Ποιοι δεν θα πάνε διακοπές φέτος;

Re: Απάντηση: Ποιοι δεν θα πάνε διακοπές φέτος;

3 Αυγουστου με 3 Σεπτεμβριου καλα ειναι???χιχιχ
10 μερες Κεφαλλονια απο αυτες!

δε ντρέπεσαι λιγάκι, με τον πόνο μας παίζεις, δεν πειράζει όλα είναι δανεικά, εκεί που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θάρθεις :smash: :HTEHETH63: :bigcry:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιοι δεν θα πάνε διακοπές φέτος;

δε ντρέπεσαι λιγάκι, με τον πόνο μας παίζεις, δεν πειράζει όλα είναι δανεικά, εκεί που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θάρθεις :smash: :HTEHETH63: :bigcry:

Εσύ γιατί φωνάζεις??Αφού ο σκοπός είναι ιερός.Δευτερο παιδί(´παιδί στην Πελοπόννησο λένε μόνο τ´αγόρι´,που λέει και ο Ξυδακης,όχι εγώ:flipout: :flipout: )και μου θές και ξεστρατίσματα???:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιοι δεν θα πάνε διακοπές φέτος;

:operator:
Εσύ γιατί φωνάζεις??Αφού ο σκοπός είναι ιερός.Δευτερο παιδί(´παιδί στην Πελοπόννησο λένε μόνο τ´αγόρι´,που λέει και ο Ξυδακης,όχι εγώ:flipout: :flipout: )και μου θές και ξεστρατίσματα???:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Ταχω με μένα πως τα κατάφερα κατακαλόκαιρο, να πέσουνε τα γεννητούρια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιοι δεν θα πάνε διακοπές φέτος;

:operator:

Ταχω με μένα πως τα κατάφερα κατακαλόκαιρο, να πέσουνε τα γεννητούρια

Σε θέματα δικού σουπρογραμματισμού δεν μάς πέφτει λόγος.:BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Ποιοι δεν θα πάνε διακοπές φέτος;

λογω εργασιας ,εχω να παω καλοκαιρινες διακοπες .....22 χρονια !

-bye-

Στέλιο πλάκα μας κάνεις ?????

Μόλις γύρισα από μία υπέροχη εβδομάδα στην Πάρο. Διακοπές τέρμα μέχρι το Σεπτέμβρη οπότε μπορεί να κατηφορίσω ή για Κρήτη ή για Κύπρο. Πάντως Αύγουστο είμαι πάντα Αθήνα γιατί η πόλη είναι στα καλύτερά της (αυτό για να την σπάσω στον φίλο μας τον Πέτρο).

Δεν το έλεγες βρε Φώτη, την Τρίτη εκεί ήμουν !!!

Πήγα τελείως ξαφνικά, με σκοπό να κάτσω 2-3 μέρες για να ανοίξω και να καθαρίσω το σπίτι και... κόλλησα. Δεν ήθελα να φύγω και έκατσα άλλες 5 μέρες. Αν το ήξερα θα είχαμε φροντίσει να βρεθούμε. Που είχες πάει Παροικιά ή Νάουσσα;

Για μία βραδιά στη Νέα Χρυσή Ακτή... για δουλειά πήγα...

Re: Απάντηση: Re: Ποιοι δεν θα πάνε διακοπές φέτος;

Απο αυτή την Παρασκευή έως 24 Αυγούστου.Πηρα μιά πρόγευση το προηγούμενο Π-Σ-Κ.

....θα ηρεμήσουν λίγο και οι τετρομαγμένοι :flipout: :flipout:, ελπίζω να κατάλαβες, τι ακριβώς θέλω να πώ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιοι δεν θα πάνε διακοπές φέτος;

....θα ηρεμήσουν λίγο και οι τετρομαγμένοι :flipout: :flipout:, ελπίζω να κατάλαβες, τι ακριβώς θέλω να πώ

...ναι, αλλά μάλλον θα δημιουργηθούν νέοι... παραλιακοί

ελπίζω να μην ακούσουμε στις ειδήσεις γιά τίποτε τετρομαγμένους λουόμενους:flipout: :flipout: :flipout:

Καλές Διακοπές Σπύρο -bye-

Γειά σας Μάγκες.
Τα λέμε στίς 25/8.
Οσοι μείνουν πίσω γερά στίς επάλξεις.
Σίμο ειδικά πρός εσένα τίς θερμότερες ευχές για τον ερχομό τού δεύτερου διαδόχου.
Να πάνε όλα καλά.
Φιλούρες σε όλους.

:grinning-smiley-043 :ernaehrung004: :ernaehrung004: