xtreamer pro, egreat A-1080, HDX-BD1
xtreamer pro, egreat A-1080, HDX-BD1
το xtreamer pro παίζει ISO από δίκτυο.To xtreamer pro δεν τα παίζει από δίκτυο. Έχει πρόβλημα.
το xtreamer pro παίζει ISO από δίκτυο.
Ένας τύπος που το κάνει review στο πρώτο link λέει ότι τα blueray με true hd έχουν πρόβλημα από το δίκτυο. Είναι ακριβώς η περίπτωση μου γιατί και εγώ θέλω να παίζει από NAS. Ξέρει κανείς τίποτε γι αυτό; Κάνας ευτυχής κάτοχος να μας πει τη γνώμη του;
Ευτυχής κάτοχος είμαι το pro και όντως έχει θέμα με το ISO με TrueHD. Δεν βγάζει τον ήχο. Πιστεύω ότι σε επόμενο fw θα το διορθώσουν ή ελπίζω τουλάχιστον.
Βασικά TrueHD βγάζει μόνο με δομή bluray
Φυσικά μπορείς να κοιτάξεις προς egreat και HDX που από ότι ξέρω έχουν καλύτερη συμπεριφορά
Αν εννοείς να βγάλεις από το ISO τη δομή σε φακέλους τότε δε θέλει κάποια άλλη μετατροπή.
Αν εννοείς να βγάλεις από το ISO τη δομή σε φακέλους τότε δε θέλει κάποια άλλη μετατροπή.
Το dune (prime) δεν τα παιζει ?
Αυτό δεν είναι αρκετά πιο ακριβό από τα άλλα; Έχει νόημα (δηλαδή είναι τόσο καλύτερο);
Δεν ειμαι γνωστης φιλε επι των media player.
Το dune εχει και BR drive.
Κοστιζει 440 ευρω εδω, και δεν ξερω σε σχεση με τα αλλα, αν κατα τα λοιπα, ειναι χειροτερο ή καλυτερο.
συγνωμη αλλα αν ειναι να δωσει καποιοσ 440 για το dune γιστι να μην παρει ps3???
συγνωμη αλλα αν ειναι να δωσει καποιοσ 440 για το dune γιστι να μην παρει ps3???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.