Μια εβδομάδα που μου 'πήραν' και ούτε φωνή ούτε ακρόαση απο την LG για το θέμα μας. Πάντως εχτες χτύπησε το κινητό και απο άλλη υπηρεσία της LG έκαναν gallop γενικά για την ανταπόκριση της LG -SERVICE - αποκατάσταση ζημιάς - ανταπόκριση και ήθελαν να τους βαθμολογήσω. Τους είπα να με πάρουν αφού μου απαντήσει η εταιρεία τους. ΗΜΑΡΤΟΝ Κυριε.....(Γεωργίου speaking)
Το ιδιο εκαναν και σε μενα.Μεσα στο χαμο και στην τρελα ηθελαν και αξιολόγηση.Και το ποιο ωραιο ηταν που μου ειπε ο υπαλληλος οτι βλεπει και το ιστορικο μου!!!!!!!
Παρακολουθω το νημα απο την αρχη παρεα με τον φιλο μου τον L0st ,και μπραβο παιδια που τα καταφερατε ,και μπραβο και στη LuckyGoldstar που εχοντας πολυ δυνατο Support σας δικαιωσε , μπραβο σε ολους ......το μεγαλυτερο ομως μπραβο πρεπει να παει στον neof1z που μπορεσε να τεκμηριωσει αυτο που εβλεπε και να σας ανοιξει τα ματια αλλα και τον δρομο
Μπραβο ρε γιγαντοτεραστιε (που λεει και Αλεφας) neof1z
θα περιμενω μεχρι και αυριο τηλ. απο LG. μεχρι στιγμης τιποτα ακομα.
δεν ημασταν στραβοι για να μας ανοιξει τα ματια ο neo. ουτε επιστημη ειναι για να καταλαβεις πως η TV δεν παιζει οπως θα επρεπε. και γιαυτο ψαχτικαμε στο internet για να δουμε μηπως βρουμε καποια ακρη και ευτυχως την βρηκαμε. και με τα videακια και με τον Δημητρη που μας βοηθησε ολους τους υπολοιπους.
δεν ημασταν στραβοι για να μας ανοιξει τα ματια ο neo. ουτε επιστημη ειναι για να καταλαβεις πως η TV δεν παιζει οπως θα επρεπε. και γιαυτο ψαχτικαμε στο internet για να δουμε μηπως βρουμε καποια ακρη και ευτυχως την βρηκαμε. και με τα videακια και με τον Δημητρη που μας βοηθησε ολους τους υπολοιπους.
Aυτα που ανεβασε ο Neof1z εννοεις ? :SFGSFGSF:
Τελος παντων το νημα ειναι για αλλη δουλεια και οχι για να διαφωνησουμε
Αντε με το καλο και οι υπολοιποι :firstprize:
Oυτε φωνη ουτε ακροαση ακομα απο την Ελ Τζι για το πιστωτικο. :argue:
παρε τηλ. στην Αθηνα να δεις που φτανει η υποθεση σου 210 4800500. αυτο το τηλ. εχω και αυτοι θα σε συνδεσουν εκει που πρεπει.... ενοω στις βλαβες!!
Μα υποτιθεται πως περιμενω τηλ. για το ποτε να παω να "εισπραξω" τα λεφτα μου! Μεχρι ποτε θα βλεπω απο μια 20αρα (οχι γκομενιτσα)?!?!?!?!!!???!?!?!?
πηρα την παρασκευη και ξαναπηρα σημερα. σημερα μου ειπαν πως ειναι η πεμπτη εργασιμη ημερα και οτι απο αυριο να περιμενω τηλ. απο LG για το πιστοτηκο. αντε να δουμε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.