ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ????

Re: Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ Μ

Δημήτρη, μετά απ' αυτό που έγινε υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που δεν θέλουν ούτε να ξανακούσουν για LG, όχι να αγοράσουν κιόλας (σωστά κατάλαβα ^lost; ) :flipout:
ηρεμα είπαμε... Μην μιλάτε πολύ.... μας ακούνε...

Σωστά, άκυρο. Αν και πιστεύω οι περισσότεροι θα πάμε σε W5500. Γαμώτο, αν και δεν την πολυπάω, τελικά η Sony είναι σταθερή αξία...

Κατάλαβαν όλοι τι πρέπει να κάνουν σήμερα; Να κοιτάξουν πίσω το ποστ μου!
Να γίνει απ' όλους μας (Σέρβις) το πολύ μέχρι την Δευτέρα!
Συντονιζόμαστε....

Ανοιγω αυτο το νημα με μοναδικο σκοπο να μαζευτουμε να δουμε ποσοι πραγματικα ειμαστε με προβληματικες τηλεορασεις.

Όλα τα μηνύματα που δεν αφορούν τον λόγο ύπαρξης του νήματος διεγράφησαν και επαναλαμβάνω ότι όποιος δεν έχει/βλέπει προβλήματα απλά δεν συμμετέχει.

Το νήμα θα ανοίξει πάλι σε 2-3 ώρες και θα παρακαλέσω από εδώ και στο εξής να ασχολείστε μόνο με τον συντονισμό των προσπαθειών σας.

Last edited:
Απάντηση: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

μετε που θα περασει ο τεχνικος το firm θα χρειαστη να μου δωσει καποιο χαρτι οτι υπαρχει βλαβη η οχι?

Πήρα και εγώ πριν λίγο το service και έδωσα τα στοιχεία να έρθουν για το firmware.Ο υπάλληλος ήξερε την περίπτωση, αλλά μου είπε οτι ο κάθε ένας ξεχωριστά πρέπει να το δώσει βλάβη να ερθουν σπίτι κτλ., όπως ακριβώς μας είπε ο φίλος dikemon. Ένα μεγόλο μπράβο και από εμένα για την προσπάθειά σου και υον χρόνο που σπατάλησες.

Τελικα αποδεικνυεται η δυναμη της θελησης...Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που παλεψαν σε αυτο που πιστεψαν...

και γω πηρα τηλ. τωρα ποτε θα ερθουν δεν ξερω. μου ειπε το παιδι πως θα με παρουν τηλ.....
μπραβο και απο μενα!:party:

Αφού έρθει ο τεχνικός . . ., αφού διαπιστωθεί το πρόβλημα . . . ,
τι να ζητήσουμε από τον τεχνικό να κάνει (απλώς να ενημερωσει τα κεντρικά
του οτι πράγματι υπάρχει πρόβλημα ή κάτι άλλο ?)
Περιμένω τεχνικό την Δευτέρα....
Στις μέχρι τώρα επαφές ολοί (της LG) ήταν πολυ ευγενικοί και εξυπηρετικοί
και αν τελικά δοθεί πιστωτικό σκέφτομαι την LH5000 (δεν έχει ακουστεί κάτι γι´αυτήν έτσι ?) .

Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

και αν τελικά δοθεί πιστωτικό σκέφτομαι την LH5000 (δεν έχει ακουστεί κάτι γι´αυτήν έτσι ?) .
Πάλι LG θα παρεις ???:grandpa:

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????Π

Πάλι LG θα παρεις ???:grandpa:

Σκέφτομαι είπα....
Αν δουλέυει σωστά δεν έχω πρόβλημα με την μάρκα.
Πιστέυω πως και η ίδια η εταιρία καταριέται την ώρα που
έριξε στην αγορά την LG7000.
Όπως σκεφτομαι και την W5500 αλλα και αυτή έχει πρόβλημα στο να δεχτεί
αναλογικά τον ήχο από PC.

Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

Αφού έρθει ο τεχνικός . . ., αφού διαπιστωθεί το πρόβλημα . . . ,
τι να ζητήσουμε από τον τεχνικό να κάνει (απλώς να ενημερωσει τα κεντρικά
του οτι πράγματι υπάρχει πρόβλημα ή κάτι άλλο ?)
Περιμένω τεχνικό την Δευτέρα....
Έτσι πράγματι θα γίνει, αλλά θα συαματήσω να λέω τα επόμενα μέχρι να έρθουν σε μένα ενημερώσω τα κεντρικά για όλους μας. Θα σταματήσω να λέω και τις κινήσεις μου γιατί μας διαβάζουν.... ένα ένα και στην ώρα του...τώρα πλέον μας ξέρουν μόνο από την ήρεμη κατάσταση και λίγο από την "χθεσινή ανάποδ(ιά)η τούμπα τους.... Get a life LG

Όλα τα μηνύματα που δεν αφορούν τον λόγο ύπαρξης του νήματος διεγράφησαν και επαναλαμβάνω ότι όποιος δεν έχει/βλέπει προβλήματα απλά δεν συμμετέχει.

Το νήμα θα ανοίξει πάλι σε 2-3 ώρες και θα παρακαλέσω από εδώ και στο εξής να ασχολείστε μόνο με τον συντονισμό των προσπαθειών σας.
Σε παρακαλώ από εδώ και πέρα να αφήνεις πάντοτε το νήμα ανοιχτό, προκειμένου να ακούγονται όλες οι απόψεις, τα γιουχαϊσματα και τέλος πάντων "οι καλοπροαίρετοι" να εκτίθενται ......
Όσο με προκαλούν τόσο με κάνουν και ασχολούμαι.....παρά τα δικά μου...

Re: Απάντηση: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

μετε που θα περασει ο τεχνικος το firm θα χρειαστη να μου δωσει καποιο χαρτι οτι υπαρχει βλαβη η οχι?
Σ'εχω διαβάσει από την πρώτη στιγμή. Περίμενε! Με δικό μου PM Θα σε ενημερώσω.. δεν σε ξέχασα...

Last edited:
Σε παρακαλώ από εδώ και πέρα να αφήνεις πάντοτε το νήμα ανοιχτό, προκειμένου να ακούγονται όλες οι απόψεις, τα γιουχαϊσματα και τέλος πάντων "οι καλοπροαίρετοι" να εκτίθενται ......
Όσο με προκαλούν τόσο με κάνουν και ασχολούμαι.....παρά τα δικά μου...

Φίλε Δημήτρη, υπάρχουν τουλάχιστον άλλα δύο νήματα που αφορούν την LG7000 και που ο καθένας μπορεί να γράφει την γνώμη του για την τηλεόραση. Αυτό το νήμα αφορά την προσπάθεια σας να οργανωθείτε και δεν πρόκειται να επιτρέψω εκθέσεις ιδεών που αποπροσανατολίζουν.

Φίλε Δημήτρη, υπάρχουν τουλάχιστον άλλα δύο νήματα που αφορούν την LG7000 και που ο καθένας μπορεί να γράφει την γνώμη του για την τηλεόραση. Αυτό το νήμα αφορά την προσπάθεια σας να οργανωθείτε και δεν πρόκειται να επιτρέψω εκθέσεις ιδεών που αποπροσανατολίζουν.
OK! Σωστό και αυτό που λες... ας είναι! Πάντως σ' ευχαριστώ, είσαι πράγματι συντονιστής!!!

Eτσι ειναι Γιωργο, γιατι βλεπω περιεργα πραγματα, και με πιανει το "πρακτορικο" μου...
Εΰχαριστουμε.