εννοώ προφανώς ποιοί Ελληνικοί σταθμοί έχουν τέτοια ποιότητα ήχου που να δικαιολογούν τέτοια μηχανήματα. Η δική μου άποψη μετά από τέσσερα έτη συμβίωσης με το magnum είναι μονο ένας, το Τρίτο, και για αυτό το λόγο τελικά το έδωσα και πέρασα στο ιντερνετικό ραδιόφωνο.
Μάλλον εννοεί ότι οι συγκεκριμένοι δέκτες είναι πολύ καλοί για τους σταθμούς που υπάρχουν και θα χαντακωθούν.
Πάντως ο ΚΟΣΜΟΣ έχει πολύ καλό ήχο σε σχέση με τους υπόλοιπους (αν σας αρέσει η μουσική που παίζει φυσικά).
Sorry για το off-topic... το 3ο πρόγραμμα εκπέμπει inernetικά;
Δεν μπορω να το βρω...
ιντερνετικό ραδιόφωνο;
απλά στο λαπτοπ/υπολογιστή ή στο μουσικό σύστημά σου;
Κανένα μέλλον απολύτως! 1000Ε? Με το συμπάθειο αλλά είσαι τρελός? Να μου έλεγες για κανά vintage, έτσι για το φετίχ της υπόθεσης, να πω εντάξει.
Εγώ προσωπικά έχω ένα elgato hybrid συνδεδεμένο στο MAC και με firewire πάνω σε ένα Weiss DAC και παίζει απίστευτα.
Άσε που υπάρχουν Internetικοί σταθμοί, Swiss Radio Classic-Jazz etc που έχουν φανταστική μουσική. Όταν λέμε φανταστική το εννοούμε!
Μπορεις σε παρακαλω να ανεβασεις ενα λινκ ?
Ευχαριστω αλλα το λινκ που ζητησα απο τον Χιουστον ηταν για το elgato :ernaehrung004:
Εφέντη μ'.....:worshippy:
ναι εκπέμπει αλλά η ποιότητα του συγκεκριμένου δεν είναι καλή
θα σου κοστίσει μια παρουσίαση εσοτερικ μετά καφέ και γλυκό κουταλιού...:worshippy:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.