Ποιο Media Player παίζει αρχεία ISO;

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Ποιο Media Player παίζει αρχεία ISO;

To xtreamer pro δεν τα παίζει από δίκτυο. Έχει πρόβλημα.
το xtreamer pro παίζει ISO από δίκτυο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιο Media Player παίζει αρχεία ISO;

το xtreamer pro παίζει ISO από δίκτυο.

Ένας τύπος που το κάνει review στο πρώτο link λέει ότι τα blueray με true hd έχουν πρόβλημα από το δίκτυο. Είναι ακριβώς η περίπτωση μου γιατί και εγώ θέλω να παίζει από NAS. Ξέρει κανείς τίποτε γι αυτό; Κάνας ευτυχής κάτοχος να μας πει τη γνώμη του;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιο Media Player παίζει αρχεία ISO;

Ένας τύπος που το κάνει review στο πρώτο link λέει ότι τα blueray με true hd έχουν πρόβλημα από το δίκτυο. Είναι ακριβώς η περίπτωση μου γιατί και εγώ θέλω να παίζει από NAS. Ξέρει κανείς τίποτε γι αυτό; Κάνας ευτυχής κάτοχος να μας πει τη γνώμη του;

Ευτυχής κάτοχος είμαι το pro και όντως έχει θέμα με το ISO με TrueHD. Δεν βγάζει τον ήχο. Πιστεύω ότι σε επόμενο fw θα το διορθώσουν ή ελπίζω τουλάχιστον.
Βασικά TrueHD βγάζει μόνο με δομή bluray

Φυσικά μπορείς να κοιτάξεις προς egreat και HDX που από ότι ξέρω έχουν καλύτερη συμπεριφορά

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιο Media Player παίζει αρχεία ISO;

Ευτυχής κάτοχος είμαι το pro και όντως έχει θέμα με το ISO με TrueHD. Δεν βγάζει τον ήχο. Πιστεύω ότι σε επόμενο fw θα το διορθώσουν ή ελπίζω τουλάχιστον.
Βασικά TrueHD βγάζει μόνο με δομή bluray

Φυσικά μπορείς να κοιτάξεις προς egreat και HDX που από ότι ξέρω έχουν καλύτερη συμπεριφορά

Μια ερώτηση ακόμη αν έχεις την ευγενή καλοσύνη. Αν αντιγράψεις ένα δισκάκι Bluray σε δομή bluray σε ένα σκληρό ή σε NAS πρέπει να κάνεις καμιά μετατροπή υποτίτλων ή τίποτα τέτοιο; Δεν θέλω να μπλέξω με αυτά, αν αντιγράφω απλώς το δισκάκι στο σκληρό είμαι ΟΚ;

Αν εννοείς να βγάλεις από το ISO τη δομή σε φακέλους τότε δε θέλει κάποια άλλη μετατροπή.

Αν εννοείς να βγάλεις από το ISO τη δομή σε φακέλους τότε δε θέλει κάποια άλλη μετατροπή.

Kαι τότε ....παίζει άψογα από NAS . ( Πρόβλημα έχει στην ISO μορφη. Την οποία παρεπιπτώντως ποτέ δεν κατάλαβα γιατί χρησιμοποιείται από όλους για αναπαραγωγή. Εγώ ξέρω ότι σε αυτή την μορφή περισσότερο "αποθηκεύουμε".....)

Μια απορία ακόμη για το μαραφέτι. Παίρνει εσωτερικά έναν σκληρό 2.5 SATA και έχει USB 2.0 για εξωτερικό σκληρό ή κατάλαβα λάθος;

Re: Απάντηση: Re: Ποιο Media Player παίζει αρχεία ISO;

Αυτό δεν είναι αρκετά πιο ακριβό από τα άλλα; Έχει νόημα (δηλαδή είναι τόσο καλύτερο);

Δεν ειμαι γνωστης φιλε επι των media player.

Το dune εχει και BR drive.
Κοστιζει 440 ευρω εδω, και δεν ξερω σε σχεση με τα αλλα, αν κατα τα λοιπα, ειναι χειροτερο ή καλυτερο.

Δεν ειμαι γνωστης φιλε επι των media player.

Το dune εχει και BR drive.
Κοστιζει 440 ευρω εδω, και δεν ξερω σε σχεση με τα αλλα, αν κατα τα λοιπα, ειναι χειροτερο ή καλυτερο.

συγνωμη αλλα αν ειναι να δωσει καποιοσ 440 για το dune γιστι να μην παρει ps3???

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιο Media Player παίζει αρχεία ISO;

συγνωμη αλλα αν ειναι να δωσει καποιοσ 440 για το dune γιστι να μην παρει ps3???

Οπως εγραψα και παραπανω, δεν ειμαι ειδικος στα media player, οποτε και δεν ξερω να σου απαντησω επακριβως.

Τουλαχιστον, οσο αναφορα την δικη μου περιπτωση, εχω ps3 (fat), το οποιο δεν αποκωδικοποιει τα HD φορμα ηχου, και δεν εχω ιδεα εαν παιζει διαφορα αρχεια (πχ .mkv, .iso)
Στην δικη μου επισης περιπτωση θα παρω ενα mediaplayer (dune prime μαλλον) για ενα δευτερο συστημα που εχω σπιτι.

το dune prime (με το BR player) κοστιζει κατω απο 300 (απ'εξω) + παιζει τα παντα απο αρχεια ηχου και εικόνας iso, folders και θεωρειται απο τους καλυτερους media players. Μαλιστα η DuNE βγαζει πολλα νεα players με τις ιδιες δυνατοτητες για ολα τα γουστα.

κατω απο 300 εξω ?
Απο που Φραγκισκο, ? στο pixmania κανει καπου 380-390 (με μεταφορικα)

Status
Not open for further replies.