Re: Ποιο ψυγειο να πάρω?
Είναι τι θα σου κάτσει.
Εγω εκανα το λάθος να αγοράσω Pitsos παρασυρόμενος από την προηγουμενη εμπειρία μας από την μαρκα αυτή (απροβληματιστα επι δεκαετίες). Οταν μου το παρέδωσαν είχε μια λακούβα στο πλαι (την οποία δυστυχώς δεν πρόσεξα κατά την παραλαβή). Οταν το εβαλα μπροστά ύστερα από λίγες ώρες, διαπίστωσα ότι κάνει απίστευτο θόρυβο, σαν καράβι. Περιττό να σας πώ ότι πέρασαν 5 μήνες απίστευτης ταλαιπωρίας για να καταφέρω το αυτονόητο, να μου το αντικαταστήσουν με νέο μιας και μου παρέδωσαν χτυπημένη συσκευή. Το κατάστημα ηλεκτρικών με έκανε μπαλάκι στην Πιτσος, και η Πίτσος στο κατάστημα ηλεκτρονικών για μήνες, γιατι κανείς δεν ήθελε να φορτωθεί το προβληματικό ψυγείο. Λες και θα τους κόστιζε πολύ η αντικατάσταση ενός πλαινού πανελ. Τελικά αντικαταστάθηκε με νέο όπου κι αυτό κάνει σαν καράβι βέβαια. Και μετρώντας με το ντεσιμπελόμετρο στο 1 μέτρο μετρούσα καμια 15ριά db πάνω από την ονομαστική τιμή. Η επόμενη σειρά υποτίθεται ότι βγηκε πιο αθορυβη, εγώ έμαθα να ζω με τον θόρυβο. Δυστυχώς δεν μπορουσα να πάω σε κάτι άλλο λόγω διαστάσεων (185x70x60). Απαράδεκτο για σύγχρονο ψυγείο, την στιγμή που άλλα ψυγεία στην οιγοκένεια 10 και 20 χρόνων ειναι εντελώς αθόρυβα. Αυτό που έχω να πώ, είναι μην εμπιστεύεστε τα τεχνικά χαρακτηριστικά, πάρτε κάτι που το έχει ακριβώς ίδιο κάποιος γνωστός σας και εμπιστεύεστε την μαρτυρία του.
Για τα Miele, συνάδελφος που είχε τετοιο, του κάηκε περισυ το ενα μοτέρ (ψυγείο πενταετίας) και του ζήταγαν τρελλά λεφτα για την επισκευή. Τα πήρε στο κρανίο και το πέταξε, κι αγορασε με λίγα χρηματα παραπάνω ενα LG. Γενικώς δεν αξίζει να δίνεις πολλά λεφτά για να πληρωνεις brand name..