θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα (σχεδόν καθόλου μάλιστα) το θέμα "παιχνίδια PS3", θα προβληματιζόμουν πραγματικά πάρα πολύ στο "να μην πάρω PS3", έστω και σχεδόν αποκλειστικά σαν BR player. Ο λόγος θεωρώ ότι είναι αρκετά γνωστός και γι αυτό θα αρκεστώ απλά να τον αναφέρω σε συντομία.Οχι, δεν έχω PS3, απλά δεν ενδιαφέρομαι για παιχνιδομηχανή.
Κοίτα, ούτε εγώ έχω ακόμα κάτι που να παίζει BR. Παρόλο όμως που ούτε εμένα θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα (σχεδόν καθόλου μάλιστα) το θέμα "παιχνίδια PS3", θα προβληματιζόμουν πραγματικά πάρα πολύ στο "να μην πάρω PS3", έστω και σχεδόν αποκλειστικά σαν BR player. Ο λόγος θεωρώ ότι είναι αρκετά γνωστός και γι αυτό θα αρκεστώ απλά να τον αναφέρω σε συντομία.
Το PS3, μας αρέσει ή όχι, αυτή τη στιγμή θεωρείτε μία από τις καλύτερες συσκευές στα όσα κάνει δηλαδή και σαν BR player σε σύγκριση μάλιστα και με το κόστος της.
Κατά συνέπεια, δεν ξέρω αν θα πρέπει κανείς να εστιάζει τόσο πολύ, στο αν είναι σε θέση να παίζει και παιχνίδια σε αυτό. Είναι επιλογή του το αν θα το κάνει ενώ παράλληλα, με λίγα σχετικά λεφτά, θα έχει κάτι που αποδίδει πάρα πολύ καλά σαν BR player.
το οποίο-μου είπαν-ότι ΔΕΝ υπάρχει πουθενά στην αγορά...ισχύει???
Όντως είναι μεγάλη συζήτηση.Αυτό είναι μάλλον μια τεράστια συζήτηση με απόψεις και από τις δύο μεριές. Εγώ που ψάχνω για BR και μου είπαν φίλοι για το PS3 απάντησα ότι α) δεν είναι καθόλου όμορφη συσκευή για να κοσμεί τον χώρο του σαλονιού και β) γιατί να πάρω κάτι που έχει ένα έξτρα (gameplaying) που δεν με ενδιαφέρει καθόλου ασχέτως κόστους...Ίσως το καλύτερο θα ήταν να περιμένω λίγο ακόμη να πέσουν οι τιμές...
OXI
Αυτη τη στιγνη μπορει να το κανει κανεις παραγγελια στο www.technixx.gr με 546υρω.
:firstprize:
Νικος
Σωστά, αλλά με μια διόρθωση. Το 30άρι υπάρχει στο technixx με 366 ευρώ. Το 50άρι έχει 546.
Σωστά, αλλά με μια διόρθωση. Το 30άρι υπάρχει στο technixx με 366 ευρώ. Το 50άρι έχει 546.
Η δυνατοτητα να παιζει τις mkv ταινιες με ελλ.υποτιτλους (με μετατροπη φυσικα μεσω του mkv2vob) κανει το ps3 το απολυτο must και την αποσβεση των χρηματων του θεμα ελαχιστων εβδομαδων.
Η δυνατοτητα να παιζει τις mkv ταινιες με ελλ.υποτιτλους (με μετατροπη φυσικα μεσω του mkv2vob) κανει το ps3 το απολυτο must και την αποσβεση των χρηματων του θεμα ελαχιστων εβδομαδων.
Γιώργο το Dvico το βρίσκουμε ελλάδα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.