Ποιο είναι το μέλλον των FM Tuners?

Μάλλον εννοεί ότι οι συγκεκριμένοι δέκτες είναι πολύ καλοί για τους σταθμούς που υπάρχουν και θα χαντακωθούν.

Πάντως ο ΚΟΣΜΟΣ έχει πολύ καλό ήχο σε σχέση με τους υπόλοιπους (αν σας αρέσει η μουσική που παίζει φυσικά).

εννοώ προφανώς ποιοί Ελληνικοί σταθμοί έχουν τέτοια ποιότητα ήχου που να δικαιολογούν τέτοια μηχανήματα. Η δική μου άποψη μετά από τέσσερα έτη συμβίωσης με το magnum είναι μονο ένας, το Τρίτο, και για αυτό το λόγο τελικά το έδωσα και πέρασα στο ιντερνετικό ραδιόφωνο.

Στην λογικη αυτη ομως, οχι μονο το ραδιοφωνο (σν συσκευη) δεν αξιζει να ειναι ακριβο, αλλα ουτε τιποτε αλλο (ενισχυτης - ηχεια)
Δλδ, με κανα 300αρι ευρω (για ολα) εισαι ενταξει.

εννοώ προφανώς ποιοί Ελληνικοί σταθμοί έχουν τέτοια ποιότητα ήχου που να δικαιολογούν τέτοια μηχανήματα. Η δική μου άποψη μετά από τέσσερα έτη συμβίωσης με το magnum είναι μονο ένας, το Τρίτο, και για αυτό το λόγο τελικά το έδωσα και πέρασα στο ιντερνετικό ραδιόφωνο.

ιντερνετικό ραδιόφωνο;
απλά στο λαπτοπ/υπολογιστή ή στο μουσικό σύστημά σου;

Μάλλον εννοεί ότι οι συγκεκριμένοι δέκτες είναι πολύ καλοί για τους σταθμούς που υπάρχουν και θα χαντακωθούν.

Πάντως ο ΚΟΣΜΟΣ έχει πολύ καλό ήχο σε σχέση με τους υπόλοιπους (αν σας αρέσει η μουσική που παίζει φυσικά).

ακούω όλη μέρα στη δουλειά ΚΟΣΜΟΣ και ξέρω ότι πάίζουν μόνο από mp3 playslists. κάποτε είχε πολύ καλή ποιότητα ο Galaxy αλλά δεν είναι του στυλ μου.

ωραίο πράγμα το ράδιο, και άντε στην Αθήνα έχει ακόμα 5 σταθμούς.

Όμως σε λίγο δεν θα υπάρχει σταθμός που να μην παίζει mp3.
Βάλτε ένα ψαχτηρι και ψάξτε jazz ή classical streaming και θα πάθετε κάτι από την ποικιλία και την προσφορά.
Χώρια που για κάθε κομμάτι που παίζει αναφέρεται τίτλος και μουσικός...
Όχι σαν τους δικούς μας τους κάφρους...

Κανένα μέλλον απολύτως! 1000Ε? Με το συμπάθειο αλλά είσαι τρελός? Να μου έλεγες για κανά vintage, έτσι για το φετίχ της υπόθεσης, να πω εντάξει.

Εγώ προσωπικά έχω ένα elgato hybrid συνδεδεμένο στο MAC και με firewire πάνω σε ένα Weiss DAC και παίζει απίστευτα.

Άσε που υπάρχουν Internetικοί σταθμοί, Swiss Radio Classic-Jazz etc που έχουν φανταστική μουσική. Όταν λέμε φανταστική το εννοούμε!

Re: Απάντηση: Ποιο είναι το μέλλον των FM Tuners?

Κανένα μέλλον απολύτως! 1000Ε? Με το συμπάθειο αλλά είσαι τρελός? Να μου έλεγες για κανά vintage, έτσι για το φετίχ της υπόθεσης, να πω εντάξει.

Εγώ προσωπικά έχω ένα elgato hybrid συνδεδεμένο στο MAC και με firewire πάνω σε ένα Weiss DAC και παίζει απίστευτα.

Άσε που υπάρχουν Internetικοί σταθμοί, Swiss Radio Classic-Jazz etc που έχουν φανταστική μουσική. Όταν λέμε φανταστική το εννοούμε!

Μπορεις σε παρακαλω να ανεβασεις ενα λινκ ?