ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ????

Δυστυχώς σήμερα δεν μ' αφησε η δουλειά μου.... Από τις 5 το πρωί μέχρι τώρα που σας διαβάζω, είμαι έξω. Ελπίζω κάποτε να πάω και σπίτι μου...
Τώρα! Σας δίνω το λόγο μου ότι την Δευτέρα θα μιλήσω με την Υπεύθυνη και θα αξιώσω να μην πάει κανένας τις TV στα κατά τόπους σέρβις (δηλ. σε κάθε πόλη και όχι στην Αθήνα όπως νομίζουν κάποιοι από εμάς), αφού ο jpaudio "έφαγε" ήδη την δοκιμή που ξέρουμε όλοι μας και δεν έγινε τίποτα....
Ξέρω τι θα προσπαθήσουν να μας κάνουν (μου το είπε ένα πουλάκι, δηλ. ένας από εμάς... και συμφωνώ μαζί του), αλλά δεν θα τους περάσει. Ελπίζω να πάρουμε άμεσα το πιστωτικό και εάν θέλει η LG ας δοκιμάσει το Firm σε κάποιον από εμάς στο σπίτι του και μάλιστα στην Αθήνα!! Που να καβαλάμε τις γαϊδουροTV στο σέρβις... Χρειαζόμαστε αλλοδαπούς και τζιπ....Αστειεύομαι...
Προσφέρεται κανείς μας έμπειρος στην Aθήνα για δοκιμή;
Μήπως η LG θέλει να διαικολογήσει την βλάβη των TV και εάν εμείς που δεν θα τις πάμε στο σέρβις δεν τις δίνουμε και την κατάλληλη αιτολογία για να πιστωθούμε;;; Αυτά όλα θα τα δούμε Δευτέρα πρωί - πρώι. Πάντως εμείς δεν την χαλάσαμε την TV! Αυτοί μας την πούλησαν ελλατωματική και αυτό το γνωρίζουν (να είστε βέβαιοι). Όλοι μαζί και όχι μόνο εγώ ή μόνο μερικοί!!
Για να δω θα προλάβω την Γιουροβίσιον......Χαχαχα

Τη δευτερα θα προσπαθησω να παω απο το σερβις και θα ζητησω το firmware απ'τον υπευθυνο και αν μου το δοση θα το ανεβασω.

Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

-jpaudio
-GEORGEDEPPY
Γιατί κινηθήκατε μόνοι σας
δεν είπαμε να περιμένουμε οδηγίες από dikemon?

Το ραντεβού είχε κλειστεί πριν το Πάσχα αλλά σήμερα εκτελέστηκε λόγω ταξιδιού μου στο εξωτερικό. Και αυτό γιατί η δική μου είχε και άλλο πρόβλημα (δεν έπαιζε με την πρώτη) όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενο post. Ο φίλος dikemon ήταν γνώστης της κίνησής μου. Επί προσθέτως δεν θα πάρω την τηλεόρασή μου πίσω αν δεν δικαιωθούμε ΟΛΟΙ μαζί. Τα στοιχεία μου είναι στην διάθεση του κ. Κέμου και μπορούν να διασταυρωθούν από την LG στην περίπτωση που αυτός προχωρήσει σε έγγραφη απαίτηση για αποζημείωση από αυτήν. Και κάτι ακόμα, η δοκιμή του νέου firmware (3.24) έγινε στην δική μου τηλεόραση, με τρόπο που μπορούσα να τσεκάρω, δεν βελτίωσε τίποτα απολύτως ούτε καν την καθυστέρηση ήχου στην αλλαγή καναλιού. Άρα καλό έκανα στην προσπάθειά μας. Τι θα γινόνταν αν η LG απαιτούσε όλες τις τηλεοράσεις στο service για να κάνει αναβάθμιση και με το υποτιθέμενο firmware-σωτήρα να "λύσει" τα προβλήματά μας; Χαμέμος χρόνος και χρήμα.
ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ να υποστηρίζω την ομάδα μας με όλες μου τις δυνάμεις εμπειρίες και γνώσεις.
Φιλικά,
Γιάννης

Τη δευτερα θα προσπαθησω να παω απο το σερβις και θα ζητησω το firmware απ'τον υπευθυνο και αν μου το δοση θα το ανεβασω.
Θέλεις να ζητήσω από την Υπεύθυνη (Κα Περιστεράκη, ας το πούμε τώρα πλέον) της LG να γίνει η δοκιμή του νέου Firm και στην δική σου TV (εκτός απ' αυτήν του jpaudio) για όλους μας, την Δευτέρα το πρωί;

Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ LG ΣΕΙΡΑ 6-6100 ΚΑΙ 7000?????ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥ

Το ραντεβού είχε κλειστεί πριν το Πάσχα αλλά σήμερα εκτελέστηκε λόγω ταξιδιού μου στο εξωτερικό. Και αυτό γιατί η δική μου είχε και άλλο πρόβλημα (δεν έπαιζε με την πρώτη) όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενο post. Ο φίλος dikemon ήταν γνώστης της κίνησής μου. Επί προσθέτως δεν θα πάρω την τηλεόρασή μου πίσω αν δεν δικαιωθούμε ΟΛΟΙ μαζί. Τα στοιχεία μου είναι στην διάθεση του κ. Κέμου και μπορούν να διασταυρωθούν από την LG στην περίπτωση που αυτός προχωρήσει σε έγγραφη απαίτηση για αποζημείωση από αυτήν. Και κάτι ακόμα, η δοκιμή του νέου firmware (3.24) έγινε στην δική μου τηλεόραση, με τρόπο που μπορούσα να τσεκάρω, δεν βελτίωσε τίποτα απολύτως ούτε καν την καθυστέρηση ήχου στην αλλαγή καναλιού. Άρα καλό έκανα στην προσπάθειά μας. Τι θα γινόνταν αν η LG απαιτούσε όλες τις τηλεοράσεις στο service για να κάνει αναβάθμιση και με το υποτιθέμενο firmware-σωτήρα να "λύσει" τα προβλήματά μας; Χαμέμος χρόνος και χρήμα.
ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ να υποστηρίζω την ομάδα μας με όλες μου τις δυνάμεις εμπειρίες και γνώσεις.
Φιλικά,
Γιάννης
Ο Τελευταίος που θα κατέβει από το τραίνο θα είμαι εγώ!! ΤΕΛΟΣ!
Ο χρόνος που κυλάει κάποιες φορές είναι ωφέλιμος για τους υπόλοιπους από εμάς, γιατί και δεν τρέχουμε όλοι σαν τα "ζώα" ρυθμίζοντας κάθε φορά την στάση μας και ωφελούμαστε από τις δοκιμές των άλλων. Πάμε όμως γρήγορα και προσεκτικά!

Παιδιά, είμαι κι εγώ κάτοχος της 47LG7000 από τον Νοέμβριο του 2008 αλλά η χρήση που της έχω κανει μεχρι τωρα είναι ΕΛΑΧΙΣΤΗ... (μονο PS3, οθονη PC και ελαχιστο τηλεοπτικο) ... Από αυτην σας γραφω τώρα...

ΠΩΣ θα καταλαβω αν εχει και η δικη μου πρόβλημα ή όχι ???
Υπαρχει καποιο βιντεακι ή κάτι αντίστοιχο για να τσεκάρω ???
Και ΤΙ ακριβως θα πρεπει να παρατηρησω ???

(μενω σε επαρχια και την εχω παραγγειλει απο Αθηναικο μαγαζι μεσω κουριερ... Σε περιπτωση που αποδειχθει "ελατωματική" θα στειλουν από την εταιρία κάποιον στο σπίτι μου να την παραλάβει, ή θα πρέπει να την στείλω εγώ ???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!-bye-

Παιδιά, είμαι κι εγώ κάτοχος της 47LG7000 από τον Νοέμβριο του 2008 αλλά η χρήση που της έχω κανει μεχρι τωρα είναι ΕΛΑΧΙΣΤΗ... (μονο PS3, οθονη PC και ελαχιστο τηλεοπτικο) ... Από αυτην σας γραφω τώρα...

ΠΩΣ θα καταλαβω αν εχει και η δικη μου πρόβλημα ή όχι ???
Υπαρχει καποιο βιντεακι ή κάτι αντίστοιχο για να τσεκάρω ???
Και ΤΙ ακριβως θα πρεπει να παρατηρησω ???

(μενω σε επαρχια και την εχω παραγγειλει απο Αθηναικο μαγαζι μεσω κουριερ... Σε περιπτωση που αποδειχθει "ελατωματική" θα στειλουν από την εταιρία κάποιον στο σπίτι μου να την παραλάβει, ή θα πρέπει να την στείλω εγώ ???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!-bye-

Τα προβληματα της TV μπορείς να τα δεις στο άλλο νήμα που αναφέρονται αναλυτικά και υπάρχουν και βιντεάκια να το τσεκάρεις, αν και δεν νομίζω η δικιά σου TV να παίζει όπως πρέπει, κανενός δεν παίζει σωστά. Δεν είναι κάποια βλάβη το όλο θέμα, αλλά κατασκευαστική ανεπάρκεια απόδοσης των χαρακτηριστικών που αναφέρει ότι έχει σαν τηλεόραση.

Τα προβληματα της TV μπορείς να τα δεις στο άλλο νήμα που αναφέρονται αναλυτικά και υπάρχουν και βιντεάκια να το τσεκάρεις, αν και δεν νομίζω η δικιά σου TV να παίζει όπως πρέπει, κανενός δεν παίζει σωστά. Δεν είναι κάποια βλάβη το όλο θέμα, αλλά κατασκευαστική ανεπάρκεια απόδοσης των χαρακτηριστικών που αναφέρει ότι έχει σαν τηλεόραση.
και αληθεια ειπες!!

Λοιπον......εχουμε και λεμε.

1)Ζ.Ζαφειριδης 47lg 6000
2)
Jonny's 42Lg 7000 Αγορά 3-3-09
3)GEORGEDEPPY 37LG7000
4)jpaudio, Γιάννης Π. 47LG7000
5)jastapstar7 47LG7000(απο powerbuy)
6)ΣΑΓΩΝΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 42LG7000
7)Λαμπρου Νικολαος 47LG 7000.
8)Σιούλας Βασίλης 47LG 7000
9)ΚΕΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (dikemon) 37LG7000
10) sakisaa 42 lg7000
11)Δανιηλίδης Βαγγέλης 42LG7000
12)Τραϊανός Βαγγέλης 42LG7000

13) stefanoszis 37lg7000
14) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Κων/νος (LG 7000 47") Αγορα 23/12/2008 (nickname: konchrist)
15) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Γεωργιος (LG 7000 37") Αγορα 11/2008
16) vragias 42lg7000
17)petros_m 52lg7000
18)VIRTUS ....47 LG7000
19)msym....

Κυριε Κεμο αφου σας ευχαριστησω και εγω με την σειρα μου θα ηθελα να πω οτι καλο θα ηταν ολοι να στειλουμε ενα ΠΜ (στον Dikemon) με τα πραγματικα μας στοιχεια.....

Ονοματεπωνυμο....(οχι nickname)
Πολη.....
Τηλεφωνο.....
Μοντελο tv.....
Καταστημα και ημ/νια αγορας....

Στελνω ΠΜ.

Ελπιζω η lg να μας δει σοβαρα πλεον γιατι βαση χαρακτηριστικων ειμαστε εξαπατημενοι.
Αναμενουμε.
Διόρθωση για τον Jonny's (Ιωάννης Παπαγρηγορίου) : αγορά 3-3-09

Θέλεις να ζητήσω από την Υπεύθυνη (Κα Περιστεράκη, ας το πούμε τώρα πλέον) της LG να γίνει η δοκιμή του νέου Firm και στην δική σου TV (εκτός απ' αυτήν του jpaudio) για όλους μας, την Δευτέρα το πρωί;

H Κα Περιστεράκη ειναι υπευθυνη στα κεντρικα (Γραφειοκρατια).Αλλος ειναι υπευθηνος στο σερβις.

H Κα Περιστεράκη ειναι υπευθυνη στα κεντρικα (Γραφειοκρατια).Αλλος ειναι υπευθηνος στο σερβις.
Ναι πράγματι!! Γιατί όταν της είπα αμέσως για το firm που ήδη το ήξερα μου είπε ότι δεν γνωρίζει από αυτά. Πάντως την γραφειοκρατία θέλω να καταπολεμήσω....

Να πω για όποιον εθελοντικά δεχθεί να κάνει δοκιμή στο νέο firmware πρέπει να έχει τον βασικό εξοπλισμό και τα ταινιάκια να αποδείξει το πριν και το μετά. Και φυσικά να μας πει το version του νέου firmware.
Φιλικά,
Γιάννης

Αν ειναι έτσι, βαλτε με κι εμενα στη λιστα παιδιά! Τον τελευταιο καιρο μαλιστα εχω προβλημα και με την αποκριση του τηλεκοντρολ που θελει να πατησω 2-3 φορες τα κουμπια καποιες φορες για να αποκριθεί...
Θα βρω την απόδειξη αγοράς για να δω την ημερομηνια και θα στειλω και email με τα στοιχεία μου στον jpaudio !

Κάτοχος 47LG7000 ...
(μενω σε επαρχια και την ειχα παραγγειλει με κουριερ online μεσω Av-Outlet) .
Οπότε υπάγομαι στην ιδια κατηγορια με τον sakisaaa και οσους αλλους ειναι εκτος Αθηνων... :grandpa:

Ευχαριστώ προκαταβολικα ολους για τον κοπο που κανετε και ελπίζω να βρούμε ΟΛΟΙ το δίκιο μας!!!

1)Ζ.Ζαφειριδης 47lg 6000
2)Jonny's (Ιωάννης Παπαγρηγορίου)42LG7000 : αγορά 3-3-09
3)GEORGEDEPPY 37LG7000
10) sakisaa 42 lg7000

13) stefanoszis 37lg7000
16) vragias 42lg7000
17)petros_m 52lg7000
18)VIRTUS ....47 LG7000
19)msym....
20)Tomb1 47lg7000

Παιδια καλημερα καλη εβδομαδα και καλο μηνα.

Για δοκιμες firmware και οτιδηποτε δοκιμες εδω ειμαι.

Θεσσαλονικη μενω.

Απο υλικο υπαρχει αφθονο.

Ζαφείρη βάλε στη λίστα και ένα φίλο μου (Σινάκος Γιάννης 42LG6000). Έχω στείλει ήδη τα πλήρη στοιχεία στον dikemon. Ευχαριστώ

1)Ζ.Ζαφειριδης 47lg 6000
2)Jonny's (Ιωάννης Παπαγρηγορίου)42LG7000 : αγορά 3-3-09
3)GEORGEDEPPY 37LG7000
10) sakisaa 42 lg7000
13) stefanoszis 37lg7000
16) vragias 42lg7000
17)petros_m 52lg7000
18)VIRTUS ....47 LG7000
19)msym....
20)Tomb1 47lg7000
21)Σινάκος Γιάννης 42LG6000