ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ????

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 70

κεντρο της Ελλαδος ε; εγω λεω να βρεθουμε στο κεντρο των Χανιων!! μου ειναι πιο ευκολο(μονο για μενα το ξερω!) ειναι πολυ δυσκολο να ανεβω.
αν δεν με δει ο μπεμπης εστο για λιγο παθενει μπαμπακιαση και φωναζει ''μπα μπα μπα μπαααααααα!! δεν μπορω να του στερηθω!:bigcry::bigcry:
Μαζί μ' αυτόν να έρθεις (συν γυναιξι και τέκνοις...) έτσι θα περάσεις πιό ευχάριστα. Βάλε τα εισητήρια, διαμονή και εγώ την διατροφή, αυτό θα ισχύσει σε όλους..... Πάρε μια δόση της πρότασής μου... (Μετέωρα, Ασπροπόταμος, Περτούλι, Ελάτη, Τρίκαλα -Τιτσάνης - Σακαφλιάς). Ετοιμάσου...

πια εισητηρια; εχω δικο μου κοτερο. αλλα και παλι ειναι δυσκολο να ερθω. καλα κατσε να τελειωσουμε με τις tv κια θα δουμε.

Εμενα παιδια την εχει το τοπικο σερβις Λειβαδιας απο τις 28/5 κ δεν εχω καμια ενημερωση απο αυτους..
Αντιθέτως την 1/6 με πηρε η δεσποινις με τις ερωτησεις εξυπηρετησης κλπ κλπ,ξερετε ποια&της ειπα οτι την εχω δωσει στο σερβις κ οτι ειμαι στην λίστα του κ.Κέμου..
Της διευκρινησα οτι το μονο που θα δεχτω θα ειναι ΜΟΝΟ εκδοση πιστωτικου,απο την στιγμη που ηδη πηραν τοσα ατομα&οι αναβαθμισεις-αλλαγες πλακετας ειναι δωρο-αδωρον..
Αυτα..
Αυριο παω απο εκει να τους πω τι θα γινει με το πιστωτικο...και οχι φυσικα τι θα γινει με την τηλεοραση...

Σωστός!
Μακάρι να βρεθείς ...πιστωμένος. -bye-
Αντίθετα με μένα παιδιά.
Επειδή – όπως ανέφερα και παραπάνω – κρίνω ότι δεν αξίζει όλη αυτή η ταλαιπωρία για να συνδέσω …κάποτε σε κάποια θύρα hdmi ένα player που θα παίζει αψεγάδιαστα αυτά τα μοδάτα δισκάκια που τα βάφτισαν blu ray, βγαίνω από τη λίστα χωρίς να ζητήσω να πάρω πιστωτικό και κρατάω την τηλεόραση επειδή με ικανοποιεί όπως έχει, σε σχέση πάντα και με την ελκυστική τιμή που τη βρήκα.

Last edited:
Εκτιμώ πάντως ότι μέχρι εδώ που έφτασα συνέβαλα στο στόχο, δηλαδή να ενισχύσω την ομάδα με τη συμμετοχή μου, ώστε να πιέσουμε ακόμα περισσότερο την LG για να βοηθηθούν τουλάχιστον όσοι από μας δεν αντέχουν να ζουν με το συγκεκριμένο πρόβλημα. Το οποίο πρόβλημα έχει να κάνει με τις συνδέσεις σήματος 1080p σε θύρες hdmi (το λέω γιατί διαπίστωσα ότι – όσο κι αν φαίνεται περίεργο – πολλοί εντός και εκτός νήματος δεν ξέρουν καν για τι πρόβλημα μιλάμε)...

(Και λίγο off topic, με συγχωρείτε φαντάζομαι...)
...Πληροφοριακά αναφέρω – επειδή ίσως ενδιαφέρει κάποιους – ότι το συγκεκριμένο “full HD” σήμα (1080p), όποτε χρειάζεται το δίνω απ’ το laptop μέσω vga και η LG7000 το παίζει άψογα. Και μάλιστα, στα μάτια μου τουλάχιστον, χωρίς έκπτωση στην ποιότητα εικόνας σε σχέση με την αντίστοιχη σύνδεση μέσω hdmi (το λέω αυτό γιατί έπαιξα μέσω hdmi τα ίδια αρχεία από άλλο laptop, μεταξύ των οποίων και τα ...διάσημα "πλακάκια" του Ζαφείρη).

Τέλος πάντων… Οι εξελίξεις έχουν έτσι κι αλλιώς δρομολογηθεί – ορθώς – για επιστροφές τηλεοράσεων, αφού δεν γίνεται απ’ ό,τι φαίνεται διόρθωση των συσκευών.
Καλή συνέχεια (...και επιτυχία) σε όσους περιμένουν – και επιμένουν για – πιστωτικά τιμολόγια.

Την πήραν και περιμένω ειδοποίηση απο την LG....( για το πιστωτικό?)

πήγα σήμρα απο το σέρβις.
Ακολουθεί γαργαλιστικός διάλογος....
Ο κυριος αρχικα με υφος χιλιων καρδιναλίων,μου λέει:
-"η τηλεόραση είναι εντάξει".
-Όταν λέτε εντάξει τι εννοείτε του απαντάω?
-τη φτιάξαμε λέει.
-γιατι τι είχε του λέω?(δεν με ρωτησαν οταν την πήραν ουτε ειχα μιλησει μαζι τους)
-ειχεεεε....αναβαθμιση ηθελε ενταξει τωρα.
-ποιο firmwire περασατε?
-τοοοοο 1.24. ή 1.27(??????!!!!)
-το 3.24 εννοειτε λέω.
-οχι το 1.24,ξερω τι σας λέω,αλλο ειναι αυτό.
-ναι αλλα ποιο πρόβλημα διορθωσατε αφου δεν σας ειχα πει!
....(παύση)
-η επισκευη έχει κλείσει απο εμας απλα δεν προλάβαμε να σας φέρουμε την τηλεόραση,δεν ξερω τι λέτε εσεις για προβλημα.
-Με συγχωρειτε αλλα η επίσημη LG εχει γνώση του προβλήματος εχει εκδοσει ηδη πιστωτικο,ειμαστε 30 ατομα σε μια λιστα,
οι μισοι εχουν πάρει πιστωτικο,καμια αναβαθμιση κ καμια αλλαγη πλακετας δεν εφερε λύση,πως μου λέτε λύθηκε το πρόβλημα με τα σπασιματα στην εικόνα?
Εκει αλλαξε λίγο ύφος...ψαχτηκε κάπως..μου λέει με τι υλικο παίξατε το blue-ray κλπκλπ,και καταλήγει.
-να φερετε εδω το player που έχετε&να δούμε αν λύθηκε το πρόβλημα&αν εχει καν πρόβλημα,
αν πληρεί τις προδιαγραφές που λέει η tv κ μετα κάνουμε τις απαραίτητες κινήσεις..
-Εχω PS3,θα το φέρω την Τρίτη και θα σας δείξω τα προβλήματα της τηλεόρασης,εντάξει?
-Εντάξει κανενα πρόβλημα.

Και εκει χαιρετησα κ εφυγα..
ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ???

κ.Κέμο μήπως πρέπει να επιληφθείτε της καταστάσεως,εγω δεν κουβαλαω PS3&καλωδια για να τους αποδειξω το ηδη αποδεδειγμένο!!!
Δεν μου ειναι δύσκολο αλλα οχι ρε γμτο δλδ!!

Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

πήγα σήμρα απο το σέρβις.
Ακολουθεί γαργαλιστικός διάλογος....
Ο κυριος αρχικα με υφος χιλιων καρδιναλίων,μου λέει:
-"η τηλεόραση είναι εντάξει".
-Όταν λέτε εντάξει τι εννοείτε του απαντάω?
-τη φτιάξαμε λέει.
-γιατι τι είχε του λέω?(δεν με ρωτησαν οταν την πήραν ουτε ειχα μιλησει μαζι τους)
-ειχεεεε....αναβαθμιση ηθελε ενταξει τωρα.
-ποιο firmwire περασατε?
-τοοοοο 1.24. ή 1.27(??????!!!!)
-το 3.24 εννοειτε λέω.
-οχι το 1.24,ξερω τι σας λέω,αλλο ειναι αυτό.
-ναι αλλα ποιο πρόβλημα διορθωσατε αφου δεν σας ειχα πει!
....(παύση)
-η επισκευη έχει κλείσει απο εμας απλα δεν προλάβαμε να σας φέρουμε την τηλεόραση,δεν ξερω τι λέτε εσεις για προβλημα.
-Με συγχωρειτε αλλα η επίσημη LG εχει γνώση του προβλήματος εχει εκδοσει ηδη πιστωτικο,ειμαστε 30 ατομα σε μια λιστα,
οι μισοι εχουν πάρει πιστωτικο,καμια αναβαθμιση κ καμια αλλαγη πλακετας δεν εφερε λύση,πως μου λέτε λύθηκε το πρόβλημα με τα σπασιματα στην εικόνα?
Εκει αλλαξε λίγο ύφος...ψαχτηκε κάπως..μου λέει με τι υλικο παίξατε το blue-ray κλπκλπ,και καταλήγει.
-να φερετε εδω το player που έχετε&να δούμε αν λύθηκε το πρόβλημα&αν εχει καν πρόβλημα,
αν πληρεί τις προδιαγραφές που λέει η tv κ μετα κάνουμε τις απαραίτητες κινήσεις..
-Εχω PS3,θα το φέρω την Τρίτη και θα σας δείξω τα προβλήματα της τηλεόρασης,εντάξει?
-Εντάξει κανενα πρόβλημα.

Και εκει χαιρετησα κ εφυγα..
ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ???

κ.Κέμο μήπως πρέπει να επιληφθείτε της καταστάσεως,εγω δεν κουβαλαω PS3&καλωδια για να τους αποδειξω το ηδη αποδεδειγμένο!!!
Δεν μου ειναι δύσκολο αλλα οχι ρε γμτο δλδ!!
Θα το κάνω αμέσως την Τρίτη το πρωί. Στείλε μου το τηλ του σέρβις και από τις 7.30π.μ. την Τρίτη θα είμαι σε εγρήγορση. Μην ανησυχείς! Τι blu και μ..κιες..Θα τα πούμε και τηλ/κώς.

Καλημέρα καλή εβδομάδα κ απο εμένα..
Σήμερα θα δώσω τα στοιχεία στον κ.Κέμο με πμ,αυριο περιμένω εξελίξεις..
Ήρεμα κ απλά όπως αρμόζει της περιστάσεως..

1)Ζ.Ζαφειριδης 47lg 6000: Πιστωτικό
2)jpaudio, Γιάννης Π. 47LG7000: Πιστωτικό
3)Λαμπρου Νικολαος 47LG 7000: Πιστωτικό
4)ΚΕΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (dikemon) 37LG7000: Πιστωτικό
5)Δανιηλίδης Βαγγέλης 42LG7000: Πιστωτικό
6)Τραϊανός Βαγγέλης 42LG7000: Πιστωτικό
7) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Κων/νος (LG 7000 47")Πιστωτικό
8) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Γεωργιος (LG 7000 37")Πιστωτικό
9)petros_m 52lg7000: Πιστωτικό
10)Σινάκος Γιάννης 42LG6000: Πιστωτικό
11)Jonny's (Ιωάννης Παπαγρηγορίου)42LG7000 :
12)GEORGEDEPPY 37LG7000:
13)jastapstar7 47LG7000(απο powerbuy)
14)ΣΑΓΩΝΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 42LG7000:
15)Σιούλας Βασίλης 47LG 7000:
16) sakisaa 42 lg7000:
17) stefanoszis 37lg7000:
18) vragias 42lg7000
19)VIRTUS ....47 LG7000:
20)msym:
21)Tomb1 47lg7000:
22)socmaster: Εβαλαν το 3.26.. τα ιδια

Σιγουρα θα χρειαστώ την βοηθεια του κ.Κεμου. Μου λενε οτι πρεπει να εχω BR και οτι δεν βλεπουν το προβλημα. Πρεπει να τους ξαναφωναξω εγώ η υπαρχει αλλος τροπος μεσω της ομαδας?

1)Ζ.Ζαφειριδης 47lg 6000: Πιστωτικό
2)jpaudio, Γιάννης Π. 47LG7000: Πιστωτικό
3)Λαμπρου Νικολαος 47LG 7000: Πιστωτικό
4)ΚΕΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (dikemon) 37LG7000: Πιστωτικό
5)Δανιηλίδης Βαγγέλης 42LG7000: Πιστωτικό
6)Τραϊανός Βαγγέλης 42LG7000: Πιστωτικό
7) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Κων/νος (LG 7000 47")Πιστωτικό
8) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Γεωργιος (LG 7000 37")Πιστωτικό
9)petros_m 52lg7000: Πιστωτικό
10)Σινάκος Γιάννης 42LG6000: Πιστωτικό
11)Jonny's (Ιωάννης Παπαγρηγορίου)42LG7000 :
12)GEORGEDEPPY 37LG7000:
13)jastapstar7 47LG7000(απο powerbuy)
14)ΣΑΓΩΝΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 42LG7000:
15)Σιούλας Βασίλης 47LG 7000:
16) sakisaa 42 lg7000:
17) stefanoszis (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΖΗΣΑΚΗΣ) 37lg7000:
18) vragias 42lg7000
19)VIRTUS ....47 LG7000:
20)msym:
21)Tomb1 47lg7000:
22)socmaster: Εβαλαν το 3.26.. τα ιδια

Σιγουρα θα χρειαστώ την βοηθεια του κ.Κεμου. Μου λενε οτι πρεπει να εχω BR και οτι δεν βλεπουν το προβλημα. Πρεπει να τους ξαναφωναξω εγώ η υπαρχει αλλος τροπος μεσω της ομαδας?

το μονο που χρειαζετε ειναι το video με τα πλακακια. ακομα και με απλο dvd player να το παιξεις η εικονα κανει σπασιματα

Last edited:
Παιδιά, ένα μεγάλο μπράβο από εμένα για το όλο εγχείρημα και για τη θετική εξέλιξη που συνεχίζεται. Σας έβγαλαν όμως το λάδι (και συνεχίζουν), που αυτό δυστυχώς είναι "κλασικό" των εταιριών που ΠΑΝΤΑ αποποιούνται τις ευθύνες του και ο αγοραστής είναι ΠΑΝΤΑ ο "άσχετος" ή ο "τρελός" της υπόθεσης! Ένα μεγάλο μπράβο στον κ. Κέμο αλλά και... σε εμένα, που έκατσα και διάβασα και τις 76 σελίδες!!!:grinning-smiley-043

Φιλικά... Σάκης!

Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

Παιδιά, ένα μεγάλο μπράβο από εμένα για το όλο εγχείρημα και για τη θετική εξέλιξη που συνεχίζεται. Σας έβγαλαν όμως το λάδι (και συνεχίζουν), που αυτό δυστυχώς είναι "κλασικό" των εταιριών που ΠΑΝΤΑ αποποιούνται τις ευθύνες του και ο αγοραστής είναι ΠΑΝΤΑ ο "άσχετος" ή ο "τρελός" της υπόθεσης! Ένα μεγάλο μπράβο στον κ. Κέμο αλλά και... σε εμένα, που έκατσα και διάβασα και τις 76 σελίδες!!!:grinning-smiley-043

Φιλικά... Σάκης!

Αν το έκανες αυτό :firstprize::firstprize::grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:worshippy::worshippy::drummer::aktion033::aktion033::party:. Προτείνω να σε κάνουμε επίσημο μέλος, είσαι ήρωας!!!

Καλημέρα και απο εμένα. Ακόμα περιμένω το τηλέφωνο απο την LG. Λέτε να θέλουν να αλλάξουν πολιτική?

Καλημέρα και απο εμένα. Ακόμα περιμένω το τηλέφωνο απο την LG. Λέτε να θέλουν να αλλάξουν πολιτική?

Από τη στιγμή που την πήραν και όταν δώσει την τεχνική αναφορά το service, θέλουν περίπου 4-5 εργάσιμες για να εκδοθεί το πιστωτικό και να σε πάρουν τηλέφωνο. Το καλύτερο βέβαια είναι να τους ενοχλήσεις στα κεντρικά για να μάθεις αν προχωράει η διαδικασία.