Συμφωνώ μαζί σου ως προς το ποσοστό της αλλαγής (είναι μικρό), αλλά από την άλλη έχω δει πολλούς να δίνουν τρελλά ποσά για βελτιώσεις που με αντικειμενικά κριτήρια δεν ξεπερνούν το 2-5% και αν. Το θέμα είναι κατά τη γνώμη μου άλλο, και είναι το αν ο ήχος αλλάζει χαρακτήρα και αν τελικά πηγαίνει προς τα εκεί που το θέλουμε ή όχι (ο καθένας έχει τις προσωπικές του προτιμήσεις). Αλλά το να λέμε ότι δεν υπάρχει κάτι επειδή η θεωρία (σήμερα) δεν το εξηγεί, ή εμείς δεν το ακούμε (ή δεν θέλουμε να το ακούσουμε) είναι φανερά άδικο και αντιεπιστημονικό. Έτσι αν δεν κάνω λάθος έλεγαν και για το σχήμα της γής, σωστά;
Όσο για το ότι το ρεύμα δεν αλλάζει ΟΚ, τότε να ακούμε όλοι με καλώδια λαμπατέρ καθώς ρεύμα είναι το ρημάδι, δεν αλλάζει, σωστά (οπότε γιατί να αλλάζει και ο ήχος όταν περνά από διαφορετικά είδη καλωδίων που σημειωτέον δεν παράγουν μετρήσημες διαφορές);
Και μια που αναφέρουμε τέτοιες απόψεις, και αυτοί που κατασκευάζουν ρακ και άλλα συστήματα ανάρτησης για τις συσκευές μας, κι αυτοί φαντάζομαι δεν ξέρουν τι τους γίνεται καθώς το ρεύμα είναι ρεύμα και περνά ούτως ή άλλως από τις συσκευές μας με τον ίδιο τρόπο, όπου και να τις έχουμε ακουμπήσει, έτσι δεν είναι; Στο χώρο μου όμως μπορώ να σου κάνω το μπάσο από πέτρα μέχρι σαπουνάδα αλλάζοντας τη στήριξη της πηγής, οπότε κάτι που δεν ξέρουμε ακόμη παίζει το ρόλο του και προκύπτον οι διαφορές αυτές. Λυπάμαι αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορώ να το αγνοήσω. Αν μπορείς εσύ τότε είσαι πιο τυχερός από μένα, γιατί κάπως έτσι ένιωθα στα 18 μου και ήμουν σαφώς πιο ευτυχισμένος, ως προς αυτό τον τομέα τουλάχιστον, ενώ τώρα...