Ενημερώνω το φορουμ για την δική μου περίπτωση:
Σήμερα το πρωι ηρθε στο χωρο μου ο εξουσιοδοτημενος τεχνικος της LG
.
(Είχα πάρει τηλ στα κεντρικα την Παρασκευή , δηλωσα την βλάβη, ανέφερα ότι ειμαι ένας από τα 21 ατομα του κ. Κέμου που εχει μιλησει στην εταιρια σχετικα με το πρόβλημα, τους έδωσα και τα δικά μου στοιχεία , και μου εδωσαν το τηλ του εξουσιοδοτημενου αντιπροσωπου της περιοχης μου για να τον παρω να κλείσουμε ραντεβού για την αναβάθμιση του firmware)
Επειδή μένω σε επαρχία (νησι), μου ειπε ότι ειμαι ο πρώτος με αυτο το μοντελο τηλεορασης στην περιοχή μου και ότι δεν εχει καποιον άλλον που να εχει παραπονεθει ακομα.... ( Εχω την 47LG7000 )....:grandpa:
Στο δια ταυτα λοιπόν:
Περάσαμε το firmware
3.24 ( το οποιο όπως ισχυριστηκε ειναι το πιο καινουργιο και του το εστειλε η LG το Σάββατο το πρωί..... Μάλιστα μου είπε ότι οι οδηγίες εγκατάστασής του ηταν ακομα στα Κορεάτικα, που σημαινει ότι δεν προλαβαν ακομα να το μεταφρασουν στα Αγγλικά από την εταιρία).... (πριν η δικη μου ειχε μεσα το 3.09 νομιζω....)
Λογω του οτι δεν εφερε μαζι του καποιο αλλο εξοπλισμο να δοκιμασει την αποδοση, και επειδή βιάζονταν να φυγει για να παει σε καποιο άλλο πελάτην που είχε βλάβη, μου ειπε να τεσταρω την τηλεοραση μονος μου με ό,τι υλικό ειχα δοκιμασει και πριν και να τον ξαναπαρω τηλ εντος 1-2 ημερών για να του πω αν το πρόβλημα παραμένει και να ξαναπαρασει για την τελική ετημηγορία! )
Μεχρι στιγμης ΔΕΝ ειχα πολυ χρονο να την δοκιμασω ακομα, μιας και δουλευω πρωινος μεχρι το απογευμα (σημερα καθυστερησα να παω στη δουλεια λογω του τεχνικου),
παρατηρησα μονο καποια βασικά πράγματα που θα ηθελα να διαβασετε και να σχολιασετε:
- Δεν παρατηρησα καποια δραστικη αλλαγη στον τροπο λειτουργιας της τηλεόρασης ... Η καθυστερηση του ηχου 1sec στην αλλαγη καναλιων ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...
- Δεν αλλαξε κατι στον τροπο αποκρισης του τηλεκοντρόλ (καποιες φορες δεν αποκρινεται αμεσα και θελει να ξαναοατησω καποιο πληκτρο για να δεχθει την εντολη)
- ΟΛΕΣ οι ρυθμισεις που ειχα κανει σε εικονα, μενου, ευρεση καναλιών, κλπ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ όπως ήταν... Κανονικά ΔΕΝ θα έπρεπε να μηδενιστουν μετα την αλλαγη του λογισμικού και να επανέλθει η τηλεόραση στις αρχικες της ρυθμισεις που ειχε όταν την ξεπακετάρισα ???
Δεν εκανα ακομα δοκιμες με demo και Blu-ray σε 1080p/24 αλλα θα κανω το απογευμα για να δω αν παραμενουν τα γνωστά σπασιματάκια στην εικόνα....
Θέλω να ακουσω εντυπώσεις και απο τους υπόλοιπους απο εσας όταν θα γινει η αναβαθμιση για να δουμε πως θα συνεχισουμε απο εδω και περα...
Πάντως, εμενα μου μυριζεται ότι η αναβαθμιση αυτη ηταν απλα ενα firmware που βγηκε απο την εταρια για να ισχυριστουν ότι κατι βελτίωσαν, ενω στην ουσία ειναι σαν καποια ενδιαμεσα firmware που βγαζει κατα καιρους η Σονυ για το PS3, τα οποία ΔΕΝ βελτιώνουν κάτι σημαντικό!