ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ????

Ετσι την έδωσα και εγώ με τα αυτοκόλλητα. Λέτε να γλυτώσω ταλαιπωρία?? Ίδωμεν...

Καλημέρα, εγώ χθες το απόγευμα την παρέλαβα από το service και την παρέδωσα στο κατάστημα που την αγόρασα και τελείωσα και τυπικά την υπόθεση. Η ευχάριστη έκπληξη είναι ότι στο service μου την είχαν συσκευάσει σπέσιαλ σε κουτί και ότι τα παιδιά την κουβάλησαν και την φόρτωσαν στο αυτοκίνητο. Ακόμα μια φορά τα παιδιά του τοπικού service παρέδωσαν μαθήματα ευγένειας και τυπικότητας.

Σήμερα θα μου φέρουν πίσω την TV από το service. Πήρα τηλ. το μαγαζί και έχουν ενημερωθεί από την LG για το πιστωτικό, οπότε όλα βαίνουν καλώς.
Με τη σειρά μου και εγώ θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη για τον κόπο που έχει κάνει όλου αυτόν τον καιρό, με αποτέλεσμα να δικαιοθούμε.
Για την LG, παρόλο που μας ταλαιπώρησε, αναγνώρισε ως σωστό τελικά το αίτημά μας και αυτό δείχνει πως ενδιαφέρονται να είναι σωστοί προς τους πελάτες τους.
Θα συνεχίσω κι εγώ να διαβάζω το νήμα μέχρι όλοι να τελειώσουν την διαδικασία και θα είμαι πάντα διαθέσιμος για βοήθεια.

Μια εβδομάδα που μου 'πήραν' και ούτε φωνή ούτε ακρόαση απο την LG για το θέμα μας. Πάντως εχτες χτύπησε το κινητό και απο άλλη υπηρεσία της LG έκαναν gallop γενικά για την ανταπόκριση της LG -SERVICE - αποκατάσταση ζημιάς - ανταπόκριση και ήθελαν να τους βαθμολογήσω. Τους είπα να με πάρουν αφού μου απαντήσει η εταιρεία τους. ΗΜΑΡΤΟΝ Κυριε.....(Γεωργίου speaking)

Μια εβδομάδα που μου 'πήραν' και ούτε φωνή ούτε ακρόαση απο την LG για το θέμα μας. Πάντως εχτες χτύπησε το κινητό και απο άλλη υπηρεσία της LG έκαναν gallop γενικά για την ανταπόκριση της LG -SERVICE - αποκατάσταση ζημιάς - ανταπόκριση και ήθελαν να τους βαθμολογήσω. Τους είπα να με πάρουν αφού μου απαντήσει η εταιρεία τους. ΗΜΑΡΤΟΝ Κυριε.....(Γεωργίου speaking)

Το ιδιο εκαναν και σε μενα.Μεσα στο χαμο και στην τρελα ηθελαν και αξιολόγηση.Και το ποιο ωραιο ηταν που μου ειπε ο υπαλληλος οτι βλεπει και το ιστορικο μου!!!!!!!

Το ιδιο εκαναν και σε μενα.Μεσα στο χαμο και στην τρελα ηθελαν και αξιολόγηση.Και το ποιο ωραιο ηταν που μου ειπε ο υπαλληλος οτι βλεπει και το ιστορικο μου!!!!!!!

Παρακολουθω το νημα απο την αρχη παρεα με τον φιλο μου τον L0st ,και μπραβο παιδια που τα καταφερατε ,και μπραβο και στη LuckyGoldstar που εχοντας πολυ δυνατο Support σας δικαιωσε , μπραβο σε ολους ......το μεγαλυτερο ομως μπραβο πρεπει να παει στον neof1z που μπορεσε να τεκμηριωσει αυτο που εβλεπε και να σας ανοιξει τα ματια αλλα και τον δρομο
Μπραβο ρε γιγαντοτεραστιε (που λεει και Αλεφας) neof1z

Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

Παρακολουθω το νημα απο την αρχη παρεα με τον φιλο μου τον L0st ,και μπραβο παιδια που τα καταφερατε ,και μπραβο και στη LuckyGoldstar που εχοντας πολυ δυνατο Support σας δικαιωσε , μπραβο σε ολους ......το μεγαλυτερο ομως μπραβο πρεπει να παει στον neof1z που μπορεσε να τεκμηριωσει αυτο που εβλεπε και να σας ανοιξει τα ματια αλλα και τον δρομο
Μπραβο ρε γιγαντοτεραστιε (που λεει και Αλεφας) neof1z

δεν ημασταν στραβοι για να μας ανοιξει τα ματια ο neo. ουτε επιστημη ειναι για να καταλαβεις πως η TV δεν παιζει οπως θα επρεπε. και γιαυτο ψαχτικαμε στο internet για να δουμε μηπως βρουμε καποια ακρη και ευτυχως την βρηκαμε. και με τα videακια και με τον Δημητρη που μας βοηθησε ολους τους υπολοιπους.

θα περιμενω μεχρι και αυριο τηλ. απο LG. μεχρι στιγμης τιποτα ακομα.

Και γω το ίδιο και αυριό απογευματάκι θα τους πάρω για μια
¨φιλική¨ κουβεντούλα

Και γω το ίδιο έλεγα να κάνω, αλλά σκέφτομαι αν ο Κος Κέμος μπορεί να κάνει μια κρούση, πρώτα. Αλλιώς μόνοι μας.....

Re: Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ Μ

δεν ημασταν στραβοι για να μας ανοιξει τα ματια ο neo. ουτε επιστημη ειναι για να καταλαβεις πως η TV δεν παιζει οπως θα επρεπε. και γιαυτο ψαχτικαμε στο internet για να δουμε μηπως βρουμε καποια ακρη και ευτυχως την βρηκαμε. και με τα videακια και με τον Δημητρη που μας βοηθησε ολους τους υπολοιπους.

Φίλε georgdeppy όντως τα βλέπαμε τα προβλήματα και δεν χρειάζεται κάποια επιστήμη για να τα δεις, αλλά θεωρώ πως αν δεν ήταν ο neo να τρέξει τόσο πολύ και στο τέλος να δικαιωθεί, τότε πιθανά κι εμείς δεν θα κάναμε καμιά κίνηση, ή αν κάναμε θα τα παρατούσαμε μόλις συναντούσαμε την πρώτη "στραβή" (και συναντήσαμε αρκετές!). Οπότε μάλλον κατά κάποιο τρόπο μας άνοιξε το δρόμο.
Αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μας. Όσοι δεν έχετε πάρει ακόμη το πιστωτικό πρέπει να πιέσετε περισσότερο τις καταστάσεις. Πάρτε τηλέφωνο στα κεντρικά και αν χρειάζεται και στο service. Ενοχλήστε όσο περισσότερο μπορείτε. Ακόμα και περισσότερο από μια φορά την ημέρα. Πρέπει να τελειώνετε γρήγορα.

Re: Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ Μ

Aυτα που ανεβασε ο Neof1z εννοεις ? :SFGSFGSF:
Τελος παντων το νημα ειναι για αλλη δουλεια και οχι για να διαφωνησουμε
Αντε με το καλο και οι υπολοιποι :firstprize:

Aυτα που ανεβασε ο Neof1z εννοεις ? :SFGSFGSF:
Τελος παντων το νημα ειναι για αλλη δουλεια και οχι για να διαφωνησουμε
Αντε με το καλο και οι υπολοιποι :firstprize:

Πολύ σοφό αυτό που είπες και θέλω να πιστεύω ότι το ασπάζονται όλοι εδω μέσα.

Oυτε φωνη ουτε ακροαση ακομα απο την Ελ Τζι για το πιστωτικο. :argue:

παρε τηλ. στην Αθηνα να δεις που φτανει η υποθεση σου 210 4800500. αυτο το τηλ. εχω και αυτοι θα σε συνδεσουν εκει που πρεπει.... ενοω στις βλαβες!!

παρε τηλ. στην Αθηνα να δεις που φτανει η υποθεση σου 210 4800500. αυτο το τηλ. εχω και αυτοι θα σε συνδεσουν εκει που πρεπει.... ενοω στις βλαβες!!

Μα υποτιθεται πως περιμενω τηλ. για το ποτε να παω να "εισπραξω" τα λεφτα μου! Μεχρι ποτε θα βλεπω απο μια 20αρα (οχι γκομενιτσα:eek:)?!?!?!?!!!???!?!?!?

Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

Μα υποτιθεται πως περιμενω τηλ. για το ποτε να παω να "εισπραξω" τα λεφτα μου! Μεχρι ποτε θα βλεπω απο μια 20αρα (οχι γκομενιτσα:eek:)?!?!?!?!!!???!?!?!?

Πάρε τηλέφωνο να πιέσεις καταστάσεις. Πόσο καιρό θα περιμένεις; Αντε και οι υπόλοιποι πιέστε την κατάσταση να τελειώνετε. Αν γίνετε πάρτε σήμερα τηλέφωνο όλοι όσοι δεν έχετε πάρει πιστωτικό. Έτσι θα καταλάβουν στην LG ότι δεν τα έχετε παρατήσει και ότι είστε ακόμα ενωμένοι και οργανωμένοι. Μην αφήνετε άλλο χρόνο να πάει χαμένος!!!

πηρα την παρασκευη και ξαναπηρα σημερα. σημερα μου ειπαν πως ειναι η πεμπτη εργασιμη ημερα και οτι απο αυριο να περιμενω τηλ. απο LG για το πιστοτηκο. αντε να δουμε.

πηρα την παρασκευη και ξαναπηρα σημερα. σημερα μου ειπαν πως ειναι η πεμπτη εργασιμη ημερα και οτι απο αυριο να περιμενω τηλ. απο LG για το πιστοτηκο. αντε να δουμε.

Τα ίδια και μένα η 5 εργασιμή ήταν την Πέμπτη επικοινώνησα Παρασκευή και σήμερα και μου είπαν
¨ Όντως εχουν περάσει πολλές μέρες θα ενημερώσω το αρμόδιο τμήμα και θα σας πάρουν αυτοί...¨

ακόμα περιμένω . . .
αυριο θα ξαναπάρω . . .