ΠΟΙΟ ΕΞΩΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ;

KalamarGiannis

AVClub Enthusiast
9 November 2006
1,252
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
ΚΟΥΒΑ, ΜΑΓΑΔΑΣΚΑΡΗ, ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΝΗΣΟΙ , ΧΑΜΕΝΑ ΝΗΣΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΩΝ ΩΚΕΑΝΩΝ, ΜΠΑΛΙ, ΙΝΔΙΑ, ΒΕΡΟΛΙΝΟ, ΠΡΑΓΑ, ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ, ΠΑΛΕΡΜΟ ΚΤΛ...
Που θα πηγαίνατε διακοπές μιας εβδομάδας τον Μάϊο; το κόστος ας κάνουμε ότι δεν το βάζουμε στην εξίσωση, ας μιλήσουμε για ευσεβείς πόθους!

δεκτές όλες οι απόψεις ,α λλά για να ...φτιαχτούμε λίγο όποιος έχει πάει στο μέρος που προτείνει ή έχει ακούσει από φίλους ή διάβασε γι'αυτό και το ονειρεύεται, ας μας πει 5 λόγια να μας κάνει συνκοινωνούς του πόθου του....
εγώ π.χ. είμαι αθεράπευτα ερωτευμένος με την Κούβα, αλλά υπάρχει νήμα για το νησί που τα είπαμε...

Ισλανδία, Σκανδιναβία, Ιρλανδία, από ψυχρά κλίματα.

Λατινική Αμερική, για πιο θερμά (εκτός κι αν βάλουμε μέσα και Άνδεις και Γη του Πυρός, οπότε έχουμε λίγο απ' όλα).

...και διαβάζω τώρα τα ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ, για τους εκπληκτικούς πολιτισμούς που αφήσαν μεγαλιθικά αριστουργήματα στις Άνδεις, που προηγήθηκαν των ΙΝΚΑΣ και δεν ξέρουμε τίποτα γι'αυτούς...
από ψυχρά κλίματα θα διάλεγα Δανία γιατί είναι τρομερές οι περιγραφές για τις γυναίκες....

Το Βερολίνο είναι μεγάλο απωθημένο. Εμένα μου αρέσει γενικότερα το αστικό τοπίο, οπότε τα Μπαλι, Άνδεις κλπ με αφήνουν λίγο αδιάφορο. Εναλλακτικά Κάννες, τώρα που έχουμε και το φεστιβάλ εκεί...

νομίζω ότι ο Μαυρίκιος δεν είναι Άγιος...είναι σκέτος;
κατά τα λοιπά λεέν είναι μόνο μια παραλία χωρίς πουθενά να πας, και αυτό το βρίσκω και στη Σιθωνία...

νομίζω ότι ο Μαυρίκιος δεν είναι Άγιος...είναι σκέτος;
κατά τα λοιπά λεέν είναι μόνο μια παραλία χωρίς πουθενά να πας, και αυτό το βρίσκω και στη Σιθωνία...

Ποιός είναι μια παραλία, ο Μαυρίκιος??(Όντως δεν είναι Άγιος)

Λοιπόν το γαμήλιο ταξίδι μου ήταν εκεί....δεν μπορούν τα λόγια να περιγράψουν τα συναισθήματα που νιώθεις πατώντας σε ένα νησί που έχει...

ΟΜΟΡΦΙΑ, πανέμορφες παραλίες, απίστευτοι καταράκτες, φοβερό πράσινο, απίστευτα τοπία εναλλαγών(ηφαίστεια μαζι με τροπικα δάση)

Μίξεις διαφόρων λαών, ινδοί, καθολικοί, χριστιανοί, μωαμεθανοί. Να ζούν όλοι μονιασμένοι, χωρίς ίχνος εγκληματικότητας(τα ποσοστά είναι στο 0,0κάτι), να βλέπω σε παραλίες οι άσπροι να φυλάνε τα παιδιά των μαύρων και αυτά να παίζουν με τα παιδάκια των κιτρίνων....απιστευτοι άνθρωποι.

Κάθε Παρασκεύη έχουν σαν έθιμο μόλις τελειώνουν τις δουλειές τους να πέρνουν τις σκηνές τους και να πηγαίνουν 3ημερο στις παραλίες με κιθάρες κλπ και φωτίτσες.

Τα ζήσαμε όλα αυτά μένωντας στο Hilton που ήταν απίστευτο, αλλα θα ξαναπάμε σίγουρα(αν όχι για μόνιμα), να το ζήσουμε και απο πιο γήινα καταστρώματα...!!

Όποιος μπορέσει μια φορά στην ζωή του να πάει.....:grinning-smiley-043

αγγλια...

15 μερες με μια συνδρομη

sky HD... :flipout:

περα απο την πλακα και σπιτι μου διακοπες δε με χαλαει.

Το Βερολίνο είναι μεγάλο απωθημένο. Εμένα μου αρέσει γενικότερα το αστικό τοπίο, οπότε τα Μπαλι, Άνδεις κλπ με αφήνουν λίγο αδιάφορο. Εναλλακτικά Κάννες, τώρα που έχουμε και το φεστιβάλ εκεί...

Φώτη, μια χρονιά πρέπει να κάνουμε ένα τουρ.

Λος Άντζελες, Σάντανς, Βερολίνο, Κάννες, Βενετία...

Όλα τα σινεφεστιβάλ του κόσμου!

Φώτη, μια χρονιά πρέπει να κάνουμε ένα τουρ.

Λος Άντζελες, Σάντανς, Βερολίνο, Κάννες, Βενετία...

Όλα τα σινεφεστιβάλ του κόσμου!

Στέργιε, αυτό όντως θα πρέπει να γίνει κάποια στιγμή. Και ας ξεκινήσουμε από τα κοντινά πρώτα: Κάννες, Βενετία, Βερολίνο. Πάντως το Σεπτέμβριο σε περιμένω για τις νύχτες πρεμιέρας.

Για ώπα λίγο ρε παιδιά..

Η αλλάξτε τον τίτλο του θρεντ ή αλλάξτε προορισμούς.
Θα με τρελλάνετε όλοι μαζί ή ένας ένας ?:FSGSFGS4:

Από πότε το Βερολίνο,η Πράγα,η Βουδαπέστη, η Δανία κλπ είναι εξωτικοί προορισμοί ??????????????????????:grandpa:

Τεσπα μέχρι να αποφανθείτε, παίζει μια Μύκονος για την ώρα..:BDGBGDB55: :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: ΠΟΙΟ ΕΞΩΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ;

Βενεζουέλα...το'χω αποθημένο!!!

Μονο στο Μαρακαϊμπο, και μια βολτα για φωτος στους καταρακτες angel.

Κατα τα λοιπα, απλα, φρικη !!!

Στέργιε, αυτό όντως θα πρέπει να γίνει κάποια στιγμή. Και ας ξεκινήσουμε από τα κοντινά πρώτα: Κάννες, Βενετία, Βερολίνο. Πάντως το Σεπτέμβριο σε περιμένω για τις νύχτες πρεμιέρας.

Κι εγώ το Νοέμβριο για φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Μόνο να μην έχω καμιά εξεταστική γιατί αλλιώς...