ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ????

Είμαι δικηγόρος με αρκετή δουλειά, ηλικίας 45 ετών κ.λ.π.... με τρέλα στην πληροφορική μπλα μπλα ....
και γι' αυτό απευθύνομαι στον Ζαφείρη: Nα γράψει ένα κειμενάκι μόνο με τα προβλήματα της TV και τα υπόλοιπα θα είναι δικά μου...ελπίζοντας να βρω λίγο χρόνο από την καθημερινότητά μου. Σημειώνω ότι ο χρόνος μου είναι πάρα πολύ περιορισμένος, και οι γνώσεις μου είναι πολύ καλές (Παρ' Αρείω Πάγω...) και αρκετά χρήσιμες στην περίπτωσή μας.
Στις 10-11 Μαίου θα είμαι στην Αθήνα (στο ΣτΕ). Κανονίστε να συναντηθούμε....

Καλημερα σε ολους.
Σημερα κιολας θα το κανω ....επεστρεψα πλεον και σημερα ειδικα θα ειμαι χαλαρα στην δουλεια, οποτε και μπορω να ασχοληθω.-bye-

Μηπως αν αναλαβεις τα υπολοιπα εσυ θα πρεπει ο καθενας μας να σε ενημερωσει με ΠΜ για τα πραγματικα μας στοιχεια?

Είμαι δικηγόρος με αρκετή δουλειά, ηλικίας 45 ετών κ.λ.π.... με τρέλα στην πληροφορική μπλα μπλα ....
και γι' αυτό απευθύνομαι στον Ζαφείρη: Nα γράψει ένα κειμενάκι μόνο με τα προβλήματα της TV και τα υπόλοιπα θα είναι δικά μου...ελπίζοντας να βρω λίγο χρόνο από την καθημερινότητά μου. Σημειώνω ότι ο χρόνος μου είναι πάρα πολύ περιορισμένος, και οι γνώσεις μου είναι πολύ καλές (Παρ' Αρείω Πάγω...) και αρκετά χρήσιμες στην περίπτωσή μας.
Στις 10-11 Μαίου θα είμαι στην Αθήνα (στο ΣτΕ). Κανονίστε να συναντηθούμε....
Ok, τωρα εξηγουνται τα πραγματα.-bye-

Προβληματα που παρουσιαστηκανε σε τηλεορασεις lg σειρα 6000 - 6100 - 7000 απο 37 ιντσες και πανω.

Συμφωνα με προσπεκτ της εταιριας(απλα αντιγραφω τι διαφημιζει)

1)TrueMotion 100Hz

To TrueMotion μειωνει το θολωμα που δημιουργειται απο τις γρηγορες κινησεις διπλασιαζοντας τον αριθμο των εικονων σε 100 το δευτερολεπτο σε σχεση με τις απλες τηλεορασεις που επιδεικνυουν 50 εικονες το δευτερολεπτο.
Το TrueMotion με την χρησιμοποιηση προηγμενων αλγοριθμων αναλυει προσεκτικα το σημα των εικονων διμηουργωντας νεες , ενω ταυτοχρονα διπλασιαζει τον αριθμο των καρε.Με αυτο το τροπο παρουσιαζονται ομαλα ολες οι λεπτομερειες και η ενταση απο τις γρηγορες σκηνες.
Η συγκεκριμενη τεχνολογια μειωνει τον χρονο αποκρισης και την αργη κινηση της εικονας, προσφεροντας ευκρινεστερες εικονες χωρις απωλειες στην λεπτομερεια.

Με κοκκινα γραμματα ειναι αυτα που λεει η lg σε προσπεκτ της για τις σειρες αυτες που αναφερω πιο πανω.
Το προβλημα ειναι οτι ναι μεν υπαρχει στις σεσκευες που αναφερει αυτο το χαρακτηριστικο , αλλα υπολειτουργει η παρουσιαζει προβληματα αφου αργει να ενεργοποιηθει.
Το αποτελεσμα ειναι σε μια σκηνη με εντονη-γρηγορη κινηση,η τηλεορασεις αυτες να συμπεριφερονται σαν απλες (οπως τις αποκαλει η lg παραπανω) στην αρχη της σκηνης και μετα να εξομαλυνει την κινηση.
Αυτο ειναι πολυ ενοχλητικο σε βαθμο που σε αναγκαζει να απενεργοποιησεις το χαρακτηριστικο αυτο , για να μπορεσεις να δεις ταινια σωστα.
Αρα πλεον εχουμε να κανουμε με μια ΑΠΛΗ τηλεοραση αφου το χαρακτηριστικο TrueMotion 100Hz δεν μπορουμε να το εκμεταλευτουμε.

2)24ρ Real Cinema

Οι κινηματοφραφικοι παραγωγοι γυριζουν τις ταινιες σε 24 καρε το δευτερολεπτο.Ακομα και οι ταινιες Blue Ray και HD-DVD διατηρουν τα ιδια καρε.Στις συμβατικες τηλεορασεις το ενα slide προβαλλεται 3 φορες, το επομενο 2 φορες και το επομενο παλι 3 φορες, με αποτελεσμα σε καποιες περιπτωσεις να τρεμοπαιζει η εικονα.
Η λειτουργια Real Cinema προναλλει το καρε 5 φορες σε 1/24 του δευτερολεπτου παραγοντας με αυτο το τροπο 120fps (120Hz) εξαλειφοντας το τρεμοπαιγμα της οθονης.
Τωρα μπορειτε να απολαυσετε την τελεια κινηματογραφικη εικονα.

Και παλι αυτα που γραφω με κοκκινο τα λεει η lg.

To συγκεκριμενο χαρακτηριστικο ναι μεν υπαρχει αφου οι συσκευες οντως αναγνωριζουν σημα στην εισοδο 24Hz αλλα και εδω υπαρχει προβλημα.
Οι συσκευες δεν μπορουν να χειριστουν σωστα το σημα των 24Hz και το αποτελεσμα ειναι οτι στην περιπτωση που προσπαθησουμε να αναπαραγουμε τετοιου ειδους ταινια , σε τακτα διαστηματα η ταινια παιζει σαν σε αργη κινηση για 5-10 δευτερολεπτα και μετα κατευθειαν σαν σε γρηγορη κινηση για να προλαβει τα καρε που εχασε.
Η συμπεριφορα δηλαδη δεν ειναι απλα σαν συμβατικη οπως αναφερει η lg πιο πανω , μιας και στις συμβατικες τραιμοπαιζει η εικονα.Στην περιπτωση μας παιζει χειροτερα απο συμβατικη.

Αυτα ειναι τα βασικα προβληματα των τηλεορασεων αυτων ,δηλαδη 2 απο τα βασικα χαρακτηριστικα τα οποια σε δελεαζουν για την αγορα της,ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΩΣΤΑ.

Dikemon πες μου μονο αν αρκουν αυτα που αναφερω η αν θελεις να συμπληρωσω κατι ακομη.

3.Με συνδεση PC μεσω HDMI και την αλλαγη ετικετας σε PC το TrueMotion 100Hz παραμενη στο ON ενω λεει οτι ειναι OFF και δεν μπορεις να το ρυθμισεις,με αποτελεσμα να παρατηρουνται σπασιματα στην εικονα και να καθιστα τη συγκεκριμενη συνδεση αδυνατη.

Ηταν και ο κυριος λογος που ηθελα να την επιστρεψω.

Αν υπάρχει και κάποιο άλλο προβλημα γράψτε το, ΤΩΡΑ.
Εάν αυτά είναι τα προβλήματά μας, και συμφωνούμε όλοι ας θέσουμε τους κανόνες επικοινωνίας και τις ενέργειες που συμφωνούμε να κάνουμε προς κάθε φορέα. Γράψτε προτάσεις! Ας ξεκινήσουμε λέω:
1. Να στείλουμε εξώδικο με δικαστικό επιμελητή προς την lg και να ζητάμε την επιστροφή των χρημάτων που έδωσε ο καθένας μας, ορίζοντας ότι, εάν δεν γίνει αυτό μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (που θα ορίσουμε εμείς)τότε θα...
2) Στην συνέχεια (και σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης, από την πρώτη μας κίνηση) να γίνουν και άλλες καταγγελίες σε ΙΝΚΑ, περιοδικά, κ.λ.π., όπως πιο πάνω τα έχουμε αναφέρει.... και τέλος μπορούμε, όσοι επιθυμούν, και διαμένουν στην Αθήνα (οι περισσότεροι φαντάζομαι) να συναντηθούμε στις 10/5 για να ορίσουμε περαιτέρω την στάση μας.
Οποσδήποτε θα γίνουν και τηλεφωνήματά μου προς την LG!!!! και ότι άλλο καλό προκρίνει η ομάδα μας!!!
Τα παραπάνω προβλήματα που αναφέρθηκαν θα τα ενσωματώσω σε εξώδικο με ότι άλλο "εμείς" γράφουμε..... και καλό θα ήταν ο καθένας σας να μου στείλει PM για να του δώσω το κινητό μου, αρχίζοντας από τον Ζαφείρη!! Βεβαίως ευχαριστώ και τους άλλους που προκαταβολικά έστειλαν PM.
Τα υπόλοιπα αργά το βράδυ ή αύριο το απόγευμα.....
Καιρός να τελειώσουμε το θέμα μας..... Επιτέλους!
Ας δούμε πως θα μας απαντήσουν χωρίς να πάμε τις TV εκεί και μετά βλέπουμε πως θα κινηθούμε....

Όλοι θα διαβάσατε και αυτό!!
"Λοιπόν, εξέτασα την τηλεόραση και δεν μπορώ να πω ότι είδα το πρόβλημα να φεύγει. Βέβαια δεν είχα την ευκαιρία να δω πως ήταν πριν το 3.24.
Στο βίντεο με τα πλακάκια, κολλάει και στα 24 και στα 50. Στα 24 κολλάει συνέχεια ενώ στα 50 κολλάει στα πρώτα δευτερόλεπτα και μετά φτιάχνει"
και αυτή την παρατήρηση (άλλου προσώπου) θα πρέπει να την επισημάνουμε.. Τι λέτε???

Μια απλή ερώτηση, γιατί δεν γνωρίζω. Μπορούμε να στείλουμε εξώδικο κατευθείαν χωρίς να έχουμε αναφέρει στο service παράπονο για βλάβη? Κι εγώ εννοείται προτιμώ το εξώδικο, όπως και όλοι πιστεύω, κανένας δεν νομίζω να θέλει να μπλέξει μέχρι να τους αποδείξει το αυτονόητο, απλά το αναφέρω μήπως το βρούνε σαν δικαιολογία και μας πούνε οτι δεν γίνεται αλλαγή από τη στιγμή που δεν ελέγξανε τις TV.

Σαφώς αν και όλοι μας έχουμε παραπλήσιες απόψεις για το χάλι των 24, 25, 50, 60 Hz, την λειτουργία του Truemotion και την ακανόνιστη συμπεριφορά της τηλεόρασης όταν αλλάζεις ετικέτες στις εισόδους της και ανάλογα με το σήμα που της δίνεις, 24, 25, 50 Hz. Είχα γράψει τις παρατηρήσεις μου σε σχετικό post παλαιότερα (κρίμα το ξενύχτι...)
Από τα λεγόμενα του φίλου dikemon θα προσπαθήσουμε αρχικά χωρίς να σταλούν οι τηλεοράσεις στο service αν και η δική μου έχει και άλλο πρόβλημα με το σήμα από τα αναλαγικά κανάλια και μάλλον θα την στείλω άμμεσα εκεί αλλά ΔΕΝ θα την παραλάβω πίσω!
Φιλικά,
Γιάννης

Όλοι θα διαβάσατε και αυτό!!
"Λοιπόν, εξέτασα την τηλεόραση και δεν μπορώ να πω ότι είδα το πρόβλημα να φεύγει. Βέβαια δεν είχα την ευκαιρία να δω πως ήταν πριν το 3.24.
Στο βίντεο με τα πλακάκια, κολλάει και στα 24 και στα 50. Στα 24 κολλάει συνέχεια ενώ στα 50 κολλάει στα πρώτα δευτερόλεπτα και μετά φτιάχνει"
και αυτή την παρατήρηση (άλλου προσώπου) θα πρέπει να την επισημάνουμε.. Τι λέτε???

Αυτο που υπογραμμισα ειναι αυτο που λεω παραπανω οτι αργει να ενεργοποιηθει το truemotion.

Δες τα ΠΜ σου.

Έκανα σήμερα καταχώριση των προβλημάτων - των TV που έχουμε - στο όνομά μου, αναφέροντας ότι εκπροσωπώ και άλλα 20 άτομα!!!
Μου είπαν από την LG, εάν θέλαμε να δώσουμε τις TV στο σέρβις και τους είπα όχι, διότι ήδη η LG γνωρίζει τα προβλήματα των ανωτέρω σειρών - αντιστοίχων ιντσών...
Περιμένω να με καλέσουν ή σήμερα μου είπαν ή αύριο το πολύ.
Όλα αυτά προφορικά σε πρώτη φάση. Εάν δεν ανταποκριθούν θα στείλω εξώδικη πρόσκληση. Παρακαλώ να μου στείλετε με PM τα τηλέφωνα όλων σας για να επικοινωνήσω μαζί σας προσωπικά για συμπληρωματικά στοιχεία που απαραιτήτως θα χρειασθώ.
Τους ανέφερα ακόμη ότι η LG γνωρίζει τα προβλήματα, καθόσον ήδη επέστρεψε χρήματα σε ανθρώπους που αντιμετώπιζαν τα ίδια προβλήματα μαζί με μας.
-Αν και δεν έχω μιλήσει ακόμη με κάποιους από εσάς συγχωρέστε με. Είναι λόγω φύσεως της εργασίας μου.... Για να δούμε....

Ετοιμαστείτε για πόλεμο!!! Μην φοβάστε τίποτα!! Δεν θα ησυχάσουμε αν δεν δικαιωθούμε... Αρχίσαμε προφορικά και ειρηνικά (αν είναι έξυπνοι ας το καταλάβουν όσο πιό γρήγορα μπορούν και άμεσα...) με την επιστροφή τουλάχιστον των χρημάτων μας!
Εξώδικα, καταγγελίες σε καταναλωτικές ενώσεις - Υπουργεία, επιστολές σε περιοδικά, αναφορές σε site, μήνυση για απάτη μέχρι και αγωγή αποζημίωσης με την LGιούλα μας....
Έμαθα κύριοι της LG ότι μας διαβάζετε...... Καλά κάνετε!!!
Αφού μέχρι τώρα μας διαβάζετε και γνωρίζετε τα προβλήματά μας, γιατί κάνετε τον "Αλέκo;;;;;"
Εμείς αυτά που γράφουμε τα πιστεύουμε και θα τα κάνουμε πράξη!!
Εσείς με τις συγκεκριμένες TV που πουλάτε στις LG γιατί μας εξαπατάτε;
ΠΡΟΣΟΧΗ!! Ας προσέχουμε όλοι το τι και πως γράφουμε εδώ!!!!
Τέλος οι πληροφορίες μας προς την LG!!!

καλησπερα. μου ειπαν την δευτερα (4/05) να παω την TV στο σερβις να την κοιταξουν. τους ειπα τι προβληματα εχει η TV αλλα μου ειπαν να την παω πρωτα να την τσεκαρουν.
dikemon δεν την παω τελικα θα περιμενω.
παντος εκανε τον κινεζο ο ευγενεστατος κυριος.

Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

καλησπερα. μου ειπαν την δευτερα (4/05) να παω την TV στο σερβις να την κοιταξουν. τους ειπα τι προβληματα εχει η TV αλλα μου ειπαν να την παω πρωτα να την τσεκαρουν.
dikemon δεν την παω τελικα θα περιμενω.
παντος εκανε τον κινεζο ο ευγενεστατος κυριος.

Δεν χρειαζεται να την πας εσυ.Ερχονται αυτη και την μαζευουν.

Αλλα πρωτα ακολουθησε της οδηγιες του dikemon πριν κανεις κατι.

Λοιπον......εχουμε και λεμε.

1)Ζ.Ζαφειριδης 47lg 6000
2)
Jonny's 42Lg 7000 Αγορά Φεβρουάριος 20
3)GEORGEDEPPY 37LG7000
4)jpaudio, Γιάννης Π. 47LG7000
5)jastapstar7 47LG7000(απο powerbuy)
6)ΣΑΓΩΝΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 42LG7000
7)Λαμπρου Νικολαος 47LG 7000.
8)Σιούλας Βασίλης 47LG 7000
9)ΚΕΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (dikemon) 37LG7000
10) sakisaa 42 lg7000
11)Δανιηλίδης Βαγγέλης 42LG7000
12)Τραϊανός Βαγγέλης 42LG7000

13) stefanoszis 37lg7000
14) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Κων/νος (LG 7000 47") Αγορα 23/12/2008 (nickname: konchrist)
15) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Γεωργιος (LG 7000 37") Αγορα 11/2008
16) vragias 42lg7000
17)petros_m 52lg7000
18)VIRTUS ....47 LG7000
19)msym....

Κυριε Κεμο αφου σας ευχαριστησω και εγω με την σειρα μου θα ηθελα να πω οτι καλο θα ηταν ολοι να στειλουμε ενα ΠΜ (στον Dikemon) με τα πραγματικα μας στοιχεια.....

Ονοματεπωνυμο....(οχι nickname)
Πολη.....
Τηλεφωνο.....
Μοντελο tv.....
Καταστημα και ημ/νια αγορας....

Στελνω ΠΜ.

Ελπιζω η lg να μας δει σοβαρα πλεον γιατι βαση χαρακτηριστικων ειμαστε εξαπατημενοι.
Αναμενουμε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????Π

Δεν χρειαζεται να την πας εσυ.Ερχονται αυτη και την μαζευουν.

Αλλα πρωτα ακολουθησε της οδηγιες του dikemon πριν κανεις κατι.
ειμαι καλο παιδι και ειπα να την παω εγω!
αλλα θα περιμενο τον dikemon.
εσενα η sony καλα? ευχαριστημενος απολιτα?

@ GEORGEDEPPY
Πιστεύω ότι και οι τρεις που "ξεφύγαμε" από την LG 7000, βλέπουμε πλέον σωστά με τη SONY W5500.
Νομίζω ότι κάναμε καλή επιλογή. (έστω και με κάποιο ποσό παραπάνω...τουλάχιστον κάνει αυτά τα οποία υπόσχεται).