Αυτή την πορεία ΔΕΝ θέλω να την κάνω γιατί πιστεύω ότι είναι πεταμένα λεφτά, από τη στιγμή που σε λίγο καιρό βγαίνουν τα blue-ray και HD-DVD ....
Θα ήθελα κάτι με καλή σχέση τιμής/απόδοσης που να με ικανοποιεί απόλυτα μέχρι τότε ... :antlers:
Πιστεύεις δηλαδη ότι το output του ήχου ενός PC προς τον ενισχυτή, είναι ίδιας ποιότητας με το ouput της φέτας, ΧΩΡΙΣ να πρέπει να έχει κάποιος καλή κάρτα ήχου ???
Ήθελα να πω ότι έχω ήδη ένα PC που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν HTPC (τουλάχιστον για αναπαραγωγή dvd και SD υλικού είναι ΟΚ), αλλά διστάζω να το χρησιμοποιήσω λόγω ήχου και ευχρηστίας όπως είπα παραπάνω... :BDBDG54:
Φοβάμαι μήπως στο τέλος, όταν θα έχω όρεξη να δω μια ταινία με τους φίλους μου, βαριέμαι λόγω ρυθμίσεων και δεν βλέπω τίποτα τελικά....
[/QUOTE]Κάτι ακόμα για όσους έχουν δει από κοντά τα pioneer 696 και oppo 971 :
Πόσο ποιο ποιοτικός είναι ο upscaller του oppo (Faroudja) από αυτόν του pioneer ???
KAI MHN μου απαντήσετε θεωρητικά..... Θα ήθελα γνώμη από κάποιον που έχει δει και τα δύο player να παίζουν για να μου πει ΠΡΑΚΤΙΚΑ πόσο μεγάλη διαφορά έχει η εικόνα τους σε 720p ... :ernaehrung004:
Ας μου απαντήσει κάποιος στο προηγούμενο μήνυμα παρακαλώ ... :drummer:
Επίσης όταν λέμε htpc εννοούμε (ή τουλάχιστον εγώ που απαιτώ τη στοιχειώδη τουλάχιστον φιλικότητα) λειτουργικό Windows Media Center (ή τα αντίστοιχα Vista πλέον). Άρα λοιπόν για να δεις μια ταινία, θα πηγαίνεις με το τηλεκοντρόλ σου στο MyMovies όπου και θα σου εμφανίζεται μια λίστα με τις ταινίες σου, με τα εξώφυλλά τους, την υπόθεση, rating κλπ. Με το τηλεκοντρόλ πάλι επιλέγεις αυτή που θες, πατάς OK και αρχίζει να παίζει από το TheaterTek DVD στο οποίο έχεις περάσει (μια φορά, την πρώτη φορά, τις ρυθμίσεις σου)...
Δεν προωθώ τη logitech - δεν έχω λόγο άλλωστε - αλλά σαν παράδειγμα:
http://www.logitech.com/index.cfm/products/productlist/EEUR/EN,crid=2080,categoryid=406
Ενδεχομενως πατατα ερωτηση αλλα, μιση ντροπη δικη σου, μιση του Διονυση
,
Υγ. (off-topic) Το si πως παει?
Όχι... κάποια οθόνη / tv χρειάζεται. Το τηλεκοντρόλ απλά αντικαθιστά εν μερικά το πληκτρολόγιο / mouse....
Υ.Γ. Πολύ ευχαριστημένος. Μου φτιάχνει η διάθεση κάθε φορά που την οδηγώ. Απλά βλέπω τις καινούριες και μου μπαίνουν αμαρτωλές σκέψιες. ΕΣΥ???
Τρομερό αυτό το τηλεκοντρόλ της Logiteck Θάνο, αλλά ΔΕΝ είμαι διατεθιμένος να ξοδέψω περίπου 400 ΕΥΡΩ για ένα τηλεκοντρόλ...
Άλλωστε δεν έχω και τόσες πολλές συσκευές να ελέγχω ούτε και τίθεται θέμα μεγάλης απόστασης... :worshippy:
Κάτι πιο οικονομικό δεν υπάρχει που να δουλεύει με HTPC ??? Κάποιες θήκες της Silverstone που διαθέτουν VDF οθόνη μπροστά, έχουν κάποια χειρηστήρια..... Αυτά δεν κάνουν ???
Όλα γίνονται. Και στην tv μπορείς να το συνδέσεις και να κάνεις από εκεί τις ρυθμίσεις σου.Κάτι ακόμα:
Αν τελικά πάρω HTPC θέλω να το συνδέσω με μια μικρή TFT οθόνη, (όχι μεγάλη για να ΜΗΝ φαίνεται άσχημα στο καθιστικό) προκειμένου να μπορώ να κάνω κάποιες ρυθμίσεις και να εγκαθιστώ κάποια προγράμματα ΧΩΡΙΣ να χρειάζεται να έχω τον προβολέα συνεχώς αναμένο....
ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ??? :ADFAD2:
Αυτό θα κάνω τελικά Θάνο! :music-smiley-005:ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ να στήσεις το σύστημά σου αρχικά χωρίς htpc, να το χαρείς έτσι και μετά ψάχνεσαι και μπλέκεις και με htpc...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.