Καλες ακροασεις,ποσο πηγε το μπομπινοφωνο αν επιτρεπεις;Yποθετω εχεις παρει καθαρη αλκοολη και απομαγνητιστη.Εγώ έκλεισα το AKAI GX-75 mkII σε πολύ καλή κατάσταση.
Και φυσικά έκλεισα κι ένα μπομπινόφωνο AKAI GX-630DB
Μπήκαμε στα βαθιά...
Καλες ακροασεις,ποσο πηγε το μπομπινοφωνο αν επιτρεπεις;Yποθετω εχεις παρει καθαρη αλκοολη και απομαγνητιστη.Εγώ έκλεισα το AKAI GX-75 mkII σε πολύ καλή κατάσταση.
Και φυσικά έκλεισα κι ένα μπομπινόφωνο AKAI GX-630DB
Μπήκαμε στα βαθιά...
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!Καλες ακροασεις,ποσο πηγε το μπομπινοφωνο αν επιτρεπεις;Yποθετω εχεις παρει καθαρη αλκοολη και απομαγνητιστη.
Ξέχασα να σου πω την τιμή, μου βγήκε 269+15(2 ταινίες σε μεταλλικό καρούλι)+65(μεταφ)=349Καλες ακροασεις,ποσο πηγε το μπομπινοφωνο αν επιτρεπεις;Yποθετω εχεις παρει καθαρη αλκοολη και απομαγνητιστη.
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!
Απομαγνητιστή δεν έχω πάρει. Έχει έναν στο eshop που έγραψα πιο πάνω, καμιά 50 .
Καθαρή αλκοόλη, πήγα χθες σε 2 φαρμακεία και μου είπαν ότι σε μικρά μπουκαλάκια δεν έχουν, μόνο κάτι μεγάλα για το εργαστήριό τους! Βέβαια δε ξέρω αν η αλκοόλη τους είναι αυτή που πρέπει. Να ψάξω αλλού;
Φίλε primare, πολύ κρίμα που σταμάτησε η maxell την παραγωγή...![]()
Με καθαρό οινόπνευμα ΔΕΝ κάνει! Μόνο με ισοπροπυλική αλκοόλη τα μεταλικά μέρη. Τα λαστιχένια, ΜΟΝΟ με σαπούνι ή ειδικό υγρό! Το παλίο μου ΑΚΑΙ 4000DS-mkII είχε 2 υγρά, ένα ΡΟΖ(rubber parts) και ένα ΜΠΛΕ(metal parts).O απομαγνητιστής θέλει πολλή προσοχή στην χρήση του. Αν δεν τον χρησιμοποιήσεις σωστά κινδυνεύεις να καταστρέψεις τις κεφαλές. Οπότε θα σου πρότεινα άστον. Καθάρισε απλώς τις κεφαλές και όλα τα σημεία που έρχονται σε επαφή με την ταινία (capstan, οδηγοί κλπ.) με μία μπατονέτα με βαμβάκι με καθαρό οινόπνευμα.
Τις ταινιες τις επαιξες;Συνηθως αυτες που ειναι μεσα στα καρουλια εχουν προβλημα.Αυτο που θελω να βρω ειναι τα sensing tapes ωστε να γυρναει αυτοματα η ταινια πλευρα οταν τελειωνει.Ξέχασα να σου πω την τιμή, μου βγήκε 269+15(2 ταινίες σε μεταλλικό καρούλι)+65(μεταφ)=349
Δε κατάλαβα την ερώτησή σου, ποιες ταινίες αν έπαιξα;Τις ταινιες τις επαιξες;Συνηθως αυτες που ειναι μεσα στα καρουλια εχουν προβλημα.Αυτο που θελω να βρω ειναι τα sensing tapes ωστε να γυρναει αυτοματα η ταινια πλευρα οταν τελειωνει.
Αυτες μεσα στα καρουλια εννοω.Δε κατάλαβα την ερώτησή σου, ποιες ταινίες αν έπαιξα;
Μάλλον αυτό που ψάχνεις (sensing tapes) είναι εδώ http://www.darklab-magnetics.de/darklab_webshop/index.htm πάνε στο "Reinigung" έχει κάτι "Schaltbandstreifen Conducting tape"
Μόνο για ψηφιακές πηγές; Δηλαδή αν συνδέσεις αναλογική θα έχεις αλλοίωση στην ποιότητα;Το δευτερο
Παιδία καλησπέρα μήπως έχει κανένας φίλος το Service manual του κασετόφωνου Akai GXc-570D ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.