Ποιό Upscale DVD προτείνετε ;

παιδιά,να κάνω μια ερώτηση off topic αλλά δεν ξέρω που να την κάνω και δεν αξίζει να ανοίξω thread γι'αυτήν.Θέλω να συνδέσω το DVDWRITE μου (SONY RDR-HX910) με την 42PFL9732 που θα παραλάβω σε λίγες ημέρες.Με τι καλώδιο να το συνδέσω στην tv για καλύτερη εγγραφή,Component,SVGA ή SCART;Μόνο για εγγραφή από την tv με ενδιαφέρει γιατί για player θα έχω το DV-600 με HDMI.

Re: Απάντηση: Re: Ποιό Upscale DVD προτείνετε ;

Λοιπόν το καινούργιο μοντέλο της Oppo 980 θα έχει extra USB
αλλά το βασικό μειονέκτημα είναι ότι δεν θα υπάρχει το Faroudja
Κατά την γνώμη όλη η δουλειά εκεί είναι.

Στο πώς θα συνδεθεί, αν η ερώτηση σου είναι αν διαθέτη HDMI, η απάντηση είναι βεβαίως ναι.
Αν ρώτησες κάτι άλλο συγνώμη αλλά δεν το κατάλαβα.

Το πως θα συνδεθεί αναφερόταν στο 963SA το οποίο δεν έχει HDMI αλλά Progressive της Faroudja.Μάλλον με component, θα έχει όμως αντίστοιχη εικόνα με το DV-600 που τελικά πήρα;

παιδιά,να κάνω μια ερώτηση off topic αλλά δεν ξέρω που να την κάνω και δεν αξίζει να ανοίξω thread γι'αυτήν.Θέλω να συνδέσω το DVDWRITE μου (SONY RDR-HX910) με την 42PFL9732 που θα παραλάβω σε λίγες ημέρες.Με τι καλώδιο να το συνδέσω στην tv για καλύτερη εγγραφή,Component,SVGA ή SCART;Μόνο για εγγραφή από την tv με ενδιαφέρει γιατί για player θα έχω το DV-600 με HDMI.

Off topic απάντηση και συγγνώμη:
Φίλε lynyrd,
Η σύνδεση είναι γιά να βλέπεις ή γιά να γράφεις ;Αλήθεια τι; Τον tuner της TV; Αν είναι το δεύτερο και έτσι όπως το λες ,τον ψηφιακό tuner , μάλλον εννοείς, τότε μόνο από SCART μπορείς να πάρεις εικόνα! Οι άλλες συνδέσεις δεν είναι έξοδοι από TV!

δηλαδή με component δεν μπορώ να γράψω στον σκληρό του DVDWRITE,από την tv είτε από το αναλογικό είτε από το ψηφιακό tuner της;

Γειά σου και πάλι lynyrd,
Ας μας συγχωρήσουν οι υπόλοιποι γιά το off topic! Η σύνδεση component σε κάθε τηλεόραση είναι υποδοχή εισόδου εικονοσήματος και μόνο, ενώ η αντίστοιχη στο DVD/HDD recorder είναι έξοδος. Επομένως η ροή εικόνας στη σύνδεση component είναι μονόδρομος από τον recorder προς την τηλεόραση, και βέβαια την χρησιμοποιείς για να βλέπεις τι παίζει το DVDWRITE σου. Απ´ ότι ξέρω μόνο σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις (studio παραγωγής) υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής σήματος YCrCb.
Επομένως η μόνη αμφίδρομη δυνατότητα που έχουμε οι "οικιακοί καταναλωτές" είναι η σύνδεση SCART. Αν το μηχάνημα σου δέχεται και σήμα RGB και το βγάζει βέβαια η τηλεόραση είναι το καλύτερο που μπορείς να περιμένεις!

Σ'ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και συγνώμη σε όλους για το off topic

Μάλλον έκανα βλακεία και πήρα ένα dvd player της Samsung με progressive scan, Και νόμιζα οτι ήταν upscaling. Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ αυτών των δύο? Θα δώ καλύτερη ποιότητα με το upscaling? H τηλεόραση μου είναι HD ready