Ποιοι δεν θα πάνε διακοπές φέτος;

Γειά σας Μάγκες.
Τα λέμε στίς 25/8.
Οσοι μείνουν πίσω γερά στίς επάλξεις.
Σίμο ειδικά πρός εσένα τίς θερμότερες ευχές για τον ερχομό τού δεύτερου διαδόχου.
Να πάνε όλα καλά.
Φιλούρες σε όλους.

:grinning-smiley-043 :ernaehrung004: :ernaehrung004:

Φίλε Σπύρο,
σου εύχομαι καλές διακοπές, ευχαριστώ για τις προσωπικές ευχές σου, ο διάδοχος θα είναι κι αυτός ένας ακόμη βάζελος:flipout: :flipout:
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, σε όλους, υπομονή στους υπόλοιπους , άϊντε να ελευθερωθούμε και εμείς οι πολιορκημένοι, αμάν αυτή η έξοδος αργεί :flipout: :flipout:

Μπορώ να βοηθήσω αν θες... :smash:

Πέρα από την πλάκα όμως, για την Έλενα το Παρίσι είναι καθημερινότητα. Μπορεί να έλεγε το ίδιο για εσένα αν έλεγες "κολλημένη στο Ναύπλιο φέτος"...

Πάντως δεν μπορείς να παραβλέψεις πως ο αναγκαστικός εγκλεισμός σε μια πόλη σαν το Παρίσι, σε μας φαντάζει σαν τα σήριαλ του τύπου ΟΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ...ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
Paris Umber alles!

Υ.Γ Αν υπήρχε πόλη παράδεισος, ποια πιστεύετε ότι θα ήταν?

Ζητώ συγνώμη από αυτούς που δεν θα πάνε διακοπές, αλλά ειναι το μόνο thread που μπορώ να σας χαιρετήσω ......

ΦΕΥΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ :ADFADF1: :ernaehrung004: -bye- -bye-

Τα λέμε μετά τις 20 ........

ρε άντε τράβα απο δω και μην παίζεις με τον πόνο μας!:furious3:

καλά να περάσεις φίλος:ADFADF1:

Re: Απάντηση: Ποιοι δεν θα πάνε διακοπές φέτος;

ρε άντε τράβα απο δω και μην παίζεις με τον πόνο μας!:furious3:

καλά να περάσεις φίλος:ADFADF1:

Ετσι!!!! 5 και απόψε που λένε ή ίσως και λιγότερο, αμάν πια έβγα ρε!!:guitarist:

Re: Απάντηση: Ποιοι δεν θα πάνε διακοπές φέτος;

Μετράω τις ώρες στην δουλειά για να φύγω.... ξεκινάει η αδειούλα μου σήμερα! :Banane0:

Επίσης!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλές Διακοπές σε όλους -bye-

Ερημώσαμε.
Εγω δεν ρώτησα ποιοι θα πάνε διακοπές.
Θα σας πω εγώ το χειμώνα που θα είμαι καθε μέρα στη θάλασσα.
Αμάν πια.
Αντε καλές διακοπές σε όλους.

Παιδιά φεύγω και εγώ σήμερα...Μην φανταστείτε τίποτα ιδιαίτερο.Στο χωριό μου θα πάω.

Να περάσετε όλοι καλά είτε φύγετε είτε μείνετε

Eki_65 όλα με το καλό και καλή λευτεριά

-bye-

Παιδιά εύχομαι καλές διακοπές σε όλους ,εγώ πάντως κράτησα και ημέρες για το χειμώνα ,άλλη φάση.....:grandpa:

d.f.

Απάντηση: Re: Ποιοι δεν θα πάνε διακοπές φέτος;

ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΡΕ!!!!

ΟΧΙ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ!!!!

8 και σημερα για την αδεια, 14 και σημερα για την αναχωρηση με προορισμο την Φολεγανδρο....

Καλο χειμωνα σε ολους!!!-bye-