Ποιό Upscale DVD προτείνετε ;

Re: Απάντηση: Ποιό Upscale DVD προτείνετε ;

το DV - 400αρι

το ΠΙΟΝΕΕΡ τι λεει βρε παιδια ;;;;;;

το βρηκα στη Γερμανια στα 110 ευρω .......

απο τιμη ειναι 110 περιπου και στην στοα....αλλα για 40 ειπα ας παει το ..........παλιαμπελο και ετσι βρεθηκα με το 600

υ.γτωρα ειδα οτι εισαι στο GERMAN

Last edited:
Έχω δει μόνο τα DV-400/DV 600 και πιστεύω ότι για τα λεφτά τους είναι εξαιρετικά

Pioneer DV600 to exo kai apla eine fovero upscale se 1080p panta kai akoma kai se dvix to apotelesma pou pernis eine para poli kalo pezo se mia samsung lcd 46ra meso hdmi kai eime para poli efxaristimenos edo kai 3-4 mines pou to exo to mono provlima eine sta dvix me toys ypotitlous ala vgike ena fw kai fenonte kanonika tora dagoto file to 600ri

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιό Upscale DVD προτείνετε ;

1) Pioneer DV600
2) Sony DVP-NS78
3) Philips DVP5980

Αυτα ειχε αναφερει...

Εαν θα έπρεπε να αναφέρω και άλλο ένα είναι σίγουρο ότι Νο 1 στην προτίμησή μου είναι το Oppo 981

Το Sony DVP-NS78 υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους με καποιο (unofficial προφανως) firmware?

Το Panasonic S53EG τι λεει ?

Είμαι ανάμεσα σ’ αυτό και το Pioneer DV-400.

Ξέρει κανείς τις διαφορές DV-400 και DV-600 και αν αξίζει η διαφορά ?

Bart.

PS. Κλείνω περισσότερο προς το Panasonic επειδή θα συνδεθεί με μία Panasonic 32LX70F.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιό Upscale DVD προτείνετε ;

Εαν θα έπρεπε να αναφέρω και άλλο ένα είναι σίγουρο ότι Νο 1 στην προτίμησή μου είναι το Oppo 981

H προσωπική μου άποψη είναι ότι το Oppo 981 είναι ΚΟΡΥΦΗ.

Έχω δει το 981 στα 1080p και μου έπεσε το σαγόνι.

Το 981 στα 1080p προσωπικά δεν το θεωρώ ένα απλό DVD Upscale.
Η σύγκριση του μπορεί να γίνει χωρίς υπερβολή με ΒR ps3 και να του ΒΓΑΛΕΙ ΓΛΩΣΣΑ.

Ο scaler που φοράνε να μοντέλα της Oppo (Faroudja) είναι φανταστικός.

Επίσης πολλή σημαντικό είναι η πολλή καλή υποστήριξη της εταιρίας.
Βγάζουν συχνά Firmware.

Βέβαια όπως κάθε καλό προϊόν και ακριβό.
Αλλά προσωπικά για εμένα αξίζει μια τέτοια επένδυση να με συντροφεύει ώσπου να καταλήξουν τα HD & BR.

Το oppo 981 που μπορεί να το βρει κάποιος στη Θεσ/νίκη και πόσο στοιχίζει?

Απάντηση: Re: Ποιό Upscale DVD προτείνετε ;

Το oppo 981 που μπορεί να το βρει κάποιος στη Θεσ/νίκη και πόσο στοιχίζει?

Τα χαρακτηριστικά του δες τα από εδώ.
http://www.oppodigital.com/dv981hd/dv981hd_index.html

Η τιμή είναι στα 260€ όπως είπε και ο ilias για το 981
και για το μικρότερο το 971 220€.

Εγώ τα παρήγγειλα από τον αντιπρόσωπο της Ελλάδας
http://oppohellas.blogspot.com

σε άλλο forum διάβασα ότι μόλις βγήκε και το 980,ξέρετε κάτι γι'αυτό?Εγώ έχω το philips 963SA με dcdi της faroudja και παρήγγειλα τώρα την 42pfl9732,μήπως ξέρετε πως πρέπει να συνδεθούν,γιατί το 963 δεν έχει hdmi κι αυτός είναι ο λόγος που θέλω να πάρω το dv600 ή το oppo.Πιστεύω πάντως ότι το 963 δεν θα δίνει 1080p ή κάνω λάθος?

Απάντηση: Re: Ποιό Upscale DVD προτείνετε ;

σε άλλο forum διάβασα ότι μόλις βγήκε και το 980,ξέρετε κάτι γι'αυτό?Εγώ έχω το philips 963SA με dcdi της faroudja και παρήγγειλα τώρα την 42pfl9732,μήπως ξέρετε πως πρέπει να συνδεθούν,γιατί το 963 δεν έχει hdmi κι αυτός είναι ο λόγος που θέλω να πάρω το dv600 ή το oppo.Πιστεύω πάντως ότι το 963 δεν θα δίνει 1080p ή κάνω λάθος?

Λοιπόν το καινούργιο μοντέλο της Oppo 980 θα έχει extra USB
αλλά το βασικό μειονέκτημα είναι ότι δεν θα υπάρχει το Faroudja
Κατά την γνώμη όλη η δουλειά εκεί είναι.

Στο πώς θα συνδεθεί, αν η ερώτηση σου είναι αν διαθέτη HDMI, η απάντηση είναι βεβαίως ναι.
Αν ρώτησες κάτι άλλο συγνώμη αλλά δεν το κατάλαβα.