Re: Απάντηση: Ποιο BR player
Εκτός και αν αγοράστηκαν όλα όσα έφερε η Intertech, υπάρχει.
=============================================
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν κάποιος ξεκαθαρίζει τι θέλει γιατί πρέπει να πέφτουν άσχετες απαντήσεις ......
Είναι η ερώτηση συγκεκριμένη ή κάνω λάθος ?
Το απόλυτο must, και τα mkv και τα έτσι και τα αλλιώς μπορεί να ΜΗΝ αφορούν το συγκεκριμένο άτομο ή να μην τα γνωρίζει ή να μην ΘΕΛΕΙ να ασχοληθεί.
Οποιος έχει μέτρο σύγκρισης και πιστεύει ότι κατά την γνώμη μου μπορεί να προτείνει το καλύτερο BD σε εικόνα κάτω απο 400 ευρώ ας το κάνει.
Εγώ είναι ευχαριστημένος απο το BD30 της Panasonic, αλλά είδα 4 ταινίες μέχρι τώρα, όταν επιστρέψω θα έχω καλύτερη άποψη.
ΔΕΝ έχω μέτρο σύγκρισης με άλλο BD Player και συνεπώς δεν είναι αντικειμενική ή γνώμη μου. Οταν το βάλω σε αντιπαράθεση με το PC που ετοιμάζω, εάν και εφόσον 'σετάρω' σωστά το PC, τότε θα μπορώ να έχω γνώμη.
========================================================
το οποίο-μου είπαν-ότι ΔΕΝ υπάρχει πουθενά στην αγορά...ισχύει???
Εκτός και αν αγοράστηκαν όλα όσα έφερε η Intertech, υπάρχει.
=============================================
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν κάποιος ξεκαθαρίζει τι θέλει γιατί πρέπει να πέφτουν άσχετες απαντήσεις ......
Ποιο BDp (πλην PS3) θα συνιστoύσατε με αποκλειστικό γνώμονα την εικόνα σε BR αλλά και σε DVD? (κατά προτίμηση κάτω από 400€) - αδιαφορώντας δηλ. για ήχο, κάρτες μνήμης, 7.1, 27.1 εξόδους, ethernet, PIP κλπ.
Είναι η ερώτηση συγκεκριμένη ή κάνω λάθος ?
Το απόλυτο must, και τα mkv και τα έτσι και τα αλλιώς μπορεί να ΜΗΝ αφορούν το συγκεκριμένο άτομο ή να μην τα γνωρίζει ή να μην ΘΕΛΕΙ να ασχοληθεί.
Οποιος έχει μέτρο σύγκρισης και πιστεύει ότι κατά την γνώμη μου μπορεί να προτείνει το καλύτερο BD σε εικόνα κάτω απο 400 ευρώ ας το κάνει.
Εγώ είναι ευχαριστημένος απο το BD30 της Panasonic, αλλά είδα 4 ταινίες μέχρι τώρα, όταν επιστρέψω θα έχω καλύτερη άποψη.
ΔΕΝ έχω μέτρο σύγκρισης με άλλο BD Player και συνεπώς δεν είναι αντικειμενική ή γνώμη μου. Οταν το βάλω σε αντιπαράθεση με το PC που ετοιμάζω, εάν και εφόσον 'σετάρω' σωστά το PC, τότε θα μπορώ να έχω γνώμη.
========================================================