Μόνο κεραίες όμως δεν δείχνουν οι φωτογραφίες φίλε μου...
Από αυτά που περιγράφεις,προκύπτει ότι το καλώδιο της πρίζας που ψάχνεις,δεν κάνει λήψη από τον πολυδιακόπτη.Και λογικά,δεν έχεις καθόλου δορυφορική λήψη.Το καλώδιο που ψάχνεις,θα μπορούσε να είναι αυτό που είπε ο kostikos.Αυτό που φεύγει δηλαδή από το combiner sat/tv.Αφού όμως λες ότι το έβγαλες στον αέρα και δεν σου κόπηκε η λήψη,το απορρίπτουμε.Αυτό μάλιστα,ενισχύει την πιθανότητα ότι δεν έχεις δορυφορική λήψη...
Αυτό που δεν καταλαβαίνω από τις φωτογραφίες,είναι το πού καταλήγουν τα 2 καλώδια με τις μούφες.Ειδικά αυτό που έρχεται από κάτω,δεν φαίνεται πού καταλήγει.Εκτός κι αν γνωρίζεις.Μήπως κάποιο από αυτά πάει απευθείας σε κεραία επίγειας λήψης?Αν μπορώ να διακρίνω καλά,η μια πλευρά του καλωδίου με τη μούφα (αυτό που είναι δεξιά και πιο πάνω από αυτό με την άλλη) ίσως να καταλήγει σε splitter της επίγειας διανομής.Θα μπορούσε να είναι αυτό και θα εξηγούσε την δυνατότητα μόνο επίγειας λήψης.Συμπερασματικά,δοκίμασε να αποσυνδέσεις αυτό από τη μούφα κι αν δεν δεις αποτέλεσμα (αν δεν σου κοπεί η λήψη),τότε δοκίμασε και αυτό με την άλλη μούφα.Από την στιγμή που δεν βλέπω πού πάει η άκρη του καλωδίου με την μούφα (αυτού που έρχεται από κάτω),δεν μπορώ να αποκλείσω ούτε αυτό.
Τελευταίο πιθανό (και ίσως πιθανότερο) καλώδιο,είναι αυτό που έρχεται από το splitter 1/2.Η μια από τις 2 εξόδους του πάει στην είσοδο tv του combiner,ενώ η άλλη του πάει μέσα με τα υπόλοιπα,λογικά προς κάποιο δωμάτιο.Θα μπορούσε να είναι το δικό σου δωμάτιο.Εφόσον είναι αυτό,πάλι δικαιολογείται να έχεις μόνο επίγεια λήψη,αφού κατεβάζει μόνο επίγεια διανομή.
Αυτό που καταλαβαίνω,είναι ότι για κάποιο λόγο ο προηγούμενος κάτοικος του διαμερίσματος που μένεις,έβγαλε το καλώδιο από τον πολυδιακόπτη και το σύνδεσε με κάποιο από αυτά που είπα.Κι έτσι,εφόσον συμβαίνει κάτι τέτοιο,δεν κάνεις δορυφορική λήψη.Μόνο επίγεια.Τώρα θα μου πεις...Γιατί να έκανε κάτι τέτοιο?Δεν μπορώ να πω με σιγουριά...Μήπως δεν τον ικανοποιούσε η επίγεια λήψη από τον πολυδιακόπτη?Μπορεί...Μπορεί και να είναι βλακεία αυτό που λέω...Μπορεί πάλι,αυτός που έκανε τις συνδέσεις για την αποκλειστική δορυφορική του λήψη,ψάχνοντας τα καλώδια να μπερδεύτηκε και να το έβαλε κατά λάθος εκεί και όχι στον πολυδιακόπτη.Δεν ξέρω...Αυτό που ξέρω είναι ότι εσύ φαίνεται να μην έχεις λήψη δορυφορική.Πολύ φυσιολογικό,από τη στιγμή που το καλώδιο της πρίζας που ψάχνεις δεν καταλήγει στον πολυδιακόπτη,αλλά και σύμφωνα με όσα είπες ούτε στην έξοδο του combiner sat/tv,που θα ήταν η δεύτερη (από όσα φαίνονται στις φωτογραφίες) πιθανή για σένα παροχή δορυφορικού και επίγειου σήματος.
Ανακεφαλαιώνοντας,πιστεύω ότι το καλώδιο που ψάχνεις είναι από τα πιθανά που ανέφερα.Και τι γίνεται,θα μου πεις,αν δεν είναι κανένα από αυτά?Μετά,δεν υπάρχουν πολλές επιλογές...Θα δοκιμάζεις και θα αποσυνδέεις μία-μία όσες εξόδους φεύγουν από τα splitter που διανέμουν το ενισχυμένο επίγειο σήμα και πάνε προς τα διαμερίσματα.Όποια καλώδια δηλαδή φεύγουν από εκεί και μπαίνουν στους σωλήνες καθόδου.