Ποιο ξενοδοχειο στο Παρισι;

Μαγκες, στην Disneyland θα παω οταν κανω παιδια.
Τωρα λεω να επικεντρωθω στην Πολη του Φωτος...
Αλλες προτασεις εκτος απο του Μιχαλη (thanx Mike!) ?

Γιου αρ γουέλκαμ. Πάντως στο Concorde έμεινα 6 ημέρες Τάκη και είναι καρακέντρο. Αν δείς την ιστοσελίδα τους οι φωτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Βασικό είναι πράγματι να είσαι κοντά στο μετρό.

Από κεί και πέρα σίγουρη λύση είναι πάντα τα Marriott (έχεις κάποια στην λίστα του πράκτορά σου) αφού τα δωμάτια και οι υπηρεσίες δεν διαφέρουν από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο.

Μακριά από τα Hilton αν δεν γνωρίζεις μετά βεβαιότητος το συγκεκριμένο που θα επιλέξεις.

Και μην ξεχάσεις τις βασικές ατραξιόν, Moulin Rouge ή Crazy Horse!

Α ναι είχα μείνει τελευταία φορά σε ένα καλό πολύ κοντά στο Moulin Rouge (δεν θυμάμαι όνομα). Εκεί που τελειώνει ο δρόμος που είναι το Moulin Rouge και είναι κάτι πολυκινηματογράφοι κλπ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιο ξενοδοχειο στο Παρισι;

Να πιείς πολλά Kir Royal, να πας τουλάχιστον σε ένα καμπαρέ (προτείνω το Crazy Horse - αυτό είναι που σημαίνει αγαλματένια κορμιά - και ήμουν και γυναίκα και πήγα και μόνη μου!!) (ακόμα και αν πας με το έτερον ήμισυ εκεί ΠΡΕΠΕΙ να πάτε)

Αυτό είναι must...
icon14.gif

Εννοείται Μονμάρτη... δεν το συζητάω...
Μακάρι να σου κάνει καλό καιρό και να πάρεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ κάποιο ανοιχτό λεωφορείο να κάνεις το γύρο του Παρισιού.. Βραδάκι στο Καρτιέ Λατέν... Αν έχεις χρόνο και μια βολτίστα στην Εβραϊκη συνοικία... Κι αν σ' ενδιαφέρει αφιέρωσε κι ένα πρωινό να πάς Βερσαλλίες.

Μακάρι να μην σου βρέχει....

Παιδια ευχαριστω για τις πληροφοριες!
Περαν των προτεινομενων ξενοδοχειων, ειμαι ολο αυτια για προτεινομενα μερη!

Re: Απάντηση: Ποιο ξενοδοχειο στο Παρισι;

Disneyland δεν αξίζει ρε παιδιά. Ιδίως πάνω στις γιορτές. Ταλαιπωρία. Κάνει και πολύ κρύο εκεί. Τουλάχιστον 3-4 βαθμούς κάτω από ότι έχει στο Παρίσι.

Tι λες ρε ασχετε!!!!:BDBDG54:

Καλυτερο μερος απο την Disneyland στις γιορτες δεν υπαρχει.......μιλαμε για πανηγυρι.....Αμα ταλαιπωριεσαι και κρυωνεις παρε μια σομπα αγκαλια και κατσε στο κρεββατι σου να βλεπεις projection. :flipout::flipout:

μακριά από disneyland είναι πολύ μακρυά γιά οτιδήποτε.
προώθησα το θέμα σε ένα παριζιάνο φίλο μου.
Δυστυχώς εγώ δεν ξέρω γιατι όποτε παω, μένω στο σπίτι του...

Α, και αν πετύχεις καμιά Κυριακή πρωί καμιά λειτουργία στην Παναγία των Παρισίων θα πάθεις ζημιά με τον ήχο από το εκκλησιαστικό όργανο....
Δεν μου φεύγει από το μυαλό...

Βερσαλίες, Λούβρο, Αϊφελ, Ηλύσια πεδία, Μουσείο D'orse αν σας αρέσει η τέχνη κι ο Van Gogh, Notre-Dame.

Παιδια ευχαριστω για τις πληροφοριες!
Περαν των προτεινομενων ξενοδοχειων, ειμαι ολο αυτια για προτεινομενα μερη!

ΛΟΥΒΡΟ ΛΟΥΒΡΟ ΛΟΥΒΡΟ ΛΟΥΒΡΟ!!!!

Και μετά σίγουρα τη Notre Dame είναι πολύ dark αν σ αρέσει το είδος....

Το μουσείο των Ιμπρεσσιονιστών (Ορσέ)

Βόλτα νύχτα στο Σηκουάνα με ποταμόπλοιο

Σίγουρα να πας έστω και για καφέ στο George V

To Moulin Rouge δε μου άρεσε όσο το Crazy Horse προτείνω 1000% το δεύτερο.....

Σίγουρα την Sacre-Coeur (βασιλική)

Αν προφτάσετε να πάτε στις Βερσαλλίες.....

Και αν σας αρέσουν ποι υπαίθριες αγορές ή οι αντίκες έχει πάαααρα πολλά καταστήματα έξω από την πίσω έξοδο του Λούβρου.

Σίγουρα για ψώνια στις Galeries Lafayette αλλά και για να δείτε μερικές από τις πιο όμορφες όψεις του Παρισιού από πολύ πολύ ψηλά

Όσο για τον πύργο του Άιφελ.......μόνο για να δείτε το Παρίσι από ψηλά......

περιμενε Τακη εχουμε Λευτερη(Λεπτον) Ελενα Κ και Αννα που θα σε κανουν μαγκα ...ειδικα η Ελενα που ειναι και μονιμη κατοικος

θα σου εγραφα και εγω αλλα με καλυψε ο Τασος:flipout::flipout::flipout:

Α, και αν πετύχεις καμιά Κυριακή πρωί καμιά λειτουργία στην Παναγία των Παρισίων θα πάθεις ζημιά με τον ήχο από το εκκλησιαστικό όργανο....
Δεν μου φεύγει από το μυαλό...

Τάσο ΝΑΙ! Παρόλο που είμαι αυτό που λένε spiritual agnostic αυτό το πράγμα ήταν το κοντινότερο που μπορούσα να νιώσω σε θρησκευτικό συναίσθημα....αν εξαιρέσεις βέβαια το Δεύτερο Νόμο της Θερμοδυναμικής

Περπάτημα στα 2 νησάκια (Ιλ ντε... δε θυμάμαι) Απίστευτα ωραία και με γραφικά μπιστρό. Ετοιμάσου για πολύ περπάτημα. Δε συμφωνώ πως η βροχή θα σε σταματήσει. Θα είσαστε καλά ντυμένοι και με τις ομπρέλες σας, θα έχετε και κανέναν καλό χάρτη (και πόλης και μετρό) και... καλό περπάτημα! Αν δεν περπατήσεις, δε θα τη δεις την πόλη (ίσως η πιο όμορφη που έχω επισκεφθεί). Αν δε μιλάτε γαλλικά, μην ανησυχείς, μπορεί να μη μιλάνε άλλη γλώσσα αλλά είναι πολύ εξυπηρετικοί. Θα προσπαθήσουν έστω και με νοήματα να σε βοηθήσουν. Να πάρεις κανένα Μποζολέ να μας φέρεις. Θα είναι ο καιρός του.

Μπες να δεις το ξενοδοχείο που σου πρότεινα...

Εγώ τι να του προτείνω ρε Larry; Να μείνει στην Έλενα; :D

Σχετικά με το τι να δει, είναι μια ματαιότητα. Όσα και να δεις, ποτέ δεν θα είναι αρκετά, αλλά ό,τι και να δεις, δεν θα είναι ανάξιο λόγου.

Τάκη, πριν απο πολλά χρόνια είχα μείνει στο Hotel Napoleon, κοντα στην Αψίδα του Θριάμβου (Arc De Triomphe) και ήταν αψογο... Αλλά περισσότερα δε θυμάμαι να σου πώ....

Θυμάμαι όμως οτι έβλεπα την Αψίδα απο το παράθυρό μου !

Δε σου γράφω τι να επισκεφθείς/δεις γιατι ήδη με κάλυψαν οι υπόλοιποι ...

Μην ξεχασεις το δασος της Βουλονης (με ωμεγα?)
Χριστουγεννιατικα στο Παρισι ??